Renoverat stort radhus med friköpt tomt, mysiga uteplatser och garage

Duvnäs Utskog, Nacka

Rudsjövägen 87

Besiktigad
Budgivning pågår
Utgångspris
6 300 000 kr
Antal rum
5
Boarea / Biarea
100 kvm / 50 kvm
Typ
Radhus
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
233 kvm

Renoverat stort radhus med friköpt tomt, mysiga uteplatser och garage

Välplanerat radhus om totalt 150 kvm. Mysiga uteplatser, garage och carport. Populärt barnvänligt område. Nära skola, buss, natur, badsjö och hav.

 • Ansvarig mäklare

  Maria Norén Rylander

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 070-782 00 91

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Renoverat och välplanerat radhus i både centralt och naturskönt läge. Rudsjövägen 87 - Bjurfors
Renoverat och välplanerat radhus i både centralt och naturskönt läge
Här trivs familjen i populära Duvnäs Utskog i Skuru - Nacka. Rudsjövägen 87 - Bjurfors
Här trivs familjen i populära Duvnäs Utskog i Skuru - Nacka
En av radhusets mysiga trädäckade uteplatser. Rudsjövägen 87 - Bjurfors
En av radhusets mysiga trädäckade uteplatser
Från vardagsrummet nås en ytterligare privat uteplats intill bergsnatur med grönska. Rudsjövägen 87 - Bjurfors
Från vardagsrummet nås en ytterligare privat uteplats intill bergsnatur med grönska
Radhuset erbjuder både garage, carport och uteförråd. Rudsjövägen 87 - Bjurfors
Radhuset erbjuder både garage, carport och uteförråd
. Rudsjövägen 87 - Bjurfors

Välkommen in!

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan
Planlösning
Nedre plan

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till ett renoverat och välplanerat radhus om totalt ca 150 kvm med låga driftskostnader. Radhuset har friköpt tomt och är beläget i populära och barnvänliga Duvnäs Utskog vid vackra Skuru i Nacka. Husets totala ytor uppgår till ca 150 kvm fördelade på husets tre våningsplan. På husets entréplan finns luftiga sociala ytor med kök matplats och vardagsrum i en delvis öppen planlösning samt med en gästtoalett intill entréhallen. En trappa upp finns tre rymliga sovrum samt ett stort kaklat badrum med badkar. Här finns även en klädkammare. På radhusets nedre plan finns ett stort allrum inrett som sovrum och arbetsrum. Här finns även ett mycket rymligt förråd och en tvättstuga med dusch.

Från bostaden erbjuds två härliga trädäckade uteplatser med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. På entrésidan finns en trädäckad uteplats i sydöstläge med utsikt ut över radhusområdet och grönska. På baksidan finns en härlig altan intill fin bergsnatur med ett mysigt och privat läge. Vidare finns ett garage med carport intill vid radhusets entrésida.

En kort promenad bort från radhusområdet finns fina solklippor med en underbar utsikt in mot city och ut över Saltsjöns glimrande vatten. Bästa pulkabacken finns även nära. Här bor familjen i ett lugnt läge nära hav och båtliv. Nyckelvikens vackra naturreservat med skog, ängar, utomhusgym och en 4H-gård med djur nås inom en kortare promenad. Vid Nyckelviken kan man bland annat rida på Shetlands ponnys, grilla och köpa nyvärpta ägg. Här i Duvnäs Utskog är boendet för familjen mycket bekvämt och barnen har mycket nära till både områdets förskola och populära skola. Utskogens förskola invigdes hösten 2017 och nås inom endast ca 3 minuters promenad från bostaden. Duvnäs Utskog har goda bussförbindelser till såväl Slussen som lokalt i Nacka. Här erbjuds livskvalitet för hela familjen!

- Exteriörbilder kompletteras med den 26/1 -

Interiör

Bostadens samtliga rums ytskikt är renoverade och väggarna är målade i ljusa milda kulörer och rummen har golv av ekparkett. Rummen har genomgående stora fönster med fint ljusinsläpp och de är även lättmöblerade. Entréplan har 2021 försetts med en app-styrd takbelysning.

Husets moderna kök är beläget i en delvis öppen planlösning intill bostadens luftiga vardagsrum och matsal. Det stilrena köket från 2008 är av märket Noblessa, med köksluckor i grått och vitt. Köket är utrustat med vitvaror som spishäll, ugn, spisfläkt samt kyl och frys av märket Siemens (2008). Köket fick 2020 en ny diskmaskin av märket Electrolux. En ljus matplats för familjen finns vid kökets fönster med vy ut över entrésidan. Matplatsen rymmer ca 6 personer.

På entréplan intill entréhallen med kapphylla och klädförvaring finns en gästtoalett. Den är utrustad med tvättställ och wc. Gästtoaletten totalrenoverades 2008 med kaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Ett vädringsfönster ger ett fint ljusinsläpp. (Våtrumsintyg finns.)

På bostadens övre plan finns tre luftiga och ljusa sovrum med plats för stora sängar. De två sovrummen i milt grått målades nyligen om år 2020, då målades även de två rummens garderober invändigt.

Badrummet intill sovrummen på husets övre plan totalrenoverades 2008 med kakel samt klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med badkar, handdukstork, tvättställ och wc. (Våtrumsintyg finns.)

På husets nedersta våningsplan finns ett mycket stort allrum vilket idag är inrett till sovrum, kombinerat med hemmakontor. På detta våningsplan finns det även mycket bra med förvaring i ett rymligt förråd.

Intill förrådet nås en rymlig tvättstuga med dusch och tvättho. Tvättstugan totalrenoverades år 2008. (Vattentanken byttes ej). Tvättstugan har klinkergolv med golvvärme. En ny tvättmaskin och torktumlare av märket Miele installerades 2019. (Våtrumsintyg finns.)

Fakta

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 19:44

Övriga byggnader/utrymmen

Garage med carport finns intill bostaden.

Tomt

Friköpt trädgårdstomt med två trädäckade altaner. Den ena med förmiddagssol och den andra med eftermiddagssol. Den bakre skyddade uteplatsen vetter åt ett vackert bergsparti klätt med grönskande natur.

Planbestämmelser

Tomtindelning Stadsplan

Parkering

Vid radhusets entrésida finns ett bra garage med tillhörande carport.

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 919 000 kr
Byggnadsvärde
1 918 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 524 kr

Information

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 300 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
100 kvm*
Tomtarea
233 kvm
Biarea
50 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
5
Hushållsström
9 000 kr
Samfällighetsavgift
34 440 kr
Renhållning
4 800 kr
Vatten/Avlopp
2 000 kr
Summa
50 240 kr

I samfällighetsavgiften om 2870 kr/månad (34440 kr/år) till Utskogens samfällighet ingår: Uppvärmning av fastigheten och uppvärmning av vatten. Skötsel av de gemensamma ytorna i bostadsområdet. Internet via fiber och tv-paket (basutbud). Vatten, en standardförbrukning ingår (ca 1350 kr per år) vattenförbrukning över detta faktureras hushållen via samfälligheten.

Försäkring tillkommer.

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 805 000 kr

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
B
Energideklarationsdatum
2021-01-21

Ombyggnad, Renoveringar

2008 Radhusets samtliga ytskikt och badrum samt kök totalrenoverades.
2008 Fönster målades.
2018 Fasader målades.
2020 Relining av rör från radhuset till gatan, samt byte av en stam.
2021 Service av ventilationssystemet.

Samfälligheten lät utföra relining av avloppsstammarna i området under år 2020 via samfällighetens avsatta medel. (Renovering gällande de avloppsstammar/ledningar som går från varje fastighet ut till gatan bekostas av fastighetsägarna.)

TV/bredband

Finns

Finns. Internet via Ownit, fiber 100 MB/s med wifi-box till varje bostad.
TV via Ownit/canaldigital, det ingår 22 kanaler.
(TV och Internet ingår i samfällighetsavgiften.)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Värmeanläggning, Övrigt

Övrigt

Om bostadsområdet.
Radhusområdet Duvnäs Utskog beläget vid Skuru i Nacka är ett idylliskt bostadsområde för familjer. Nära till både populär förskola och skola. Radhusen har ett lugnt och rofyllt läge beläget nära vacker natur och hav men ändå med närhet till City. Här har de boende även nära till fin promenad vid Skurusundets vatten. Vid slutet av Drottningshamnsvägen finns även en marina belägen. Det går utmärkt att promenera norrut utmed sundets vatten - hela vägen ut till Kungshamn och vidare in i Nyckelvikens vackra naturreservat. Här bor familjen med friluftsliv vid Nyckelviken inom kort gångavstånd. Härliga motionsslingor leder runt naturreservatet. Vid områdets närbelägna sjö, Bastusjön i Skuru finns en sandstrand och här erbjuds bad om sommaren och skridskoåkning på vintern när isen har lagt sig.

Från bostadsområdet är det mycket kort pendelavstånd in till City. Busshållplats finns alldeles intill radhusområdet och med buss nås City inom ca 20 minuter.
I radhusets närområde finns flera omtyckta förskolor, skolor, en även en stor idrottsplats - Skuru IP. Ektorps Centrum finns även nära radhusområdet med allehanda närservice som livsmedelsbutik, restauranger och konditori Gateau. Från Duvnäs Utskog har man även nära till ICA Maxi och all tänkbar shopping i Nacka Forum samt även nära till Sickla Köpkvarter med bio och restauranger.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
3 plan
Byggår
1969
Fasad
Träpanel/prefabbetong
Grund
Betongplatta på mark
Stomme
Lättbetong/trä
Bjälklag
Betong
Uppvärmning
Fjärrvärme via Samfälligheten
Takbeklädnad
Plåt
Ventilation
Mekanisk frånluft (F)
Fönster
3-glas och 2-glas isoler

Radhuset är besiktigat, besiktningsprotokoll finns att ta del av. Besiktningsmannen är tillgänglig för att svara på frågor (nås bäst vardagar efter 14.00). En köpargenomgång kan även beställas med besiktningsman för att som köpare ”köpa in sig på den utförda besiktningen” för att därmed omfattas av samma skydd som säljaren. Säljaren tecknar en försäkring mot dolda fel.

Nacka kommun har 29 registrerade radonmätningar utförda på Rudsjövägens fastigheter varav ingen mätning hittills har överstigit det gällande gränsvärdet på 200 Bq/kbm. Radonmätning har ej utförts på just denna fastighet.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Länkar

Området

Att bo i Nacka kommun

I Nacka bor du nära vatten och underbart vacker natur. Här har flera gamla industridistrikt som Kvarnholmen, Järla Sjö, Saltsjökvarn och Nacka Strand gjorts om till attraktiva bostadsområden. I Forum Nacka och Sickla köpcentrum finns allt du behöver vad gäller butiker och annan service.

I Nacka hittar du flera badplatser, och här kan du också åka ut med skärgårdsbåtarna på härliga utflykter runt om i övärlden. I Nacka finns flera stora naturreservat som till exempel Velamsund, Nyckelviken, Långsjön, Nackareservatet och Tattby. Här finns också badplats och möjlighet att grilla. På vintern är Nacka ett paradis för vintersportare. Nacka kommun plogar slingor på flera av isarna vilket lockar många långfärdsskridskoentusiaster.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Nacka? Kontakta våra mäklare i Nacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Rudsjövägen 87

Rudsjövägen 87,
13147 Nacka

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Maria Norén Rylander

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 070-782 00 91