Välplanerad trea i lugnt men samtidigt centralt beläget villaområde!

Stuvsta, Huddinge

Lillskogsvägen 6

På förhand
Utgångspris
2 850 000 kr
Avgift
3 685 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 3
Boarea
72,5 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välplanerad trea i lugnt men samtidigt centralt beläget villaområde!

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Bilder

. Lillskogsvägen 6 - Bjurfors
Utvald detaljbild. Lillskogsvägen 6 - Bjurfors
. Lillskogsvägen 6 - Bjurfors
. Lillskogsvägen 6 - Bjurfors
. Lillskogsvägen 6 - Bjurfors
. Lillskogsvägen 6 - Bjurfors
. Lillskogsvägen 6 - Bjurfors
. Lillskogsvägen 6 - Bjurfors
Stuvsta C. Lillskogsvägen 6 - Bjurfors
Stuvsta C

Beskrivning

Beskrivning

Bo i Brf Magne, en populär och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening nära Stuvsta Centrum med pendeltåg och restauranger.

Fräsch och välplanerad med rymligt kök, stort och lättmöblerat vardagsrum, två bra sovrum och stambytt badrum. Därtill en balkong från vardagsrummet med sol från dag till kväll och fri utsikt över innergården.

Utvald detaljbild

Fakta

Om föreningen

Namn
Brf Magne
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
87
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Fastigheten byggdes 1959-60 och första inflyttning skedde i oktober 1960. Om renoveringar av föreningens byggnader finns att läsa i årsredovisningar.

I föreningen finns 87 lägenheter fördelade på 12 st 1or, 43 st 2or, 20 st 3or, 10 st 4or och 2 st 5or. Till varje lägenhet finns källarförråd och matkällare. Fler rumslägenheterna har balkong, ettorna balkong eller vädringsbalkong. Samtliga lägenheter har dessa belägna mot söder eller väster.

Utanför bostadshusen finns sommartid gott om möjlighet att umgås med vänner och grannar vid föreningens trädgårdsmöbler och i kommunens parkmark.

Strövområden och promenadslingor finns i det närliggande naturreservatet Älvsjöskogen, med bl a elupplyst motionsspår, eller kring Långsjön, som även sommartid erbjuder badmöjligheter och vintertid möjlighet till skridsko- och skidåkning när isen bär.

För parkering har föreningen 20st garage, 30st p-platser med elstolpe samt 6st p-platser utan elstolpe. Cyklar kan placeras i cykelkällare eller cykelställ utanför husen. I källargångarna finns även ett par uppställningsplatser för barnvagnar.

Gemensamt för föreningens medlemmar finns också föreningslokal, gym samt tre tvättstugor att nyttja.

Förskolan ”Ur och Skur Skogsängen” bedriver verksamhet i två av föreningens lokaler.

I Stuvsta centrum, en promenad på 500 m, finns mataffär samt möjligheter till hämtmat och restaurang. Här finns även bl a konditori, blomsteraffär, apotek och vårdcentral.

Det finns flera kommunikationsmöjligheter. Med pendeltåg tar det 14 min till Stockholms Central, 2 min till Huddinge station och 5 min till Flemingsbergs station. Med en promenad på ca 20 minuter till Hagsätra eller 5 minuter till buss 703/710 från Stuvsta stn till Fruängen når man tunnelbanenätet.

Trots sin närhet till järnvägen är lägenheterna inte störda av buller. Sovrumsfönster som vetter mot banvallen har försetts med bullerdämpande vädringsfönster.

I årsavgiften ingår värme, vatten, bredband (Bredbandsbolaget, bredband 250/100, premiumrouter och telefoni) och TV (Com Hem grundutbud).

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 685 kr

ingår: värme, vatten, bredband och kabel-tv

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 850 000 kr
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
72,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1960

Området

Att bo i Stuvsta

Stuvsta i norra Huddinge är ett bostadsområde med blandning av lummiga villakvarter med äldre småhus och i de centrala delarna flerfamiljshus vid den egna pendeltågsstationen.

Stuvsta är ett bostadsområde i kommundelen Stuvsta-Snättringe. Området sträcker sig från Hagsätra i norr till Hörningsnäs i söder. I väst gränsar det till Snättringe och i öst till sjöarna Orlångsjön/Trehörningen.

Namnet Stuvsta, som har koppling till oxar (stutar), finns första gången dokumenterat på 1300-talet. Här fanns Stuvsta Gård och andra gårdar med hemman och jordbruk.

1918 fick Stuvsta en järnvägsstation, vilket satte fart på egnahemsbebyggelsen på de avstyckade tomterna från Stuvsta Gård. Stationen utvecklades till en av landets största beträffande passagerartrafik. Närheten till stationen gjorde Stuvsta populärt för pendlare. 1953 var det Sveriges tredje största när det gäller antalet resande.

Bebyggelsen idag består till stor del av många friliggande villor och radhus i gemytliga områden. I området Myrängen byggdes rad- och kedjehus under 80- och 90-talen. I Snättringedalen har grupphusbebyggelse tillkommit under senare år och vid Kvarnbergsplan och Stuvsta C finns flerbostadshus. Andra områden i Stuvsta är Solfagra, Kynäs, Segersminne, Stensängen.

Stuvsta C fortsätter att utvecklas och 2020 öppnar ett trygghetsboende. Här finns redan ett servicehus med dagcenter, ett 30-tal butiker, apotek, restaurant och pendeltågsstationen. Närmaste större handelscentra är Kungens Kurva och Huddinge Centrum.

Det tar ca 13 minuter att åka med pendeln till Stockholm C. En bilresa kan ta 15 minuter in till stan på E4:an via Snättringe. Till Södertälje tar det ca 25 minuter. Det finns flera busslinjer genom Stuvsta och där man enkelt tar sig till T-banans röda linje i Fruängen och Skärholmen.

Stuvsta har ett flertal förskolor och grundskolor och nära till Huddinges gymnasieskolor. Det är endast två pendeltågsstation till Södertörns högskola i Flemingsberg.

Stuvsta har ett stort utbud av strövområden och motionsspår med elljus. Vid Stuvsta IP byggs Mötesplats Stuvsta med sporthall och ungdomsgård. Stuvsta gränsar till Långsjön, rik på fågelliv, som erbjuder bad, kajakpaddling, sportfiske samt skidåkning och långfärdsskridsko på vintern.

Köpa eller sälja bostad i Stuvsta? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lillskogsvägen 6

Lillskogsvägen 6,
14139 HUDDINGE

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 0732-57 56 70