MYCKET FINT PARHUS I NYSKICK & MED BRA LÄGE!

Segeltorp, Huddinge

Slåttervägen 24 D

På förhand
Utgångspris
5 395 000 kr
Antal rum
6
Boarea
124 kvm
Typ
Parhus
Balkong
Ja
Tomtarea
408 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

MYCKET FINT PARHUS I NYSKICK & MED BRA LÄGE!

Modernt parhus från 2016 - Bra & lugnt läge - Perfekt för barnfamiljen - Nära skola/förskola, buss, naturreservat & Kungens Kurva - Öppen planlösning

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fasad/altan mot gatan. Slåttervägen 24 D - Bjurfors
Fasad/altan mot gatan
Entré/hall. Slåttervägen 24 D - Bjurfors
Entré/hall
Sovrum 1. Slåttervägen 24 D - Bjurfors
Sovrum 1
. Slåttervägen 24 D - Bjurfors

Tvätt/duschrum i entréplan

Duschrum. Slåttervägen 24 D - Bjurfors
Duschrum
Köksö/kök. Slåttervägen 24 D - Bjurfors
Köksö/kök

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda ett mycket fint och modernt parhus med bra läge i attraktiva och populära Segeltorp. Huset är från 2016 och har ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning som passar utmärkt för barnfamiljen.

Entréplan med entré/hall, sovrum, tvättstuga/förråd, wc/duschrum samt kök, matplats/vardagsrum i öppen planlösning. En trappa upp finns allrum, badrum, förråd samt tre sovrum, varav ett med balkong. Förutom balkongen finns även två altaner, en på vardera sida om huset.

Bostaden har bra läge mycket nära naturreservat, skola och förskola samt busshållplats med bra turtäthet till Fruängen där det finns tunnelbana. I närheten ligger även Zetas handelsträdgård samt Kungens Kurva shoppingcenter med bland annat Ikea och Heron city.

Tillträde enligt överenskommelse.

Interiör

- ENTRÉPLAN -

ENTRÉ/HALL
Entré med klinkergolv, ljust målade väggar och stor garderob med skjutdörrar.

SOVRUM 1
Sovrum med parkettgolv, ljust målade väggar samt två garderober.

TVÄTTSTUGA/FÖRRÅD
Tvättstuga med klinkergolv och ljust målade väggar. Tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepump. Här finns även en förrådsdel under trappan.

DUSCHRUM
via tvättstuga når man duschrummet med kakel och klinker. Duschhörna, vägghängd wc, fönster samt tvättställ med underskåp.

KÖK
Fint och modernt kök med ljus inredning, parkettgolv, ljust målade väggar och bänkskivor i ek. Praktiskt köksö med induktionshäll och fläkt samt extra ho. Här finns också kyl, frys, integrerad diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro. Härlig öppen planlösning mot vardagsrum och matplats.

MATPLATS
I anslutning till köket finns en bra och rymlig matplats med parkettgolv och ljust målade väggar.

VARDAGSRUM
Generöst i öppen planlösning med parkettgolv, ljust målade väggar och utgång till altan/tomt på baksidan.

- ÖVRE PLAN -

ALLRUM
Allrum med parkettgolv, ljust målade väggar och klädkammare/förråd.

SOVRUM 2
Sovrum med parkettgolv, ljust målade väggar, två garderober och egen balkong.

SOVRUM 3
Sovrum med heltäckningsmatta (parkett under), ljust målade väggar samt två inbyggda garderober.

SOVRUM 4
Sovrum med parkettgolv, ljust målade väggar samt två garderober varav en större med skjutdörrar.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme (el). Badkar, vägghängd wc och tvättställ med underskåp.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Fastighetsbeteckning

Inspektoren 19

TV/bredband

TV och bredband via öppen fiber

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Förmån: Officialservitut Vatten-Och Avloppsledningar, 0126K-15668.1

Övrigt

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

AVGIFTER/STÄMPELSKATT
2019 tas en fastighetsavgift ut om 8 049 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen. Nybyggda hus med värdeår 2005-2011 är skattebefriade i fem år och därefter betalar man halv fastighetsavgift i fem år. Nybyggda bostäder med värdeår 2012 och senare är befriade från fastighetsavgift i 15 år. För obebyggda tomter gäller fortfarande 1% av taxeringsvärdet i fastighetsskatt.
Lagfartskostnad: 1.5 % av köpeskillingen för privatperson och 4.25 % för företag samt en avgift om f.n. 825 kr. Pantbrevskostnad: på nya pantbrev 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift om f.n. 375 kr.

INTECKNINGAR/PANTBREV för denna fastighet - 1 st om totalt 3 715 000 KR

NÅGRA GRUNDSKOLOR I NÄRHETEN
Juringe skola, åk F-5 - Patron Bergs väg 13
Segeltorpsskolan, åk 4-9 - Chronas väg 12

NÅGRA FÖRSKOLOR I NÄRHETEN
Juringe förskola - Patron Bergs väg 13
Juringegårds förskola - Mäster Lorentz väg 3
Väktarens förskola - Skansbergsvägen 5
Skansbergets förskola - Värnvägen 27

Läs mer på Huddinge kommuns hemsida; http://huddinge.se/forskola-och-skola/

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2016
Fasad
Liggande träpanel
Grund
Platta på mark med underliggande isolering
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme/radiatorer via värmepump
Takbeklädnad
Plåt
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster

Uteplats/balkong

Uteplats 1: Trädäckad altan mot gatan
Uteplats 2: Trädäckad altan på baksidan
Uteplats 2: Balkong på övre plan (sovrum 2)

Planbestämmelser

Vattenskyddsområde (2008-11-25) Ändring Av Dp (1999-04-29) Byggnadsplan (1927-09-02)

Parkering

Uppfart med plats för två bilar

Ekonomi

Taxeringsvärde
4 977 000 kr
Byggnadsvärde
2 915 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Information

Typ
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
5 395 000 kr
Rum
6
Sovrum
4
Boarea
124 kvm*
Tomtarea
408 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Värme
21 319 kr
Försäkring
4 658 kr
Renhållning
1 788 kr
Vatten/Avlopp
4 207 kr
Summa
31 972 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer. I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel.

Elförbrukning för 2018: 11 765 kwh/år (beräknad förbrukning för 2019: 10 722 kwh/år)

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten & avlopp

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
56
Energideklarationsdatum
2019-10-23

Länkar

Området

Att bo i Segeltorp

I Segeltorp finns flera mindre villaområden, stora radhusområden, obebyggda naturmarker och ett av Europas största handelsområden, Kungens Kurva.

Segeltorp är en kommundel i den nordvästliga delen av Huddinge. Segeltorp består av sex delområden (från norr till söder): Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens Kurva.

Bebyggelsen är till största delen villor och radhus från olika tidsåldrar. I mitten av 1990-talet byggdes ett bostadsområde med lägenheter på Skansberget, ett bergskrön mellan Skansbergsvägen och Smista allé. Området har byggts ut med ytterligare flerfamiljshus de senaste åren.

Skansberget är en av Huddinges fornborgar, troligen anlagd under folkvandringstiden omkr. 500-talet ef.Kr. I Segeltorp finns gravfält från yngre järnåldern och flera gårdar med gamla anor, t.ex. Juringe gård och Segerstorp, varifrån namnet kommer. I början av 1900-talet började avstyckningen av de stora gårdarna till villatomter.

Segeltorp har nu många invånare, men fortfarande stora områden obebyggd naturmark. Här finns 12 förskolor och 5 grundskolor. Två ytterligare förskolor är under planering. En av grundskolorna är Segeltorpsskolan (F-9) vid Häradsvägen. Skolan har anor från 1917. Den nya invigdes 2010. Närmaste gymnasium finns i Stuvsta/Huddinge.

I Segeltorps naturmarker hittar man Långsjön och Gömmarens naturreservat. Långsjön ligger norr om Segeltorp. Här finns elljusspår, bågskyttebana och många stigar och vandringsleder, som kan ta dig ända till Gömmarens naturreservat i södra Segeltorp. Här finns också en badsjö, klarvattensjön Gömmaren, som erbjuder både klippbad och en liten sandstrand. Kalla vintrar kan man åka skridskor.

Segeltorp har mer att erbjuda för den som vill motionera och idrotta. 2007 invigdes ishallen Segeltorpshallen. Det finns flera häststall och ridhus i området. Idrottsföreningarna har fotboll, innebandy, ishockey m.m. på sina program.

I centrala Segeltorp finns närservice med vårdcentral, frisör, bibliotek, konditori, restaurang, café, gym. m.m. Ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, finns placerat i Segeltorp vid E4:an. Kungens Kurva har kunder från hela Storstockholm. Här finns IKEA, Heron City och många stormarknader. I närheten av Kungens Kurva finns den välkända och populära handelsträdgården Zetas – finsmakarens trädgård. I Smista Allé, norr om Kungens Kurva, finns de flesta bilmärken representerade i de många bilaffärer som etablerat sig som ett pärlband efter allén.

I Segeltorp har de bilburna nära ut till E4/E20. Det finns flera busslinjer. I centrala Segeltorp går linjerna 703, 704, 707 och 710. Till Stuvsta pendeltågsstation är det 10 minuter, till T-bana Fruängen 8 minuter, T-bana Skärholmen 15 minuter. Bor man i Segeltorps västra delar har man även gångavstånd till T-bana (röda linjen, station Sätra).

Köpa eller sälja bostad i Segeltorp? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Slåttervägen 24 D

Slåttervägen 24 D,
14170 Segeltorp

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Stefan Voigt

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 77

Förslag på andra bostäder

 • Friliggande villa

  Segeltorp, Huddinge

  Besiktigad
  Adress
  Tjädervägen 25
  Utgångspris
  4 795 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2-3
  Boarea / Biarea
  134 kvm / 13 kvm
  Tomtarea
  1357 kvm

  Visning: 2019-11-24 13.00 Boka här