Parhus i tre plan med ett av områdets bästa läge - utsikt i västerläge

Kottla, Lidingö

Törners väg 98

Besiktigad
På förhand
Antal rum
5
Boarea / Biarea
129 kvm / 39 kvm
Typ
Parhus
Tomtarea
300 kvm

Parhus i tre plan med ett av områdets bästa läge - utsikt i västerläge

På Törners väg har vi nöjet att förmedla detta trivsamma parhus i tre plan. Huset har ett utmärkt läge i området. Möjligt att bygga ut ovan garaget.

 • Ansvarig mäklare

  Robert Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-367 08 30

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan
Planlösning
Nedre plan

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till Törners väg, belägen på en höjd nära Kottlasjön och dess natursköna omgivningar. Här förmedlar vi så småningom ett parhus på ett av områdets bästa lägen, lugnt beläget med uteplats i bra solläge. Huset har eget garage, är byggt 1985 och inrymmer i dagsläget tre till fyra sovrum samt kök och vardagsrum. Därtill två badrum samt tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter i såväl huset som garaget. Möjlighet finns att lyfta taket på garaget och bygga till för att därigenom få till ett extra rum, något som vissa grannar i området redan gjort.

På entréplanet finns kök, badrum samt vardagsrum och utgång till balkong mot husets baksida. Övre plan inrymmer tre sovrum samt badrum. Härifrån nås vinden som idag nyttjas som förvaring. Nedre plan är ett souterrängplan med ett vardagsrum/gillestuga och härifrån finns utgång till uteplats och access till tomten. På detta plan finns även en stor klädkammare, tvättstuga samt ett stort förråd som likväl kan inredas som ett extra sovrum eller tonårsrum. Gaveltomt med eget garage och ordentlig plats för att parkera en till två bilar.

Utmärkt läge på Lidingö, nära till bra kommunikationer och härliga naturområden i skogarna runt Kottlasjön och Långängens naturreservat. Här är enkelt att ta härliga jogging- och löprundor vid Stockby motionscentral som ligger nära och som man kan gena till genom skogen från bostaden. Bra busskommunikationer med buss 201 som trafikerar sträckan Ropsten till Kottla med tät trafik. Förskolor och skolor med bra renommé finns också nära. Varmt välkomna till Törners väg 25.

Huset marknadsförs för tillfället via vårt koncept På Förhand. För mer info om visningar, tidsplan och förväntad prisbild, välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Nilsson, Bjurfors Lidingö.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Raketkistan 1

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 704 000 kr
Byggnadsvärde
2 504 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggår
1985

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Planbestämmelser

Stadsplan

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Lidingö Lidingö GA:19

Information

Typ
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Rum
5
Boarea
129 kvm*
Tomtarea
300 kvm
Biarea
39 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Pantbrev

Det finns 6 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 563 000 kr

Länkar

Området

Att bo i Lidingö kommun

Välkommen att bo och trivas på Lidingö som även kallas för den gröna ön. Här finns stora möjligheter till friluftsliv året om med naturreservat att ströva i, golfbana, fina badplatser samt skidspår och slalombacke. Hälsa och friskvård står i fokus och varje år arrangeras Lidingöloppet, världens längsta terränglopp och seglartävlingen Lidingö Runt. Berömda Millesgården ger ro åt själen.

Service
Lidingö centrum är uppbyggt kring ett torg som skapar en trevlig småstadskänsla. Här finns både stora affärskedjor och mindre originella butiker samt flera trevliga restauranger och snabbmatsställen. Det finns också ett bibliotek, en teater och fritidsgårdar samt läkarmottagningar och folktandvård. En stor återvinningscentral finns i Stockby. Gångsätra har ett kommunalt inomhusbad och det finns flera bra utomhusbad på ön, Lidingövallen för olika aktiviteter samt ishall.

Skolor
På Lidingö finns fem skolområden med förskola och grundskola till årskurs nio. Det finns två kommunala gymnasieskolor. Här finns även fem fristående grundskolor samt Bosöns idrottshögskola.

Kommunikationer
Lidingöbanan har ändstationen Gåshaga längst österut samt i Ropsten där tunnelbanan ansluter. Det finns ett omfattande bussnät på ön samt reguljära båtförbindelser mellan Lidingö, Nacka strand och Nybroviken samt ut till Stockholms skärgård. Bryggplatser finns vid Klippudden, Larsberg och Gåshaga.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lidingö kommun? Kontakta våra mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Törners väg 98

Törners väg 98,
18157 Lidingö

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Robert Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-367 08 30