Belägen i trivsamt villaområde finner ni denna luftiga 2:a med uteplats i ett fint solläge!

Snättringe, Huddinge

Stenhuggarvägen 21

Utgångspris
2 295 000 kr
Avgift
3 409 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 2
Boarea
62 kvm

Visning

 • måndag 23/9, KL 18:45 - 19:10

  Öppen visning, välkommen!

Boka visning

Belägen i trivsamt villaområde finner ni denna luftiga 2:a med uteplats i ett fint solläge!

Radhuskänsla i lugnt och mysigt område bland villorna i Snättringe.

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Stenhuggarvägen 21 - Bjurfors
. Stenhuggarvägen 21 - Bjurfors
. Stenhuggarvägen 21 - Bjurfors

En dörr stängs och en annan öppnas - kan detta vara ert nya hem?

. Stenhuggarvägen 21 - Bjurfors
. Stenhuggarvägen 21 - Bjurfors
. Stenhuggarvägen 21 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Ett välplanerat boende med skön radhuskänsla men samtidigt med närheten kvar till Stockholms innerstad!

Här bor du med direkt närhet till natur, affär och badsjön Långsjön samt busshållplats direkt runt knuten. På gångavstånd finner du Stuvsta C som erbjuder ytterligare en mataffär flera butiker och restauranger samt pendeltåget som tar dig till City på ca 13 min.

Interiör

HALL - Ljus hall med klinkergolv och där sen parkettgolv tar vid. Här finns ingång till rymlig, inredd klädkammare. Gott om plats för avhängning med hatthylla och plats för skohylla.

DUSCHRUM - Duschrummet är helkaklat med plastmatta på golv. Utrustning består av: dusch, toalett, handfat och tvättmaskin samt frånluftsvärmepump.

SOVRUM - Ljust och trivsamt med ekparkett och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM - Från vardagsrummet når man den underbara soliga uteplatsen i sydvästläge inramad av väl uppvuxen häck. Många stora fönster och genomgående planlösning ger vackert ljusinläpp och
känsla av rymd. Ligger i en öppen planlösning mot köket och har tapetserade väggar och ekparkett på golv.

KÖK - Med vita köksluckor och arbetsbänkar i stavlimmad ek och laminat dessutom samt vitt kakel som stänkskydd. Utrustningen består av: spis med fyra kokplattor och ugn, fläkt och diskmaskin (2006), samt kyl/frys.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Trädäckad uteplats i härligt soligt sydvästläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Isolerat förråd i anslutning till entrén

Parkering

Det finns carport/parkeringsplats i anslutning till bostaden (hyra).

Kostnad för carport med eluttag 350 kr/mån, P-plats 150 kr/mån. Separat kö

Övrigt

BUDGIVNING - Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet. Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Tillträde

Jan 2020

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 409 kr

I månadsavgiften ligger följande inräknat: Kallvatten, sophämtning, trädgårdsskötsel, Kabel-TV & Internet (ComHem).

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 295 000 kr
Lägenhetsnummer
13
Våningsplan
1 av 2
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
62 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2000/1999
Uppvärmning
Vattenburen via frånluftsvärmepump
Fönster
3-glasfönster

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Häradshöjden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
22
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1162*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Förening: Brf Häradshöjden
Byggår 1999-2000 Byggentreprenör: NCC
4 st bostadshus. Stenhuggarvägen 12 - 47.

Bostäderna har 3-fas finns till elcentral. Jordfelsbrytare i resp. lgh.

Omgivningen består av småhusbebyggelse. Närhet till kommunikationer (busshållplats och gångavstånd till p-tåg), skolor och barnomsorg.

Renoveringar - Utförda och planerade

2017
- Taken spolades rent på sommaren.
- Fasader till bostadshusen, trappräcken, balkonger, carport & förråd målades på sommaren.

Parkering

Garageplats för personbil i carport eller p-plats utomhus, finns att hyra. Till dessa är det separat kö.

Kostnad för Carport med eluttag 350 kr/mån, P-plats 150 kr/mån. Separat kö. Inga MC platser, dock får en MC plats i kallförråd.

TV/bredband

Bredband (100+10) + TV via Com Hem (Ingår i avgiften).

Kabel tv & Internet bredband finns, inräknat i månadsavgiften. Com Hem ansluten fastighet med möjlighet att välja kanalutbud. Ej fiber utan via koaxialkabel med box.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma ytor är uteplats med grillplats, gräsmatta samt lekplats.

Övrigt

Uppvärmning är individuella frånluftsvärmepumpar, i varje lgh. Elpatron som stödvärme i varje frånluftsvärmepump vid behov. Bostadsrättsinnehavaren debiteras preliminärt för el varje månad och i september varje år görs en avstämning.

Ekonomi

Andel i föreningen
3,9939%
Andel av årsavgiften är
3,99673%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
600 kr
Försäkring
99 kr
Vatten/Avlopp
173 kr
Summa
872 kr

Driftkostnaderna kommer från säljaren och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer. I kostnaden för el ingår kostnaden för uppvärmning. Bostadsrättsinnehavaren debiteras preliminärt för el varje månad och i september varje år görs en avstämning.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
49

Länkar

Området

Att bo i Snättringe

Snättringe är ett lugnt populärt, barnvänligt villaområde i Huddinge med ca 7700 boende fördelade på ca 3000 hushåll. Här samsas villorna, kedjehusen/parhusen och radhusen samt flerfamiljshus i bostadsrättsform. Området ligger i Huddinges nordvästra del och sträcker sig i öster från järnvägen vid Stuvsta C till Lövdalsvägen i Segeltorp i väster. Mitten på Långsjön delar av området i norr. Södra delen av Snättringe delas av vid brandvägen mot Fullerstaområdet.

I Snättringe finns det 2 grundskolor, Snättringeskolan och Utsäljeskolan. I maj arrangeras årligen Snättringedagen på Snättringeskolan. En uppskattad aktivitet som skolans klasser med föräldrar och föräldraförening anordnar. Man kan då tävla på chokladhjul, få ansiktsmålning, fynda på loppis, tävla i olika lekar samt handla något gott att äta och dricka. Snättringe erbjuder även flera förskolor och ett par lekplatser. På valborg finner man majbrasan uppe vid områdets vattentorn.

I Snättringe finns en välsorterad mataffär och en kiosk. Vintertid kan man åka pulka i en trivsam backe intill Snättringeskolan. Bor du i Snättringe har du även gångavstånd till Långsjön som erbjuder både bad från brygga och sandstrand. Dessutom kan man vintertid åka skridskor runt sjön. Vid Långsjöbadet kan man även avnjuta en trevlig middag vid badets restaurang och samtidigt med utsikt över vattnet. För den idrottsintresserade ligger Källbrinks idrottsplats på gångavstånd/cykelavstånd från Snättringe. Där erbjuds många möjliga sportaktiviteter såsom tennis, fotboll, orientering, friidrott och motionsspår. Samt uppskattade strövområden i Gömmarskogens naturreservat. I det variationsrika naturreservatet kan du vandra fram genom blåbärsskog, tallhällmark eller ek- och blåsippsbackar. Gömmarområdet är så stort att det samtidigt erbjuder ett antal motionsspår, ridvägar samt leder för promenader och jogging. I Gömmarskogen finns även sjön Gömmaren som erbjuder badplats från klippor eller mer barnvänlig sandstrand. För den som löser fiskekort finns även goda fiskemöjligheter. Har man ingen fiskelycka kan man trösta sig med att Gömmarskogen när säsongen tillåter är ett mycket populärt ställe för den svampintresserade.

I Snättringe bor man med bra kommunikationer, det finns flera olika busslinjer mot Huddinge C, Skärholmen, Kungens kurva samt Fruängen där man ansluter till tunnelbanans röda linje. Dessutom kan man promenera, cykla eller ta bussen till Stuvsta C. Där det tar ca 13 min till Stockholm C med pendeltåg. I Stuvsta C finns även ett mindre centrum med matbutik, grillkiosk, bank, apotek, vårdcentral,mm. För den bilburne tar man sig från Snättringe enkelt ut på E4:an söderut eller norrut. Med bil tar det ca 20 min till centrala Stockholm och till Södertälje på ca 25 min. Äger man en fastighet i Snättringe kan man även lösa medlemskap till Snättringes fastighetsägarförening som arbetar aktivt med att bevaka de boendes intressen gentemot myndigheter.

Köpa eller sälja bostad i Snättringe? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Snättringes 3 bästa

3
 • Långsjöparken
  Lekplatsen är en unik lekplats med ett historiskt tema. Här kan både barn och vuxna ta del av Huddinges historia på ett lekfullt sätt
 • Badvänliga Långsjön
  Badsjön som oavsett årstid är en idylliskt plats för barnfamiljer
 • Den lokala mataffären
  Här erbjuder den välsorterade livsmedelsbutiken Snättringeborna generösa öppettider och en kundorienterad personal

Karta

Stenhuggarvägen 21

Stenhuggarvägen 21,
14141 HUDDINGE

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Snättringe, Huddinge

  Adress
  Kallkärrsvägen 74, 3tr
  Accepterat pris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 785 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  67 kvm

  Visning: 2019-09-29 13.00 Boka här