Yteffektiv 4:a i Dalénum med två balkonger och vattenkontakt!

Dalénum, Lidingö

Prismastigen 3

På förhand
Accepterat pris
5 400 000 kr
Avgift
4 543 kr
Antal rum
4
Boarea
81 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Yteffektiv 4:a i Dalénum med två balkonger och vattenkontakt!

Välplanerad 3:a som disponerats om och nyttjas idag som en 4:a. Genomgående planlösning med två balkonger och stort badrum med tvättmöjligheter.

 • Ansvarig mäklare

  Robert Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-367 08 30

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Stort vardagsrum med access till balkong. Prismastigen 3 - Bjurfors
Stort vardagsrum med access till balkong
Balkong med sjöutsikt. Prismastigen 3 - Bjurfors
Balkong med sjöutsikt
Matplats. Prismastigen 3 - Bjurfors
Matplats
Mot kök och sovrum 3. Prismastigen 3 - Bjurfors
Mot kök och sovrum 3
Vardagsrum. Prismastigen 3 - Bjurfors
Vardagsrum
Balkong mot gården. Prismastigen 3 - Bjurfors
Balkong mot gården

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till attraktiva Dalénum invid Lidingös södra strand. På Prismastigen 3, i hus uppfört av JM år 2018, finns nu möjlighet att förvärva en ytterst välplanerad 4:a. Lägenheten är ursprungligen en 3:a men nuvarande ägare har låtit installera snygga skjutdörrar i glas för att dela av köket vilket gör att lägenheten idag disponeras som en effektiv 4:a. Sociala ytor och delvis öppet mellan kök och vardagsrum med plats för ordentlig matplats i del av vardagsrummet. Genomgående planlösning med två balkonger varav den ena är belägen mot Prismastigen med vattenkontakt och den andra vetter mot föreningens gemensamma innergård med utgång från ett av sovrummen. Två till tre sovrum, stort badrum med såväl tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter både i form av garderober samt en rymlig klädkammare i anslutning till hallen.

Trevlig gård som rymmer bänkar, grönytor och lekmöjligheter för barnen och blir en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till den nyanlagda kajpromenaden längs vattnet. På kajkanten finns den populära pizzerian 450 Gradi samt Coffee and Cava, det senare med mycket generösa öppettider, från tidig morgon till sen kväll. Utmärkta kommunikationer med Lidingöbanan som trafikerar Ropsten mot Gåshaga. I området finns SATS samt välsorterade matvarubutiker både i form av ICA samt Willys.

Lägenheten marknadsförs via Bjurfors koncept På Förhand. Vid intresse på angiven prisnivå kan privat visning ordnas. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Nilsson på Bjurfors för att boka visning eller vid frågor kring bostaden.

Interiör

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter både i form av garderob med skjutdörrar samt en rymlig klädkammare. Parkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum som ger plats åt såväl soffgrupp, soffbord, mediamöbel samt matsalsbord. Från rummet nås balkong mot Prismastigen samt att man här får en delvis öppen och social disposition mot köket. Målade väggar i vitt samt grå/blå och parkettgolv.

BALKONG
Denna balkong nås från vardagsrummet och härifrån ges en härlig vattenkontakt mot Dalénums kaj.

KÖK
Stilrent kök från erkända Marbodal med grå skåp och luckor samt mörk bänkskiva med vitt kakel ovan. Likt övriga lägenheten ligger här ett parkettgolv och väggar är målade i vitt. Gott om förvaring både i form av över- och underskåp samt bra arbetsyta på bänkskiva. Maskinell utrustning finns i form av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, köksfläkt, ugn samt inbyggnadsmikro.

SOVRUM 1
Detta sovrum nås från vardagsrummet och har därmed fönster mot Prismastigen. Parkettgolv och målade väggar i sober grå kulör.

SOVRUM 2
Bostadens naturliga master bedroom och därmed det största av sovrummen. Beläget med fönster och access till balkong mot föreningens innergård. Här finns ordentlig plats för dubbelsäng samt eventuella sängbord. Parkettgolv, målade väggar i grått samt två garderober.

BALKONG
Från master bedroom nås denna balkong som vetter i ett lugnt gårdsläge, läge öster. Här ges en härlig morgon och förmiddagssol.

SOVRUM 3
Detta sovrum är en del av det tidigare köket, eller rättare sagt det dåvarande kökets matplats. Numera avdelat på ett smart och effektivt sätt med snygga skjutdörrspartier i glas, från Stolt Smide och Design, med svarta aluminiumreglar. Rummet kan nås endera via köket eller via vardagsrummet då skjutdörrar finns på båda sidor. Gardiner finns monterade på insidan av skjutdörrarna om man exempelvis vill använda rummet som ett gästrum och därigenom begränsa insynen från vardagsrum och kök. Rummet har fönster mot Prismastigen, parkettgolv samt målade väggar. För den som inte föredrar detta ”extrarum” så kan man såklart med enkelhet återställa dispositionen till den 3:a som lägenheten var i sitt ursprungsutförande.

BADRUM
Snyggt och helkaklat badrum med vitt kvadratiskt kakel på väggarna samt mörk hexagon klinker på golvet. Här finns dusch med avskärmningsvägg, kommod med handfat, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsskiva ovan dessa. Väggmonterade skåp till höger.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Kajtorget Dalénum
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
141
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1100*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Kajtorget Dalénum består av sammanlagt 141 lägenheter mellan ett till sex rum och kök. Huset som uppfördes av JM stod klart för inflyttning under 2018. Alla bostäder har generösa balkonger eller uteplatser, flertalet med utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Kajtorgets gemensamma gård erbjuder platser för både rekreation och lek, sittbänkar, hängmattor, grönytor och lekmöjligheter för barnen blir en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till den nyanlagda kajpromenaden. Närmast vattnet uppförs ett torg och längs med den nyanlagda kajen kommer gäster tillfälligt kunna angöra sin båt.

Parkering

Garage finns under gården och parkeringsplatserna nås enkelt med hiss från bostaden. Föreningen disponerar över 124 p-platser, varav 118 stycken i garage. Garageplats kostar 1 000 kr/mån.

TV/bredband

Tv, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play. En obligatorisk avgift för detta tillkommer på månadsavgifterna för de boende med 220 kr/mån.

Gårdsplats/innergård

Trevlig innergård med sittgrupper, planteringar och lekplats. Cykelparkering finns på gården, såväl under tak som i låsbara förråd.

Gemensamma utrymmen

Barnvagnsrum finns i källaren där även förråd finns för de boende. Det finns även sopsortering där man kan slänga glas, kartong, matavfall etc.

TV/bredband

Telia Triple Play

Telia Triple Play

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 543 kr

inklusive vatten (tillkommer 220 kr/mån för bredband/TV samt individuell varmvattenförbrukning)

Ekonomi

Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Accepterat pris
5 400 000 kr
Lägenhetsnummer
11101
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
81 kvm*

* enligt uppgift från föreningens lägenhetsregister

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
4
Övrigt
162 kr
Summa
162 kr

Övrig post avser varmvattenförbrukning

Byggnadssätt

Byggår
2018

Länkar

Området

Att bo i Lidingö kommun

Välkommen att bo och trivas på Lidingö som även kallas för den gröna ön. Här finns stora möjligheter till friluftsliv året om med naturreservat att ströva i, golfbana, fina badplatser samt skidspår och slalombacke. Hälsa och friskvård står i fokus och varje år arrangeras Lidingöloppet, världens längsta terränglopp och seglartävlingen Lidingö Runt. Berömda Millesgården ger ro åt själen.

Service
Lidingö centrum är uppbyggt kring ett torg som skapar en trevlig småstadskänsla. Här finns både stora affärskedjor och mindre originella butiker samt flera trevliga restauranger och snabbmatsställen. Det finns också ett bibliotek, en teater och fritidsgårdar samt läkarmottagningar och folktandvård. En stor återvinningscentral finns i Stockby. Gångsätra har ett kommunalt inomhusbad och det finns flera bra utomhusbad på ön, Lidingövallen för olika aktiviteter samt ishall.

Skolor
På Lidingö finns fem skolområden med förskola och grundskola till årskurs nio. Det finns två kommunala gymnasieskolor. Här finns även fem fristående grundskolor samt Bosöns idrottshögskola.

Kommunikationer
Lidingöbanan har ändstationen Gåshaga längst österut samt i Ropsten där tunnelbanan ansluter. Det finns ett omfattande bussnät på ön samt reguljära båtförbindelser mellan Lidingö, Nacka strand och Nybroviken samt ut till Stockholms skärgård. Bryggplatser finns vid Klippudden, Larsberg och Gåshaga.

Köpa eller sälja bostad i Lidingö kommun? Kontakta våra mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Prismastigen 3

Prismastigen 3,
181 55 Lidingö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Robert Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-367 08 30