LÅG BOENDEKOSTNAD - NÄRHET TILL NATUR SAMT KOMMUNIKATIONER

Stortorp, Huddinge

Bridgevägen 10

Utgångspris
1 750 000 kr
Avgift
3 894 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2
Boarea
65 kvm

Visning

 • söndag 28/2, KL 13:30 - 14:00

  Anmälan till visningen krävs. Max 2 pers/sällskap.

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

LÅG BOENDEKOSTNAD - NÄRHET TILL NATUR SAMT KOMMUNIKATIONER

Välplanerad och inbjudande 2:a i lugna Stortorp med närhet till natur och kommunikationer!

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Magnus Karlsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 79

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fasadbild. Bridgevägen 10 - Bjurfors
Fasadbild
Kök. Bridgevägen 10 - Bjurfors
Kök
Kök. Bridgevägen 10 - Bjurfors
Kök
Kök. Bridgevägen 10 - Bjurfors
Kök
Badrum. Bridgevägen 10 - Bjurfors

Rymligt badrum med badkar

Badrum. Bridgevägen 10 - Bjurfors
Badrum

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna väldisponerade 2:a. Lägenheten rymmer en välkomnande hall, rymligt vardagsrum med fransk balkong, kök som rymmer en matgrupp och ett badrum med badkar. Genomgående ljusa ytskikt. Optimalt boende för förstagångsköparen eller den som önskar hålla boendekostnaden låg. Bostaden är belägen i lugna villaområdet Stortorp med närhet till badplats, natur samt kommunikationer som tar dig till Trångsund eller Farsta på några minuter.

Interiör

ENTRÉ/HALL
Ljus och välkomnande hall. Vitmålade väggar.

KÖK
Kök med plats för matgrupp. Vita skåpluckor, vitt kakel och den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, micro samt kyl/frys.

BADRUM
Rymligt badrum med badkar.

VARDAGSRUM
Fint och ljust golv och vitmålade väggar. Fransk balkong och fönster mot baksida.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och fint ljusflöde från stora fönster.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Banjon
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
82
Antal lokaler
1
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Banjon ligger i Stortorp, Trångsund och har 82 lägenheter. Fastigheten består av tre bostadshus med två våningar; Bridgevägen 10, Bridgevägen 12 och Vistvägen 1, en garagebyggnad med ovanpåliggande parkeringsdäck samt en mindre enplansbyggnad för sophantering (miljörum). Det finns en gemensam innergård med grönområde. Brf Banjon bildades i juni 2017 och har verkat för att ombilda fastigheten Banjon 1 till bostadsrätter. Till varje lägenhet tillhör ett förråd.

Renoveringar - Utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Yttertaken har bytts.
Huvuddelen av utrustningen i värmeundercentralen bytts ut.
Nya maskiner i tvättstugorna.
Godkänd OVK besiktning.

PÅGÅENDE RENOVERINGAR:
Ommålning av träpanelsektioner av fasad och vindskivor.
Stambyte kommer att ske någon gång under hösten 2021. Detta är budgeterat vid ombildningen och skall inte påverka månadsavgiften.
Fönsterbyte skall också ske inom en snar framtid och är också budgeterat vid ombildningen.

Parkering

Det finns ett parkeringsdäck med 20 p-platser (samt ytterligare 7 st besöksparkeringar och ett garage med 26 st platser, i föreningen. Kontakta SBC för att ställa dig i kö.

TV/bredband

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Stockholms stadsnät för bredband (1000/1000 Mbit/s) och bredbands-tv. Kostnaden är 195 kr/mån och läggs som ett obligatoriskt tillägg ihop med månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har två tvättstugor med totalt fyra tvättmaskiner, två torktumlare och två manglar, i källaren i Bridgevägen 12. Soprum på gården med källsortering.Cykelförråd finns på Bridgevägen 10. På gården finns även en anvisad grillplats som alla medlemmar får nyttja.

Övrigt

Radonmätningar har utförts. Samtliga mätvärden ligger inom godkända gränsvärden (med god marginal)

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
378 kr
Försäkring
141 kr
Summa
519 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

TV/bredband

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Stockholms stadsnät för bredband (1000/1000 Mbit/s) och bredbands-tv. Kostnaden är 195 kr/mån och läggs som ett obligatoriskt tillägg ihop med månadsavgiften.

Parkering

Det finns ett parkeringsdäck med 20 p-platser (samt ytterligare 7 st besöksparkeringar och ett garage med 26 st platser, i föreningen. Kontakta SBC för att ställa dig i kö.

Övrigt

BUDGIVNING - Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet. Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift
3 894 kr

I avgiften ingår uppvärmning, vatten och sophämtning.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,74078%
Andel av årsavgiften är
2,5%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 750 000 kr
Lägenhetsnummer
00014
Våningsplan
2
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
65 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1972
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk

Området

Att bo i Stortorp

Stortorp är ett bostadsområde inom Trångsunds kommundel. I huvudsak är det ett villaområde med såväl stora villor som småhus, men här finns även flerfamiljshus.

Namnet Stortorp kommer från ett gods med anor från 1600-talet placerat på en udde i sjön Drevviken. Här bedrevs jordbruk på de kuperade markerna mellan sjöarna Drevviken och Magelungen. 1911 såldes gården till Stockholms Konvalescenthem och marken styckades upp som villatomter av Södertörns Villastad. Det var först på 40-talet som byggnationen tog fart. 1953 förvärvade Huddinge kommun osåld mark och tomter, samt vägar och allmänningar. Stortorps mangård byggdes 1911 om till konvalescenthem och har därefter gått igenom flera förändringar. Kvar av den ursprungliga bebyggelsen finns endast ett par rödmålade stugor vid Drevviken kvar och delar av pampiga allén på Printz väg som ledde fram till gården.

Stortorp ligger i ett naturskönt område och för den natur- och friluftsälskande finns rikligt med aktiviteter. Vid sjön Magelungen går en trevlig strandpromenad och på gångavstånd ligger det barnvänliga Stortorpsbadet. På vintern anordnar Friluftsfrämjandet långfärdsskridskor, vanlig skridsko, pulka, korvgrillning och vinterlekar vid Drevviken. I anslutning till badet finns idag två bryggor med nyttjanderätt. Bryggorna sköts av Drevviken båtklubb och Stortorps brygga. Drevviken båtklubb omfattar idag 15 platser och Stortorps brygga rymmer 20 båtar.

I Stortorpsparken erbjuds en lugn och avkopplande miljö och även en unik dansbana som en riktigt folkpark ska inkludera. Detta är något som är väldigt unikt i Stockholmsområdet. Stortorpsparken drivs helt ideellt och erbjuder bland annat firande av midsommar, valborg, julmarknader och andra evenemang. Det är ett 3,5 hektar stort område med karaktär av festplats med stugor och bodar.

I närområdet finns flera naturreservat som Drevvikens naturreservat och Trångsundsskogens naturreservat med spännande eklandskap, stigar och utsiktsplatser längs de branta klipporna. Det är nära till såväl Ågesta, 27-hålsgolfbana, liksom Farsta IP med simhall, fotbollsplan och idrottshall.
På en 10-minuters bilfärd tar du dig till Ågesta Friluftsområde med ridklubb och en golfklubb med 18 + 9 hålsbana för både den erfarne spelaren och nybörjaren. I Ågesta finns det även friluftsområden med strövområden med skidspår och el-ljusspår.

Trots sitt natursköna läge har stortorpsborna nära till storstaden och city. Med buss åker man till Farsta Centrum och T-banas röda linje eller till Trångsunds Station med pendeltåg. Inom 30 minuter är man i Stockholm City. I Trångsunds centrum finns bra bussförbindelser med övriga Huddinge, Haninge, m.fl. orter. En bilresa till Södermalm tar ca 15 minuter om trafiken inte är för svår. Vägförbindelserna söderut till Nynäshamn och skärgårdsöarna Dalarö och Gålö är också bra.

Närmaste affärscentrum finns i Trångsund med livsmedelsaffär, bank, bibliotek, vårdcentral och BVC. I Skogås centrum finns också butiker, apotek, gym, brandstation, m.m. Större köpcentrum finner man i Farsta Centrum, Länna Köpcentrum med ett 20-tal butiker i södra Skogås och i Port 73.

Barn och ungdomar är väl omhändertagna i Stortorp. Trångsund har flera förskolor. Närmaste grundskolorna är Trångsundsskolan F9 och Edboskolan F6. I området ligger gymnasieskolan Östra Gymnasiet.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Stortorp? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bridgevägen 10

Bridgevägen 10,
142 66 Trångsund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Magnus Karlsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 79