Ljus och rymlig bostad med radhuskänsla!

Islinge, Lidingö

Trappstigen 2D

På förhand
Avgift
3 894 kr
Antal rum
2
Boarea
66 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Ljus och rymlig bostad med radhuskänsla!

I populära Islinge finner ni denna bostad med både uteplats, balkong. Parkeringsplats med motorvärmare och el ingår i avgiften!

 • Ansvarig mäklare

  Moa Englund

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 09

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Trappstigen 2D - radhuskänsla i lummigt område. Här finner ni en bostad som ligger i hörnet av huset med egen ingång, altan, balkong och direkt anslutning till föreningens gård. Två rymliga rum och kök är disponerat på 66 kvm. Bostadens stora fönster, som finns i tre väderstreck ger ett stort ljusinsläpp. För att tala om matplatsen, som är omringad av fönster - golv till tak. Lägenheten har genomgående ljus ekparkett och vit målande väggar. I avgiften ingår det värme, vatten, el och parkeringsplats med motorvärmare.

Området Islinge på Lidingö är beläget nära natur, strövområden, Mälaren samt Lidingö bron. Här finns affärer, förskolor, skolor, idrottsanläggningar och rekreationsmöjligheter året om. Med bekvämt gångavstånd finner ni Lidingö centrum som erbjuder flertal restauranger, biograf och de faciliteter man behöver. Mycket goda kommunikationer som tar er till Ropsten där tunnelbanans röda linje går. Det finns också bra anlagda cykelvägar in till Stockholms innerstad.

Föreningen Dahlia är en liten och behändig förening som består av fyra bostadsrätter. Här finns tillgång till bastu och föreningens gemensamma innergård. Föreningen har nyligen lagt om tak och dränerat ena sidan samt asfalterat uppfart och dragit in fiber. Fönsterbyte 1 november 2019 samt renovering av balkongerna är planerat.

Välkomna!

Interiör

INTERIÖR
HALL
Här välkomnas du av en hall när det finns plats för avhängning.

KÖK
Stora avlastningsytor med marmorskiva. Fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Ljus ekparkett och vitmålade väggar. Här finns gott om plats för matplats.

VARDAGSRUM
Vitmålad ekparkett med målade väggar i en äggvit kulör. Fönster i två väderstreck. Dubbeldörrar mellan kök och vardagsrum. Här finns det gott om plats för soffgrupp och avlastningsmöbler.

SOVRUM
I sovrummet nås via vardagsrummet. Här finns det två stora garderober. Utgång till balkongen som ligger i sydöst läge mot föreningens innergård.

BADRUM
Badrummet har kakel och klinkers med ett stort bubbelbadkar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare. Badrummet nås antingen via sovrummet eller hallen.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Dahlia 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Dahlia består av 4 bostadsrätter. Föreningen har nyligen lagt om taket och dränerat ena sidan samt asfalterat uppfart. Föreningen har även låtit byta avloppsrör fram till kommunens rör

TV/bredband

Telia Fibernät

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Försäkring
150 kr
Summa
150 kr

TV/bredband

Telia Fibernät

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 894 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
66 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
2-glasfönster

Länkar

Området

Att bo i Lidingö kommun

Välkommen att bo och trivas på Lidingö som även kallas för den gröna ön. Här finns stora möjligheter till friluftsliv året om med naturreservat att ströva i, golfbana, fina badplatser samt skidspår och slalombacke. Hälsa och friskvård står i fokus och varje år arrangeras Lidingöloppet, världens längsta terränglopp och seglartävlingen Lidingö Runt. Berömda Millesgården ger ro åt själen.

Service
Lidingö centrum är uppbyggt kring ett torg som skapar en trevlig småstadskänsla. Här finns både stora affärskedjor och mindre originella butiker samt flera trevliga restauranger och snabbmatsställen. Det finns också ett bibliotek, en teater och fritidsgårdar samt läkarmottagningar och folktandvård. En stor återvinningscentral finns i Stockby. Gångsätra har ett kommunalt inomhusbad och det finns flera bra utomhusbad på ön, Lidingövallen för olika aktiviteter samt ishall.

Skolor
På Lidingö finns fem skolområden med förskola och grundskola till årskurs nio. Det finns två kommunala gymnasieskolor. Här finns även fem fristående grundskolor samt Bosöns idrottshögskola.

Kommunikationer
Lidingöbanan har ändstationen Gåshaga längst österut samt i Ropsten där tunnelbanan ansluter. Det finns ett omfattande bussnät på ön samt reguljära båtförbindelser mellan Lidingö, Nacka strand och Nybroviken samt ut till Stockholms skärgård. Bryggplatser finns vid Klippudden, Larsberg och Gåshaga.

Köpa eller sälja bostad i Lidingö kommun? Kontakta våra mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Trappstigen 2D

Trappstigen 2D,
181 31 Lidingö

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Moa Englund

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 09