Gåshaga, Lidingö

Norra Hamnpromenaden 1

Såld, 2019-01-24
Slutpris
4 700 000 kr
Avgift
4 910 kr
Antal rum
3
Boarea
71 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

  • Ansvarig mäklare

    Pia Mannehed

    Fastighetsmäklare

    :
    Telefon: 073-440 40 41

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Området

Att bo i Gåshaga

I vackra Gåshaga bor du i en lugn och familjevänlig miljö med närhet till vatten och möjlighet till en aktiv fritid. Hustegafjärden ligger öppen för bad, båtturer, paddling, vindsurfing och vattenskidåkning. Gåshaga är ett omtyckt bostadsområde för barn- och hundfamiljen. Skola och förskola finns på bara några minuters gångväg från din dörr och biltrafiken i området är begränsad.

I Gåshaga har en helt ny stadsdel byggts upp. Den är uppdelad i två huvudområden; Gåshaga Pirar, där huvuddelen av bebyggelsen är flerbostadshus, samt Gåshaga Strand med mestadels villor. Närheten till havet och det fina läget har präglat planeringen. Längs strandlinjen löper ett gång- och cykelstråk, och här hittar du även charmiga småbåtshamnar, nybyggda stenpirar, sjöbodar och flera fina restauranger. På 20 minuter når du centrala Stockholm med bil, på 30 minuter med Lidingötåget och T-banan.

Köpa eller sälja bostad på Gåshaga? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.