Fantastiskt planerad 1:a med naturskön uteplats!

Stuvsta, Huddinge

Byalagsvägen 14

Budgivning pågår
Pris
1 695 000 kr
Avgift
2 922 kr
Antal rum
1
Boarea
36 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 1 820 000 kr

BudBudgivareDatumTid
1 820 000 krBudgivare 12020-02-1013:08

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Fantastiskt planerad 1:a med naturskön uteplats!

Ljus och trevlig lägenhet ett stenkast från Stuvsta centrum. Välplanerad bostad beläget i lugnt och rogivande område, med en fantastisk uteplats.

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Lennart Norman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 74

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Uteplats. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Uteplats
Entré. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Entré
Allrum. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Allrum
Badrum. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Badrum
Badrum. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Badrum
Badrum. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Badrum
Entré. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Entré
Allrum. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Allrum
Allrum. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Allrum
Allrum. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Allrum
Kök. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Kök
Kök. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Kök
Detaljbild. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Detaljbild
Detaljbild. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Detaljbild
Uteplats. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Uteplats
Uteplats. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Uteplats
Fasad. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Fasad
Fasad. Byalagsvägen 14 - Bjurfors
Fasad

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen att ta del av denna mycket trevliga och trivsamma bostad med uteplats mot stillsamt villaområde. Att bo i detta område innebär att du som boende har en närhet till allt från kommunikationer, affärer samt en handfull restauranger med en kort promenad på 5 minuter till Stuvsta centrum. Närhet till vackert naturområde samt badplats som är beläget vid långsjön, den fantastiska samt välskötta innergården är även en plats där man kan avnjuta en kopp kaffe till ljudet av fåglarnas kvitter. Bostaden i sig är rymlig med ett stort allrum, rymligt badrum samt ett välbevarat kök, men pricket över i:t här är verkligen den underbara samt ostörda uteplatsen med ett villaområde som granne!

Vill du bo i ett lugnt och rofyllt område med närhet till alla typer av bekvämligheter, 3 minuters promenad till pendeltåget som tar dig in till Stockholms innerstad på 10 minuter!

Välkommen!
Linus Molin - Bjurfors Huddinge
0732-62 06 78

Interiör

Entré
Rymlig och välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter genom klädhängare samt garderober. Fint ljus från allrummets fönsterpartier samt ljusa och fina färger genomgående i lägenheten.

Badrum
Välbevarat badrum i bra skick. helkaklade väggar i vit färg samt originalmatta i mörk färg, gott om utrymme för förvaring genom spegelskåp över handfatet även tillägnad tvätt del med torktumlare samt tvättmaskin. Rymlig och fräscht utrymme.

Allrum
Välkommen till allrummet och även sovdelen. Här får du ett fantastiskt ljus från fönsterpartierna samt uteplatsens utgång som verkligen ger dig som boende en frisk och uppiggande känsla och denna känsla är något som denna bostad är väldigt bra på att spegla. Stor sovdel som just nu disponeras på så sätt att det är en inbyggd våningssäng detta är dock något som kan ändras efter behov. Stor del för soffgrupp med tillhörande stolar samt tv-bänk och tv.

Kök
Otroligt välskött kök med goda utrymmen för matlagning men även stor del avsedd för matplats precis intill ett av fönsterpartierna. Välfungerande vitvaror genom kyl/frys, spis med tillhörande fläktsystem samt mikro. Ljusa och fräscha färger även i denna del av bostaden.

Uteplats
Välkommen till den fantastiska uteplatsen, här avnjuter du med enkelhet en fantastiskt naturskön miljö där du får en riktig villatomt känsla. Stor gräsplätt intill uteplatsen där du som boende med enkelhet kan avnjuta morgonkaffet, stor plats för möblering vilket gör att du kan skapa en otroligt mysig uteplats.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Mjölner 15

Bostadsrättsförening

Namn
Mjölner 15
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mjölner 15 bildades den 26 september 1995 och de första medlemmarna flyttade in i de nyproducerade bostäderna under perioden april-december 1997. Föreningen omfattar 38 lägenheter, varav sex stycken är sammanslagna till tre lägenheter, fördelade i fyra flerfamiljshus med adresserna Byalagsvägen 12, 14, 16 och 18 i Huddinge. Föreningen har 48 medlemmar (2006-07-01).

Föreningen äger fastigheten med samma namn vilken är en sammanläggning av tre tidigare villafastigheter. Nyproduktionen av bostadshusen startade i augusti 1996 och avslutades i november 1997 med Metodbyggen AB (senare NCC AB) som totalentreprenör.

I sophuset på föreningens tomt finns kärl för fraktionerna brännbart och restavfall. Föreningens medlemmar hjälps åt med snöskottning på vintern, gräsklippning på sommaren och trappstädning året runt.

Till varje lägenhet hör ett kallförråd som finns antingen i någon av de fyra förrådsbyggnaderna eller på källarvåningen i ett av bostadshusen.

I ett av bostadshusen finns en gemensamhetslokal som medlemmarna utnyttjar för möten, fester mm.

TV/bredband

Kabel-TV levereras centralt till föreningen från Comhem.

Fastigheten har fiberoptisk uppkoppling mot Internet med nätverksuttag i samtliga lägenheter. Bredbandsleverantör är Bredbandsbolaget som erbjuder abonnemang på 10 och 100 Mbit/s men även flera tilläggstjänster, bland annat bredbandsbio genom SF Anytime och telefoni.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,6609%

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
100 kr
Summa
350 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1997

Uteplats/balkong

Trevlig uteplats mot mysigt grönområde

TV/bredband

Kabel-TV och bredband via Com hem.

Övrigt

INFO OM NÄROMRÅDET
Stuvsta är ett naturskönt område med närhet till skog samt till Långsjön som utgör en gräns mellan Stockholm och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar som utgör perfekta promenadstråk för hundägare och barnfamiljer. Långsjön erbjuder bad sommartid och på vintern kan man njuta av att åka skridskor eller skidor när isen bär. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. Skeppsmyreparken är nyligen upprustad. Här finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem. Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. I Stuvsta centrum finns också vårdcentral, apotek, frisörsalong, konditori, klädbutik, en grill, pizzeria, sushirestaurang, blomsterhandel, mataffär och ett antal andra butiker.

BUDGIVNING - Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 922 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 695 000 kr
Lägenhetsnummer
25
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
36 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
157
Energideklarationsdatum
2009-01-05

Området

Att bo i Stuvsta

Stuvsta i norra Huddinge är ett bostadsområde med blandning av lummiga villakvarter med äldre småhus och i de centrala delarna flerfamiljshus vid den egna pendeltågsstationen.

Stuvsta är ett bostadsområde i kommundelen Stuvsta-Snättringe. Området sträcker sig från Hagsätra i norr till Hörningsnäs i söder. I väst gränsar det till Snättringe och i öst till sjöarna Orlångsjön/Trehörningen.

Namnet Stuvsta, som har koppling till oxar (stutar), finns första gången dokumenterat på 1300-talet. Här fanns Stuvsta Gård och andra gårdar med hemman och jordbruk.

1918 fick Stuvsta en järnvägsstation, vilket satte fart på egnahemsbebyggelsen på de avstyckade tomterna från Stuvsta Gård. Stationen utvecklades till en av landets största beträffande passagerartrafik. Närheten till stationen gjorde Stuvsta populärt för pendlare. 1953 var det Sveriges tredje största när det gäller antalet resande.

Bebyggelsen idag består till stor del av många friliggande villor och radhus i gemytliga områden. I området Myrängen byggdes rad- och kedjehus under 80- och 90-talen. I Snättringedalen har grupphusbebyggelse tillkommit under senare år och vid Kvarnbergsplan och Stuvsta C finns flerbostadshus. Andra områden i Stuvsta är Solfagra, Kynäs, Segersminne, Stensängen.

Stuvsta C fortsätter att utvecklas och 2020 öppnar ett trygghetsboende. Här finns redan ett servicehus med dagcenter, ett 30-tal butiker, apotek, restaurant och pendeltågsstationen. Närmaste större handelscentra är Kungens Kurva och Huddinge Centrum.

Det tar ca 13 minuter att åka med pendeln till Stockholm C. En bilresa kan ta 15 minuter in till stan på E4:an via Snättringe. Till Södertälje tar det ca 25 minuter. Det finns flera busslinjer genom Stuvsta och där man enkelt tar sig till T-banans röda linje i Fruängen och Skärholmen.

Stuvsta har ett flertal förskolor och grundskolor och nära till Huddinges gymnasieskolor. Det är endast två pendeltågsstation till Södertörns högskola i Flemingsberg.

Stuvsta har ett stort utbud av strövområden och motionsspår med elljus. Vid Stuvsta IP byggs Mötesplats Stuvsta med sporthall och ungdomsgård. Stuvsta gränsar till Långsjön, rik på fågelliv, som erbjuder bad, kajakpaddling, sportfiske samt skidåkning och långfärdsskridsko på vintern.

Köpa eller sälja bostad i Stuvsta? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Byalagsvägen 14

Byalagsvägen 14,
14139 HUDDINGE

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

 • Extra kontaktperson

  Lennart Norman

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 74