En charmig, stor och optimalt planerad lägenhet!

Skogås, Huddinge

Säterbacken 14

Pris
2 200 000 kr
Avgift
3 463 kr
Antal rum
3
Boarea
74 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

En charmig, stor och optimalt planerad lägenhet!

Bo ett stenkast från Skogås Centrum och allt det har att erbjuda.

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Säljkoordinator

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fasadbild. Säterbacken 14 - Bjurfors
Fasadbild
Områdesbild. Säterbacken 14 - Bjurfors
Områdesbild
Hall. Säterbacken 14 - Bjurfors

Rymlig hall med 2 garderober och i direkt anslutning till stor klädkammare

Vardagsrum. Säterbacken 14 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Säterbacken 14 - Bjurfors
Vardagsrum
Kök. Säterbacken 14 - Bjurfors
Kök

Planskiss

Planlösning
planritning

Beskrivning

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS!
Välkommen till denna välplanerade och behändiga trerummare med en trevlig boendemiljö. Här erbjuds bland annat ett trivsamt läge i fastigheten på 5:e våningen, balkong i sydväst, ett stort och rymligt kök. Vidare erbjuds badrum med badkar, två lättmöblerade sovrum samt ett stort och fräscht vardagsrum. En charmig, stor och optimalt planerad lägenhet med bra planlösning och med stora möjligheter att sätta sin egen prägel.
Bo ett stenkast från Skogås Centrum och allt det har att erbjuda. Med buss kommer du snabbt till Farsta Centrum, Huddinge Centrum och Haninge Centrum. Pendeltåget går in till Stockholm City på ca 18 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Interiör

ENTRÉ/HALL
Rymlig hall med två garderober och i direkt anslutning till stor klädkammare. Vitmålade väggar och plastmatta.

VARDAGSRUM
Stort och lättmöblerat vardagsrum med ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck och direkt ingång till kök.

KÖK
Vitmålade väggar, plastmatta och ljusa köksluckor med gott om förvaringsutrymme. Från köket nås även den trevliga balkongen.

SOVRUM 2
Vitmålade väggar och plastmatta på golv

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Vitmålade väggar och plastmatta.

BADRUM
Vita kaklade väggar och blå klinker. I badrummet finns badkar, wc, handdukstork, tvättställ samt spegelskåp.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Kronan i skogås
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
208
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Föreningens ekonomi

Föreningen kommer förmodligen behöva justera bostadsrätternas avgifterna uppåt för att säkerställa föreningens ekonomi även i framtiden medan de fortsätter att sälja hyresrätter och förvandlar våran förening till en med främst bostadsrättsinnehavare.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar:
Hissrenovering 2014
Va-stambyte ca 2006
Fasad renovering ca 1990
Takrenovering ca 1990

Parkering

P-platser finns att hyra, med och utan elstolpe. Separat kö. Gästparkering finns.
Föreningen har 164 parkeringsplatser.
Parkeringsplatser kostar 250 SEK i månaden.

För att ställa sig på kö gör man hos vår ekonomisk förvaltare, Fastum. Man kommer i kontakt med dem igenom att logga in på deras servicecentrum eller genom att ringa dem på 90-220.

TV/bredband

Föreningen har Telia som TV- samt bredbandleverantör med fiberuppkoppling.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum och förråd.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
450 kr
Försäkring
125 kr
Summa
575 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Övrigt

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 463 kr

Värme , VA ingår i avgiften, tv basutbud.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,438%
Andel av årsavgiften är
0,438%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 200 000 kr
Lägenhetsnummer
878
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
74 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1969
Ventilation
Mekanisk frånluft

Länkar

Området

Att bo i Huddinge kommun

Huddinge är för dig som söker närhet till badklippor, strövområden och sportaktiviteter men samtidigt direkt närhet till storstadspulsen i centrala Stockholm.

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. I norra delen av Huddinge som gränsar mot Stockholms stad ligger Stuvsta-Snättringe och Segeltorp. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus i Myrängen och Snättringedalen.


Söderöver ligger Sjödalen-Fullersta som utgör Huddinges centrala delar. Området består till hälften av villor och radhus, och till hälften flerfamiljshus. Här ligger Huddinge Centrum med sin charmiga småstadskänsla och öppna torgmiljö. I centrumet kan du spendera timmar med att botanisera bland såväl de mest kända klädkedjorna som små specialbutiker. Välsorterade matvarubutiker finns i form av Hemköp och Coop där den senare fungerar som postombud. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet tar du dig enkelt till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Vid sidan av Huddinge centrum finns lokala affärscentrum utspridda på en rad platser i kommunen, däribland ett av Stockholms mest populära i form av Kungens kurva intill Segeltorp. Här ligger världens största IKEA-varuhus och ett flertal andra kända varuhuskedjor. I Kungens kurva ligger även shopping- och nöjescentret Heron City med ett brett utbud av butiker, bowling, restauranger, 18 olika biodukar med mera.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

I närheten av Huddinge centrum ligger även Sjödalsparken. Där finns två boulebanor, en tillgänglighetsanpassad lekplats och en scen. En årlig höjdpunkt är den populära blues- och jazzfestivalen som hålls i parken.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder – några lugna, andra mer livfulla. I Gömmarens naturreservat finns en särskild hundbadplats där hundar får bada okopplade. För den fiskeintresserade så tillåts fiske i flera av vattnen där fångsten kan bestå av allt från öring och abborre till gädda och mört. Oftast krävs att du köper ett fiskekort för några hundralappar.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Flera vårdcentraler finns i kommunen samt Karolinska universitetssjukhuset, ett av Europas ledande universitetssjukhus som erbjuder ett brett spektrum av vård.

Kollektivtrafiken till och från Huddinge utgörs av pendeltåg, tunnelbana och bussar. Via bil tar det ca 20 minuter från Huddinge centrum till centrala Stockholm. Även inom kommunen är kommunikationen i regel god.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Säterbacken 14

Säterbacken 14,
142 32 Skogås

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Säljkoordinator

  :
  Mobil: 0732-57 56 70