BR-radhus belägen i barnvänligt område!

Segeltorp, Huddinge

Slåttervägen 2G

På förhand
Utgångspris
3 495 000 kr
Avgift
4 888 kr
Boarea
93 kvm
Typ
Bostadsrättsradhus
Antal rum
4

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

BR-radhus belägen i barnvänligt område!

Välplanerat BR-radhus med trevlig och välskött trädgårdstomt dessutom p-platser på uppfarten.

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Slåttervägen 2G - Bjurfors
. Slåttervägen 2G - Bjurfors
. Slåttervägen 2G - Bjurfors
. Slåttervägen 2G - Bjurfors
. Slåttervägen 2G - Bjurfors

Trivsam matplats i vardagsrum!

. Slåttervägen 2G - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till populära Segeltorp och till ett barnvänligt kvarter i Brf Slåttermannen. Här finner nu ett välplanerat hem med fin trädgård samt uteplats på såväl framsida som baksida med möjlighet att följa solens alla timmar. På entréplan finner man en välkomnande hall med plats för avhängning, kök med matplats, vardagsrum med flera fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp dessutom trivsamt badrum. På övervåningen finns tre sovrum varav ett är lite mindre dessutom duschrum och utgång till tomtens baksida.

På gångavstånd finner du flera förskolor, både Segeltorpsskolan och Juringe Gårdsskolan samt Zetas Trädgård där du finner ett av Sveriges största sortiment av trädgårdsväxter. Där erbjuds även ett trevlig café med möjlighet att äta en god vällagad lunch. Närhet även till både Långsjön samt Gömmarens naturreservat med fina strövområden och elljusspår. På cykelavstånd ligger även den populära bad- och fiskesjön Gömmaren. Bra kommunikationer erbjuder också närheten till Stockholms innerstad. Med bil tar man sig till Söder på 10 minuter. Det är ca 1,5 km till Fruängens tunnelbana och det går även flera bussar dit. Vill du hellre åka pendeltåg, tar du någon av bussarna till Stuvsta station och sen pendeln in till city. För shopping finns SKHLM och Kungens Kurva inom bekvämt gångavstånd. Där finns gallerior, mataffärer, IKEA och Heron City med bowling, gym, lekland, bio, flertalet restauranger samt caféer.

Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Slåttermannen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
27

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet består av 5 radhuslängor med totalt 27 bostadsrätter. Fördelat på 15 st 3-4 rok, 12 st 4 rok.

Renoveringar - Utförda och planerade

Gjorda renoveringar:
2009: Energideklaration genomförd.
2015: Målning av hus och förrådsfasader. Samtliga ytterdörrar utbytta.
2016: Resterande gamla värmepumpar har bytts ut. Målning av ev carport bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Parkering

Parkering på egen uppfart och eventuell carport.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Ekonomi

Andel i föreningen
3,8618%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Värme
1 400 kr
Summa
1 400 kr

Driftkostnaderna kommer från säljaren och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer. I kostnaden för el ingår kostnaden för uppvärmning. Hemförsäkring tillkommer till avgiften.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
1997
Uppvärmning
Direktverkande el och luftvärmepump

TV/bredband

Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: Com Hem. (Grundutbud ingår i avgiften).

Telia Öppen fiber är indraget.

Övrigt

Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet. Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 888 kr

I avgiften ingår vatten, kabel-tv, parkering och sophämtning.

Information

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 495 000 kr
Lägenhetsnummer
21
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
93 kvm*
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Länkar

Området

Att bo i Segeltorp

I Segeltorp finns flera mindre villaområden, stora radhusområden, obebyggda naturmarker och ett av Europas största handelsområden, Kungens Kurva.

Segeltorp är en kommundel i den nordvästliga delen av Huddinge. Segeltorp består av sex delområden (från norr till söder): Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens Kurva.

Bebyggelsen är till största delen villor och radhus från olika tidsåldrar. I mitten av 1990-talet byggdes ett bostadsområde med lägenheter på Skansberget, ett bergskrön mellan Skansbergsvägen och Smista allé. Området har byggts ut med ytterligare flerfamiljshus de senaste åren.

Skansberget är en av Huddinges fornborgar, troligen anlagd under folkvandringstiden omkr. 500-talet ef.Kr. I Segeltorp finns gravfält från yngre järnåldern och flera gårdar med gamla anor, t.ex. Juringe gård och Segerstorp, varifrån namnet kommer. I början av 1900-talet började avstyckningen av de stora gårdarna till villatomter.

Segeltorp har nu många invånare, men fortfarande stora områden obebyggd naturmark. Här finns 12 förskolor och 5 grundskolor. Två ytterligare förskolor är under planering. En av grundskolorna är Segeltorpsskolan (F-9) vid Häradsvägen. Skolan har anor från 1917. Den nya invigdes 2010. Närmaste gymnasium finns i Stuvsta/Huddinge.

I Segeltorps naturmarker hittar man Långsjön och Gömmarens naturreservat. Långsjön ligger norr om Segeltorp. Här finns elljusspår, bågskyttebana och många stigar och vandringsleder, som kan ta dig ända till Gömmarens naturreservat i södra Segeltorp. Här finns också en badsjö, klarvattensjön Gömmaren, som erbjuder både klippbad och en liten sandstrand. Kalla vintrar kan man åka skridskor.

Segeltorp har mer att erbjuda för den som vill motionera och idrotta. 2007 invigdes ishallen Segeltorpshallen. Det finns flera häststall och ridhus i området. Idrottsföreningarna har fotboll, innebandy, ishockey m.m. på sina program.

I centrala Segeltorp finns närservice med vårdcentral, frisör, bibliotek, konditori, restaurang, café, gym. m.m. Ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, finns placerat i Segeltorp vid E4:an. Kungens Kurva har kunder från hela Storstockholm. Här finns IKEA, Heron City och många stormarknader. I närheten av Kungens Kurva finns den välkända och populära handelsträdgården Zetas – finsmakarens trädgård. I Smista Allé, norr om Kungens Kurva, finns de flesta bilmärken representerade i de många bilaffärer som etablerat sig som ett pärlband efter allén.

I Segeltorp har de bilburna nära ut till E4/E20. Det finns flera busslinjer. I centrala Segeltorp går linjerna 703, 704, 707 och 710. Till Stuvsta pendeltågsstation är det 10 minuter, till T-bana Fruängen 8 minuter, T-bana Skärholmen 15 minuter. Bor man i Segeltorps västra delar har man även gångavstånd till T-bana (röda linjen, station Sätra).

Köpa eller sälja bostad i Segeltorp? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Slåttervägen 2G

Slåttervägen 2G,
141 70 Segeltorp

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76