Omsorgsfullt renoverat med smart planlösning

Duvnäs Utskog, Nacka

Rudsjövägen 110

Besiktigad
På förhand
Boarea / Biarea
100 kvm / 18 kvm
Tomtarea
148 kvm
Typ
Radhus

Visning

 • söndag 25/4, KL 12:00 - 13:00

  Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Omsorgsfullt renoverat med smart planlösning

Ljust och välplanerat radhus om totalt 118 kvm. Uteplatser i två väderstreck med bilfri gata utanför. Omtyckt och barnvänligt område nära naturen.

 • Ansvarig mäklare

  Henrik Silver

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 98

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Renoverat och välplanerat radhus i både centralt och naturskönt läge. Rudsjövägen 110 - Bjurfors
Renoverat och välplanerat radhus i både centralt och naturskönt läge
En av radhusets mysiga trädäckade uteplatser. Rudsjövägen 110 - Bjurfors
En av radhusets mysiga trädäckade uteplatser
Renoverat och välplanerat med genomgående luftiga ljusa rum och stor fönster. Rudsjövägen 110 - Bjurfors
Renoverat och välplanerat med genomgående luftiga ljusa rum och stor fönster
Renoverat och välplanerat med genomgående luftiga ljusa rum och stora fönster. Rudsjövägen 110 - Bjurfors
Renoverat och välplanerat med genomgående luftiga ljusa rum och stora fönster
. Rudsjövägen 110 - Bjurfors

Matplats för 4-6 personer

. Rudsjövägen 110 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkommen till detta fina radhus med tomträtt i populära och barnvänliga Duvnäs Utskog. Husets totalyta är 118 kvm fördelade på två våningsplan och är i genomgående fint skick. Detta trivsamma radhus har mycket smart och effektiv planlösning. På entréplan finns stora sociala utrymmen med vardagsrum och kök i öppen planlösning, badrum och ett sovrum. På nedre plan finns tre sovrum och utgång till den härliga uteplatsen med eftermiddagssol. Ett av sovrummen på nedre plan får sitt ljusinsläpp från intilliggande rum via fönster med genomtänkt placering. Arbetsrum/hobbyrum med bra förvaring bakom skjutdörrar. Stort helkaklat badrum och tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter.

På såväl husets framsida som baksida finns härliga uteplatser med sol från tidig morgon till kväll. På framsidan finns en trädäckad uteplats. På baksidan finns trädäckad altan med plats för loungemöbler och studsmatta. Precis intill finns en liten skogsdunge som ger ett ostört och insynsskyddat läge. Vidare finns garage i länga och uteparkering som tillhör.

Bara en kort promenad bort finns härliga solklippor med underbar utsikt mot city och Saltsjöns glittriga vatten. Här bor du i ett lugnt läge nära hav och båtliv, förskola och skola samt med bra bussförbindelser till såväl Slussen som lokalt i Nacka.

Välkommen Hem!

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 24:6

TV/bredband

TV via Ownit/canaldigital, det ingår 22 kanaler.
(TV och Internet ingår i samfällighetsavgiften.)

Internet via Ownit, fiber 100 MB/s med wifi-box till varje bostad. (ingår i samfälligheten)

Övrigt

Radhusområdet i Duvnäs Utskog beläget vid Skuru i Nacka är ett idylliskt bostadsområde för familjer nära både populär förskola och skola. Radhusen har ett lugnt och rofyllt läge beläget nära vacker natur och hav men ändå med närhet till City. Här har de boende även nära till fin promenad vid Skurusundets vatten. Vid slutet av Drottningshamnsvägen finns även en marina belägen. Det går utmärkt att promenera norrut utmed sundets vatten - hela vägen ut till Kungshamn och vidare in i Nyckelvikens vackra naturreservat. Här bor familjen med friluftsliv vid Nyckelviken inom kort gångavstånd. Härliga motionsslingor leder runt naturreservatet. Vid områdets närbelägna sjö, Bastusjön i Skuru finns en sandstrand och här erbjuds bad om sommaren och skridskoåkning på vintern när isen har lagt sig.

Från bostadsområdet är det mycket kort pendelavstånd in till City. Busshållplats finns alldeles intill radhusområdet och med buss nås City inom ca 20 minuter.
I radhusets närområde finns flera omtyckta förskolor, skolor, en även en stor idrottsplats - Skuru IP. Ektorps Centrum finns även nära radhusområdet med allehanda närservice som livsmedelsbutik, restauranger och konditori Gateau. Från Duvnäs Utskog har man även nära till ICA Maxi och all tänkbar shopping i Nacka Forum samt även nära till Sickla Köpkvarter med bio och restauranger.

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1969
Byggår
1969
Stomme
Lättbetong
Uppvärmning
Vattenburen värme från gemensam panncentral.
Takbeklädnad
Plåt

Friköp av tomträtt.
Vid intresse av att friköpa en tomträtt lämnas intresseanmälan till Nacka kommun. Detta prövas sedan genom ett politiskt beslut. Det finns i dagsläget ingen garanti om att få friköpa en tomträtt. I de fall friköp av mark upplåten med tomträtt beslutas sker det på ett marknadsmässigt sätt.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd. Garage i länga.

Planbestämmelser

Stadsplan

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön GA:2 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Förmån: Officialservitut Parkering Väg, 0182K-5766.1

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 299 000 kr
Byggnadsvärde
1 560 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 524 kr
Tomträttsavgäld
20 610 kr/år, t o m 2029-06-30

Information

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Boarea
100 kvm*
Tomtarea
148 kvm
Biarea
18 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
5
Hushållsström
13 200 kr
Samfällighetsavgift
35 400 kr
Renhållning
876 kr
Övrigt
20 610 kr
Summa
70 086 kr

I posten övrigt ingår tomträttsavgälden. Hemförsäkring tillkommer driftkostnaden.

Pantbrev

Det finns 12 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 203 000 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
89
Energideklarationsdatum
2011-05-11

Länkar

Området

Att bo i Nacka kommun

I Nacka bor du nära vatten och underbart vacker natur. Här har flera gamla industridistrikt som Kvarnholmen, Järla Sjö, Saltsjökvarn och Nacka Strand gjorts om till attraktiva bostadsområden. I Forum Nacka och Sickla köpcentrum finns allt du behöver vad gäller butiker och annan service.

I Nacka hittar du flera badplatser, och här kan du också åka ut med skärgårdsbåtarna på härliga utflykter runt om i övärlden. I Nacka finns flera stora naturreservat som till exempel Velamsund, Nyckelviken, Långsjön, Nackareservatet och Tattby. Här finns också badplats och möjlighet att grilla. På vintern är Nacka ett paradis för vintersportare. Nacka kommun plogar slingor på flera av isarna vilket lockar många långfärdsskridskoentusiaster.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Nacka? Kontakta våra mäklare i Nacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Rudsjövägen 110

Rudsjövägen 110,
13147 Nacka

Visa i Google Maps

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Henrik Silver

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 98