Utsälje, Huddinge

Byggmästarvägen 65

Såld, 2019-03-16
Besiktigad
Slutpris
3 850 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
120 kvm
Typ
Radhus
Boarea
90 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Anna-Maria Tiilikainen

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 0732-57 56 70

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Utsälje

Utsälje är ett lugnt, barnvänligt småhusområde, nära naturen och storstadens utbud av butiker och nöjen.

Utsälje är ett bostadsområde i kommundelen Stuvsta-Snättringe. Här finns framförallt villor, parhus och radhus med även ett bostadsrättområde på Bergakungsvägen. Området är granne med villaområdena Snättringe och Segeltorp.

I Utsälje är det gott om parkeringsplatser och oftast har man ett eget garage, antingen på tomten eller i länga. Det är nära till E4:an, dit man tar sig via Häradsvägen. Vid E4:an ligger ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, med Herons City, IKEA och många stormarknader och kända varumärken. På andra sidan E4 ligger Skärholmen med ett stort inomhuscenter, SKHM. Här finns butiker, restauranger, m.m.

Bor man i Utsälje har man gångavstånd till närbutiken i Snättringe. Det är också nära till Stuvsta Centrum, där det finns flertalet butiker, vårdcentral m.m.

Det finns tre busslinjer, 710 och 703 som går på Häradsvägen samt 704 som går genom området. Med bussarna tar man sig enkelt till Fruängen och Skärholmen (T-bana röda linjen) eller Stuvsta och Huddinge C (pendeltåg). Det tar ca 13 minuter från Stuvsta C till Stockholm C.

Det finns flera förskolor i Utsälje och utökning planeras i samband med en nybyggnation av ca 100 bostäder strax norr om Gamla Stockholmsvägen och Kärrbrinksdammen. Beslut om detta väntas i början av 2018.

Utsäljeskolan (F6) står också inför en renovering och utökning när man bygger för framtiden. Skolan blir en F9 och får en idrottshall. Beslut väntas inom kort. Andra grundskolor i området är Snättringeskolan (F6) och Källbrinksskolan (F9).

Det finns flera lekparker i Utsälje för de mindre barnen och en ungdomsgård, Utsälje ungdomsgård, för ungdomarna 13-19 år. Ungdomsgården på Poppelvägen 29-31 har planerade aktiviteter varje vecka och är också en plats där man bara kan hänga med sina kompisar. Gården ordnar knattedisco i skolan, har verkstad för smyckestillverkning, en DJ-utrustning där man kan spela in sina egna skivor, fullt utvecklad replokal samt tillgång till idrottshall och mycket mer.

I Utsälje är det nära till friluftsområden och naturreservat med motionsspår och vandringsleder. Området Gömmaren med bär- och svampmarken ligger intill. Källsjön Gömmaren ligger i naturreservatet och erbjuder klippbad. Närmaste sjö, med promenadavstånd, är den populära badsjön Långsjön. I området finns Källbrinks IP med tennisbanor, friidrottsanläggning, m.m.

Köpa eller sälja bostad i Utsälje? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.