Utsälje, Huddinge

Byggmästarvägen 65

Såld, 2021-01-04
På förhand
Slutpris
4 330 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
120 kvm
Typ
Radhus
Boarea
90 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Magnus Karlsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 79

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Utsälje

Utsälje är ett lugnt, barnvänligt småhusområde, nära naturen och storstadens utbud av butiker och nöjen. Här finns framförallt villor, parhus och radhus men även bostadsrätter på Bergakungsvägen. Området är granne med villaområdena Snättringe och Segeltorp.

Det är nära till ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, med Herons City, IKEA och många stormarknader och kända varumärken. Det är också nära till Stuvsta Centrum, där det finns ett flertal butiker och vårdcentral m.m. Det finns tre busslinjer, 710 och 703 som går på Häradsvägen samt 704 som går genom området. Med bussarna tar man sig enkelt till Fruängen och Skärholmen (T-bana röda linjen) eller Stuvsta och Huddinge C (pendeltåg). Det tar ca 13 minuter från Stuvsta C till Stockholm C.

Det finns flera förskolor i Utsälje och Utsäljeskolan (F6) står inför en renovering och utökning när man bygger för framtiden. Skolan blir en F9 och får samtidigt en idrottshall. Andra grundskolor i området är Snättringeskolan (F6) och Källbrinksskolan (F9). I Utsälje är det nära till friluftsområden och naturreservat med motionsspår och vandringsleder. Fina Tranparken ligger precis vid Långsjönsvatten och Lekplatsen är avsedd för barn i olika åldrar. Den har temat ”den förhistoriska lekplatsen” och transporterar besökaren tillbaka till urtiden. Utrustningen och annat på lekplatsen är främst av trä och sand. Det finns klätternät i form av en pyramid, lekskulpturer, hoppkubbar, kompisgunga och klätterställningar. Det finns sandytor med dinosaurieskelett I ena delen av lekplatsen finns en konstgräsplan och gungor. Området Gömmaren med bär- och svampmarken ligger intill Utsälje. Källsjön Gömmaren ligger i naturreservatet och erbjuder klippbad. Närmaste sjö, med promenadavstånd, är den populära badsjön Långsjön.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Utsälje? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.