Väldisponerad och stilsäker trea i populära Högsätra med balkong i soligt söderläge!

Högsätra, Lidingö

Lillåkersvägen 46

På förhand
Avgift
2 815 kr
Antal rum
3
Boarea
64,6 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Väldisponerad och stilsäker trea i populära Högsätra med balkong i soligt söderläge!

Välkommen till Lillåkersvägen 46 och denna renoverade 3:a i en social planlösning. Rymlig balkong i söderläge. Närhet till både affärer och skolor.

 • Ansvarig mäklare

  Moa Englund

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 09

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

I populära Högsätra finner ni denna väldisponerade lägenhet som renoverats med moderna materialval. Här bor ni i en social bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den rymliga samt inglasade balkongen som ligger i söderläge. Lägenheten bjuder på två väl tilltagna sovrum varav det ena har nya platsbyggda garderober.

I föreningen finns både bilplatser med eller utan el, Garageplatser med eller utan bur samt Mc plats och mopedplats. För dessa gäller den interna kön med varierade kötider. Föreningen har även en gästlägenhet samt en fest och aktivitetslokal som kan hyras.

Området Högsätra ligger nära natur, strövområden och Kottlasjön. Här finns affärer, förskolor, skolor och idrottsanläggningar. Idealiskt för dig som vill bo med naturen inpå knuten men också ha närheten till Lidingö Centrum och Stockholm. Utmärkta kommunikationer med buss eller Lidingöbanan.

För att inte missa eventuella förhandsvisningar eller mer information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller gör en intresseanmälan.

Interiör

Hall
Direkt välkomnas ni av hallen och den sociala planlösningen. Här har ni avhängningsmöjligheter och når direkt resterande bostad.

KÖK
Köket är renoverat i gråa toner med släta skåpluckor, nya vitvaror och stenskiva. Maskinellt utrustad med spishäll, rostfri ugn och diskmaskin samt inbyggt fläkt.

VARDAGSRUM
Gott om plats finns det i vardagsrummet. Här går det enkelt att möblera med soffgrupp, TV-möbel och matplats. Vitmålade väggar och ekparkett. Härifrån nås den rymliga balkongen i soligt läge.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns tre stora garderober med mycket förvaringsutrymme. Målat i en behaglig café au lait ton, med ekparkett och nya lister.

SOVRUM 2
I det andra sovrummet finns det platsbyggda garderober. I det rymliga sovrummet finns det gott som möbleringsmöjligheter. Vitmålade väggar med ekparkett.

BADRUM
Stort badrum med vitkaklade väggar och våtrumsmatta. Här finns det badkar, spegelskåp och tvättmaskin samt torktumlare. Under hösten 2021 kommer ett redan finansierat stambyte ske, vilket ger er möjlighet att bestämma vilka materialval som skall användas vid stambytet.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kantarellen 11

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Kantarellen 11
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
627
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1455*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Kantarellen 11 är ett karaktäristiskt utformat flerbostadsområde från slutfasen av miljonprogramsepoken 1971-1975. Området har en tidstypisk arkitektur för tiden både avseende teknik och konstruktion som gestaltning och utformning. Det finns speciella värden i områdets landskapsanpassning samt husens bebyggelsemönster, volym, utformning och färgsättning som är typiska för tidsepoken. Lidingö stads bedömer att bebyggelsen inom Kantarellen 11 är särskilt kulturhistoriskt värdefull och omfattas av förvanskningsförbud i enlighet med 8 kap. 13 § plan- och bygglagen.

Mellan fastigheterna ryms lummiga ytor och i mitten av området en större lekplats med ett fint skogsparti som erbjuder fina lekmöjligheter för barn och rekreation för vuxna. Området har bommar och det är endast ytterst begränsad trafik som får passera inom området (tillägg: vid stambytet kommer det givetvis att ske undantag).

Parkering

Bil - Utomhus; utan el, 289 kr
Utomhus; med el, 425 kr
Garage; utan bur, 502 kr
Garage; med bur, 646 kr
Garage; stor, med bur, 816 kr

MC - Garage; med bur, 289 kr
Moped - Garage; med bur, 289 kr
Handikappfordon - Garage; utan bur, 289 kr
Släpvagn - Garage; utan bur, 289 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1973

Uteplats/balkong

Inglasad balkong i soligt söderläge

TV/bredband

Föreningen har ett gruppavtal med ComHem för leverans av bredband, kabel TV och IP telefoni. Bredband levereras med en hastighet på 1000/1000 Mbit/s via fiber. 18 analoga och 8 digitala TV kanaler ingår. Kostnaden för gruppanslutningen är 136 SEK per månad exklusive samtalskostnader.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 815 kr

inkl. internetuppkoppling om 136 kr.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,16122%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
745
Våningsplan
0 av 5
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
64,6 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
200 kr
Försäkring
150 kr
Summa
350 kr

Observera att driftkostnaderna är uppskattade och kan variera.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Länkar

Området

Att bo i Lidingö kommun

Välkommen att bo och trivas på Lidingö som även kallas för den gröna ön. Här finns stora möjligheter till friluftsliv året om med naturreservat att ströva i, golfbana, fina badplatser samt skidspår och slalombacke. Hälsa och friskvård står i fokus och varje år arrangeras Lidingöloppet, världens längsta terränglopp och seglartävlingen Lidingö Runt. Berömda Millesgården ger ro åt själen.

Service
Lidingö centrum är uppbyggt kring ett torg som skapar en trevlig småstadskänsla. Här finns både stora affärskedjor och mindre originella butiker samt flera trevliga restauranger och snabbmatsställen. Det finns också ett bibliotek, en teater och fritidsgårdar samt läkarmottagningar och folktandvård. En stor återvinningscentral finns i Stockby. Gångsätra har ett kommunalt inomhusbad och det finns flera bra utomhusbad på ön, Lidingövallen för olika aktiviteter samt ishall.

Skolor
På Lidingö finns fem skolområden med förskola och grundskola till årskurs nio. Det finns två kommunala gymnasieskolor. Här finns även fem fristående grundskolor samt Bosöns idrottshögskola.

Kommunikationer
Lidingöbanan har ändstationen Gåshaga längst österut samt i Ropsten där tunnelbanan ansluter. Det finns ett omfattande bussnät på ön samt reguljära båtförbindelser mellan Lidingö, Nacka strand och Nybroviken samt ut till Stockholms skärgård. Bryggplatser finns vid Klippudden, Larsberg och Gåshaga.

Köpa eller sälja bostad i Lidingö kommun? Kontakta våra mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lillåkersvägen 46

Lillåkersvägen 46,
181 59 Lidingö

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Moa Englund

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 09

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Högsätra, Lidingö

  På förhand
  Adress
  Högsätravägen 20
  Månadsavgift
  3 120 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  77,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!