SPATIÖS OCH SÄLLSKAPSVÄNLIG LÄGENHET MED INGLASAD BALKONG

Bodal, Lidingö

Bodalsvägen 20

På förhand
Avgift
4 611 kr
Antal rum
4
Boarea
95 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 12
Hiss
Ja
Takterrass
Ja

SPATIÖS OCH SÄLLSKAPSVÄNLIG LÄGENHET MED INGLASAD BALKONG

Högt upp i huset, inglasad balkong och hiss skapar ett bekvämt boende. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats!

 • Ansvarig mäklare

  Hampus Åsén

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 22

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Inglasad balkong med sjöutsikt. Bodalsvägen 20 - Bjurfors
Inglasad balkong med sjöutsikt
Spatiöst vardagsrum med plats för stor matsalsmöbel. Bodalsvägen 20 - Bjurfors
Spatiöst vardagsrum med plats för stor matsalsmöbel
Utvald detaljbild. Bodalsvägen 20 - Bjurfors
Kontakta mig!. Bodalsvägen 20 - Bjurfors
Kontakta mig!
Renoverat kök. Bodalsvägen 20 - Bjurfors
Renoverat kök
Vardagsrum mot hall och matplats. Bodalsvägen 20 - Bjurfors
Vardagsrum mot hall och matplats

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Önskas visning före söndag 11/10 vänligen kontakta mäklare. Unikt tillfälle att förvärva den här spatiösa, sällskapsvänliga fyrarummare i högt gavelläge på tredje våning, två rymliga hissar med access till gatuplan på ett av Lidingös absolut bästa lägen! Lägenheten är renoverad och representerar den tidstypiska arkitekturen med bravur, samtidigt som det moderna behovet tillgodoses genom öppen planlösning och samtida funktioner. När bostaden genomgick en omfattande renovering, var målet tydligt. Hela bostaden skulle ha ett genomgående enhetligt stilmässigt intryck, tidsenliga och påkostade materialval och originaldetaljerna skulle framhävas. Resultatet blev som önskat - en perfekt balans mellan det moderna och ursprungliga. Genomgående vackra golv, generösa sällskapsytor och perspektivfönster med fönsterbänkar i sten. Den Inglasade balkongen skapar ett fantastiskt extra rum med sjöutsikt är bara några av detaljerna som får hjärtat att bulta lite extra. Köket är avskilt men ändå naturligt sammanlänkat med de sociala ytorna, som bjuder på spännande och tidstypiska former och detaljer. Från sovrum/bibliotek nås den inglasade balkongen där du kan njuta av ditt extra rum. Utöver detta disponeras tre sovrum, gott om förvaringsutrymmen samt stambytt badrum. Välskött och stabil förening som erbjuder sina medlemmar tillgång till övernattningslägenhet, gemensam takterrass och trevlig gård med pergola för allas trevnad.

Välkommen till en bostadsdröm som är redo för inflyttning – på en av Lidingös bästa adresser.

Interiör

VÄLKOMMEN IN!
Vi öppnar dörren och möts av fantastiskt ljusinsläpp, vidsträckt vy och vackra golv som flyter genom bostaden. Lägenheten präglas av generöst ljusinsläpp, inglasad balkong, rymd och stora fönsterpartier.

BADRUM:
I anslutning till hall. Rymligt stambytt och helkaklat badrum. Kakel på väggar samt stilrent klinkergolv med golvvärme. Wc, dusch och tvättställ med förvaringsmöjligheter i kommod.

SOVRUM 1:
Från hall nås lägenhetens första sovrum med stort fönster.

KÖK:
Stilrent kök med härliga ytor som passar väl för sociala tillställningar med den fina anknytningen till matsal. Vita luckor och stommar matchade med stilrent kakel ovan arbetsbänkar och väl tilltagna arbetsytor. Generösa förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Köket är utrustat med, häll, integrerad ugn, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, vinkyl samt kyl och frys.

SOVRUM 2:
I anslutning till vardagsrum nås lägenhetens andra sovrum med gott om plats för större säng såväl som övrigt möblemang och mycket generösa förvaringsmöjligheter i garderober, praktiskt inredd för klädförvaring. Härifrån nås den inglasade balkongen och rummet kan till fördel disponeras som bibliotek med den naturliga anslutningen till balkong.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet är mycket pampigt, lättmöblerad form och stora fönsterpartier med sjöglimt när löven faller. Spatiöst rum med plats för både soffa, TV-möbel och stort matsalsbord.

SOVRUM 3/MASTER BEDROOM:
Rymligt och vackert sovrum. Sovrummet har plats för dubbelsäng och nattduksbord samt förvaring/skrivbord.

FÖRRÅD:
Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Månadsavgift

Avgift
4 611 kr

I avgiften ingår värme, vatten. och grundutbud för TV via ComHem. En obligatorisk avgift för bredband i hastighet 100/100 via Telia tillkommer om 200 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,82%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
17900031
Våningsplan
3 av 12
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
95 kvm*

* Enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1960

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2012-10-10

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Roslagsskutan 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
74
Antal hyresrätter
9
Antal lokaler
4
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Roslagsskutan 1 är en äkta och stabil förening som förvärvade fastigheten 2012. Föreningen äger marken. Föreningen består av 74 lägenheter, varav 9 st upplåts som hyresrätter (dold tillgång). Föreningen erbjuder tillgång till gemensam, lättillgänglig tvättstuga . Cykel och barnvagnsförråd finns att tillgå. Dessutom erbjuder föreningen en trevlig gästlägenhet för övernattning och en gemensam takterrass. Både tvättstugan och gästlägenheten bokas enkelt via föreningens digitala system

Renoveringar - Utförda och planerade

2020: Beslut taget om en helt ny Pergola som installeras i april 2020
2019: Samtliga stora träd ansade
2019: Ny fasad på fastighetens framsida
2019: En ny inglasad tak terrass invigdes för medlemmarnas trevnad
2019: Ny parkeringsplats för moped & Vespa/MC
2018: Ny planterad häck runt merparten av fastigheten
2018: Nytt Cykelställ
2017-2018: Ny yttertaksbeläggning
2017-2018: Nya treglasfönster i hela fastigheten
2017-2018: Samtliga balkonger nya
2016: Byggnation av gästrum
2016: Fiber från Telia
2016: Trapphus
2015: Nya hissar
2014: Ny tvättstuga med nya moderna maskiner
2014: Asfaltering
2013-: Pågående arbete med tomten
2012-2013: Ventilation
2012-2013: Värmesystem
2012-2013: Elstammar
2012-2013: Stambyte

TV/bredband

Bredband via Telia som tillhandahåller fiber, detta är indraget till samtliga lägenheter och varje lägenhet debiteras 200 kr/månad för bredband i hastighet 100/100 via Telia. Om man önskar högre hastighet erbjuder Telia uppgradering för en tilläggskostnad. TV via ComHem.

Området

Att bo i Lidingö kommun

Välkommen att bo och trivas på Lidingö som även kallas för den gröna ön. Här finns stora möjligheter till friluftsliv året om med naturreservat att ströva i, golfbana, fina badplatser samt skidspår och slalombacke. Hälsa och friskvård står i fokus och varje år arrangeras Lidingöloppet, världens längsta terränglopp och seglartävlingen Lidingö Runt. Berömda Millesgården ger ro åt själen.

Service
Lidingö centrum är uppbyggt kring ett torg som skapar en trevlig småstadskänsla. Här finns både stora affärskedjor och mindre originella butiker samt flera trevliga restauranger och snabbmatsställen. Det finns också ett bibliotek, en teater och fritidsgårdar samt läkarmottagningar och folktandvård. En stor återvinningscentral finns i Stockby. Gångsätra har ett kommunalt inomhusbad och det finns flera bra utomhusbad på ön, Lidingövallen för olika aktiviteter samt ishall.

Skolor
På Lidingö finns fem skolområden med förskola och grundskola till årskurs nio. Det finns två kommunala gymnasieskolor. Här finns även fem fristående grundskolor samt Bosöns idrottshögskola.

Kommunikationer
Lidingöbanan har ändstationen Gåshaga längst österut samt i Ropsten där tunnelbanan ansluter. Det finns ett omfattande bussnät på ön samt reguljära båtförbindelser mellan Lidingö, Nacka strand och Nybroviken samt ut till Stockholms skärgård. Bryggplatser finns vid Klippudden, Larsberg och Gåshaga.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lidingö kommun? Kontakta våra mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bodalsvägen 20

Bodalsvägen 20,
181 36 Lidingö

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Hampus Åsén

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 22