Välkommen till Lillåkersvägen 30 - 3:a med hög standard och balkong i soligt läge!

Högsätra, Lidingö

Lillåkersvägen 30

På förhand
Utgångspris
3 295 000 kr
Avgift
3 369 kr
Antal rum
3
Boarea
78 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Välkommen till Lillåkersvägen 30 - 3:a med hög standard och balkong i soligt läge!

Väldisponerad och stilsäker trea i populära Högsätra med balkong i soligt läge! Närhet till skola, kommunikationer och grönområden.

 • Ansvarig mäklare

  Moa Englund

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 09

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Lillåkersvägen 30 - Bjurfors
. Lillåkersvägen 30 - Bjurfors
. Lillåkersvägen 30 - Bjurfors
Kontakta mig!. Lillåkersvägen 30 - Bjurfors
Kontakta mig!
. Lillåkersvägen 30 - Bjurfors
. Lillåkersvägen 30 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planritning

Beskrivning

Beskrivning

Hjärtligt välkommen till Lillåkersvägen 30. Här finner ni en mycket ljus 3:a med balkong i soligt läge och genomgående hög standard. Lägenheten ligger nära både natur och kommunikationer i populära Högsätra.
Här bor ni i en social bostad med generösa sällskapsytor som bjuder in till umgänge. Från bostadens entré möts ni av en rymlig hall med gott om utrymme och förvaringsmöjligheter. I köket erbjuds utmärkta förvaringsytor och beredningsmöjligheter för den som gillar att spendera tid i köket. Materialvalet är stilrent med vita blanka luckor i både över och underskåp samt arbetsbänk i Ek. Här finns gott om utrymme för matgrupp vid de stora fönstret. Vardagsrummet är bostadens naturliga mötesplats med härligt ljusinsläpp från fönster och balkong. Här finns det plats för både soff-och matgrupp med tillhörande möblemang. Bostaden har två väl tilltagna sovrum i varsin del av lägenheten med plats för säng, sängbord och avlastningsmöbler. Badrummet är precis stambytt med mörkt klinker och vitt kakel. I badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare samt en generös arbetsbänk med väggskåp, dusch med glasdörrar, handdukstork, svart kommod och spegelskåp. Allt är snyggt och smakfullt!

I föreningen finns både bilplatser med eller utan el, Garageplatser med eller utan bur samt Mc plats och mopedplats. För dessa gäller den interna kön med varierade kötider. Föreningen har även en gästlägenhet samt en fest och aktivitetslokal som kan hyras.

Området Högsätra ligger nära natur, strövområden och Kottlasjön. Här finns affärer, förskolor, skolor och idrottsanläggningar. Idealiskt för dig som vill bo med naturen inpå knuten men också ha närheten till Lidingö Centrum och Stockholm. Utmärkta kommunikationer med buss eller Lidingöbanan.

Interiör

Hall
Här välkomnas ni av en stor, luftig och rymlig hall som knyter ihop lägenhetens olika delar. Gott om förvaringsmöjligheter i någon av de 4 stycken garderoberna.

Kök
I köket erbjuds utmärkta förvaringsytor och beredningsmöjligheter för den som gillar att spendera tid i köket. Materialvalet är stilrent med vita blanka luckor i både över och underskåp samt arbetsbänk i Ek. Här finns gott om utrymme för matgrupp vid de stora fönstret. Köket är maskinellt utrustat med kyl och frys i fullstor storlek från Samsung, diskmaskin och spis med ugn från Bosch.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens naturliga mötesplats med härligt ljusinsläpp från stora fönster och balkong. I vardagsrummet finns det gott om plats för matgrupp, soffgrupp, tv-bänk och avlastningsmöbler. Här ifrån nås den rymliga, möblerbara balkongen i soligt läge.

Badrum
Direkt från hallen når ni det stora badrummet som är smakfullt renoverat och precis stambytt med vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns det både tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta i form av bänk och vägghängda överskåp för förvaring. Badrummet har handfat med svart kommod och spegelskåp, dusch med glasdörrar, WC och handdukstork.

Sovrummen
I bostaden finns det två stycken väl tilltagna sovrum, båda med laminatgolv och målade väggar i harmoniska färger. Det ena sovrummet används som master-bedroom med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns också 4 stycken garderober. Det andra sovrummet används idag som ett barnrum. Här finns det gott om plats för säng, sängbord och avlastningsmöbler.

Till lägenheten disponerad ett källarförråd.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Kantarellen 11
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
627
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1480*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Kantarellen 11 är ett karaktäristiskt utformat flerbostadsområde från slutfasen av miljonprogramsepoken 1971-1975. Området har en tidstypisk arkitektur för tiden både avseende teknik och konstruktion som gestaltning och utformning. Det finns speciella värden i områdets landskapsanpassning samt husens bebyggelsemönster, volym, utformning och färgsättning som är typiska för tidsepoken. Lidingö stads bedömer att bebyggelsen inom Kantarellen 11 är särskilt kulturhistoriskt värdefull och omfattas av förvanskningsförbud i enlighet med 8 kap. 13 § plan- och bygglagen.

Mellan fastigheterna ryms lummiga ytor och i mitten av området en större lekplats med ett fint skogsparti som erbjuder fina lekmöjligheter för barn och rekreation för vuxna. Området har bommar och det är endast ytterst begränsad trafik som får passera inom området (tillägg: vid stambytet kommer det givetvis att ske undantag).

Parkering

Bil - Utomhus; utan el, 289 kr
Utomhus; med el, 425 kr
Garage; utan bur, 502 kr
Garage; med bur, 646 kr
Garage; stor, med bur, 816 kr

MC - Garage; med bur, 289 kr
Moped - Garage; med bur, 289 kr
Handikappfordon - Garage; utan bur, 289 kr
Släpvagn - Garage; utan bur, 289 kr

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
250 kr
Försäkring
250 kr
Summa
500 kr

Observera att driftkostnaderna är uppskattade och kan variera.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
85
Energideklarationsdatum
2019-12-24

TV/bredband

Föreningen har ett gruppavtal med ComHem för leverans av bredband, kabel TV och IP telefoni. Bredband levereras med en hastighet på 1000/1000 Mbit/s via fiber. 18 analoga och 8 digitala TV kanaler ingår. Kostnaden för gruppanslutningen är 136 SEK per månad exklusive samtalskostnader.

Parkering

Bil - Utomhus; utan el, 289 kr
Utomhus; med el, 425 kr
Garage; utan bur, 502 kr
Garage; med bur, 646 kr
Garage; stor, med bur, 816 kr

MC - Garage; med bur, 289 kr
Moped - Garage; med bur, 289 kr
Handikappfordon - Garage; utan bur, 289 kr
Släpvagn - Garage; utan bur, 289 kr

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 369 kr

I avgiften ingår värme, vatten och Internetuppkoppling om 136kr/mån

Ekonomi

Andel i föreningen
0,19834%
Andel av årsavgiften är
0,19593%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 295 000 kr
Lägenhetsnummer
575
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
78 kvm*

* Areauppgift enligt bostadsrättsförening

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1973
Uppvärmning
Fjärrvärme

Länkar

Området

Att bo i Lidingö kommun

Välkommen att bo och trivas på Lidingö som även kallas för den gröna ön. Här finns stora möjligheter till friluftsliv året om med naturreservat att ströva i, golfbana, fina badplatser samt skidspår och slalombacke. Hälsa och friskvård står i fokus och varje år arrangeras Lidingöloppet, världens längsta terränglopp och seglartävlingen Lidingö Runt. Berömda Millesgården ger ro åt själen.

Service
Lidingö centrum är uppbyggt kring ett torg som skapar en trevlig småstadskänsla. Här finns både stora affärskedjor och mindre originella butiker samt flera trevliga restauranger och snabbmatsställen. Det finns också ett bibliotek, en teater och fritidsgårdar samt läkarmottagningar och folktandvård. En stor återvinningscentral finns i Stockby. Gångsätra har ett kommunalt inomhusbad och det finns flera bra utomhusbad på ön, Lidingövallen för olika aktiviteter samt ishall.

Skolor
På Lidingö finns fem skolområden med förskola och grundskola till årskurs nio. Det finns två kommunala gymnasieskolor. Här finns även fem fristående grundskolor samt Bosöns idrottshögskola.

Kommunikationer
Lidingöbanan har ändstationen Gåshaga längst österut samt i Ropsten där tunnelbanan ansluter. Det finns ett omfattande bussnät på ön samt reguljära båtförbindelser mellan Lidingö, Nacka strand och Nybroviken samt ut till Stockholms skärgård. Bryggplatser finns vid Klippudden, Larsberg och Gåshaga.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lidingö kommun? Kontakta våra mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lillåkersvägen 30

Lillåkersvägen 30,
181 59 LIDINGÖ

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Moa Englund

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 09