Balkong med sjöglimt!

Kvarnholmen, Nacka

Makaronigränd 3

På förhand
Avgift
3 214 kr
Antal rum
2
Boarea
54 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 10
Hiss
Ja

Balkong med sjöglimt!

Välkommen till denna optimalt planerade tvåa med stor inglasad balkong och sjöglimt. Attraktivt belägen på Nackas mest expansiva och hetaste område!

 • Ansvarig mäklare

  Henrik Silver

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 98

 • Extra kontaktperson

  Thomas Jonasson

  Säljkoordinator/Blivande mäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 56

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Utsikt balkong. Makaronigränd 3 - Bjurfors
Utsikt balkong
Övrigt. Makaronigränd 3 - Bjurfors

Hissen ner till kajen

Kvarnholmens köpcentrum. Makaronigränd 3 - Bjurfors
Kvarnholmens köpcentrum
Moderna kvarnholmens köpcentrum med stort utbud. Makaronigränd 3 - Bjurfors
Moderna kvarnholmens köpcentrum med stort utbud
Närliggande Coop med bra sortiment. Makaronigränd 3 - Bjurfors
Närliggande Coop med bra sortiment
Närliggande Apotek. Makaronigränd 3 - Bjurfors
Närliggande Apotek

Planskiss

Planlösning
Planritning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna moderna och stilsäkra tvåa med balkong och kvällssol. Lägenheten har en öppen planlösning med plats för matbord samt soffgrupp. Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och härliga promenadstråk längs Stockholms inlopp och city. Antingen tar du bussen ett par minuters promenad från porten eller båten till stan. Föreningens garage når du via hissen. Börja dagen med att gå förbi det lokala bageriet (Robin Delselius) och köp en smörgås. På båten in till stan bjuder SL på kaffe. En riktigt bra start på dagen!

Intill bostaden finns Kvarnholmens centrum med närbutik, apotek, bageri, gym m.m.

Interiör

Här bor du med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här ryms både soffgrupp och matbord om 6-8 personer samt övrig möblering. Via vardagsrummet når du den stora möblerbara balkong med sjöglimt och inglasning som lätt kan öppnas upp för att fånga kvällssolen. Kök från Vedum med sobra luckor i vitt och kakel i mörkgrått ovan arbetsbänk i laminat. Gott om förvaring i många skåp, lådor samt städskåp. Den maskinella utrustningen i rostfritt från Siemens består av: Induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Fläkt från Franke.
Vackert badrum i stilren design med kaklade vita väggar och grått klinkergolv. Dusch med duschväggar i klarglas, wc, handfat med kommod, väggspegel med belysning. Kombimaskin (tvätt/tork) från Siemens samt bänkyta och överskåp.
Sovrummet är rymligt med plats för stor säng och hel garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenheten har genomgående parkettgolv, vita väggar i hall och vardagsrum och stora fönster med härligt ljusinsläpp. Stabil förening med bra ekonomi.

Till lägenheten hör ett förråd beläget på bottenplanet med hiss direkt ner. Garaget ligger under huset och nås direkt via hissen.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Nya Kvarnen 2
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
87
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Nya Kvarnen 2 bildades 2011.
I föreningen finns 87 lägenheter, samtliga upplåtes med bostadsrätt. I föreningen finns även 77 garageplatser som hyrs ut.
Föreningen övertog fastigheten av JM 2015 och äger marken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Juridiska personer godkänns ej som medlemmar i föreningen. Föreningen godkänner delat ägande.
Föreningen är sedan -16 andelsägare i Nya Kvarnens Samfällighetsförening.
För mer information se föreningens hemsida: www.nyakvarnen2.se

Renoveringar - Utförda och planerade

Fastigheten är byggd 2014-2015 är inga renoveringar utförda eller planerade.
Föreningen följer underhållsplanen.

Parkering

I föreningen finns 77 garageplatser i källaren. (Hissen går hela vägen ner till garaget). Enkelplats kan hyras till en kostnad om ca 1 000 kr/månad, (några sämre enkelplatser finns för ca 700 kr/månad), dubbelplats kan hyras till en kostnad om 1 700 kr/månad och mc-plats kan hyras till en kostnad om ca 500 kr/månad.

I övrigt finns parkeringsplatser längs Tre Kronors väg och på platån ovanför Spisbrödsfabriken och besöksparkering på Tre Kronors väg samt på kajen vid Mjölnarvägen.

Garage Nya Kvarnen förvaltas av Nya Kvarnens Samfällighetsförening som föreningen tillhör. Uthyrning av platser sker via respektive brf som nyttjar garaget.

Brf Nya Kvarnen 2 hyr endast ut plats till medlemmar i föreningen.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till IP-TV, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Digitalbox och router finns. (Kollektiv box och router tillhörande föreningen övertas från säljaren).
Obligatoriskt tillägg för Telia "triple play" 220 kr/mån.

Gemensamma utrymmen

I föreningens alla tre portar finns gemensamma takterrasser med en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp som kan nyttjas av medlemmarna.

I föreningen finns även en gemensam fest/möteslokal och ett gästrum med tre bäddar samt en bäddsoffa. Både lokalen och gästrummet bokas via hemsidan. Gemensamma cykel-, rullstols- och barnvagnsrum finns i källaren.
I föreningen finns också ett källsorteringsrum.
Inom fastigheten finns även 16 extra förråd som upplåts med hyresrätt endast till medlemmar i föreningen.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2017-07-06

Övrigt

På Kvarnholmen möts en kulturhistorisk industrimiljö med en avslappnad skärgårdskänsla, endast 15 min från City. Här bor du alldeles vid Stockholms hamninlopp, mittemot Djurgården, med fantastisk utsikt mot Saltsjön och närhet till innerstaden. Ett unikt boende i anrik industri med idylliska promenadstråk invid kajen till Saltsjöqvarn och Slussen samt åt andra hållet når du centrala Nacka via Svindersviksbron. Från Kvarnholmen är det goda kommunikationer, du tar dig enkelt via buss, cykel eller båt in till city. Nere vid kajen når du båthållplatsen där pendelbåten går till Nybrokajen (28 min) och Vaxholmsbåten (ca 15min) till Skeppsbron, båda går på SL-kort. Inom kort promenad når du buss 402 som går till Slussen eller Nacka Forum med täta turer. Inom en 10års period kommer det även att komma tunnelbana till Nacka. Kvarnholmen är en omtyckt och expansiv stadsdel, läs mer på: https://kvarnholmen.com/. Kort promenad från fastigheten finns Kvarnholmens Centrum med matbutik, apotek mm. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår.

Varmt välkommen till ett skärgårdsnära boende ett stenkast från stan!

Månadsavgift

Avgift
3 214 kr

Tillkommer en obligatoriskt avgift för Telia "triple play" 220 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,9021%
Andel av årsavgiften är
0,009021%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
21101
Våningsplan
1 av 10*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
54 kvm

* Garage ner till våningsplan -4. Bostäder från -1 upp till våning 10. Entreplan våning 0. Gemensam takterass våning 11.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
150 kr
Försäkring
120 kr
Vatten/Avlopp
60 kr
Summa
330 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2014*

* Byggt av JM

Området

Att bo i Nacka kommun

I Nacka bor du nära vatten och underbart vacker natur. Här har flera gamla industridistrikt som Kvarnholmen, Järla Sjö, Saltsjökvarn och Nacka Strand gjorts om till attraktiva bostadsområden. I Forum Nacka och Sickla köpcentrum finns allt du behöver vad gäller butiker och annan service.

I Nacka hittar du flera badplatser, och här kan du också åka ut med skärgårdsbåtarna på härliga utflykter runt om i övärlden. I Nacka finns flera stora naturreservat som till exempel Velamsund, Nyckelviken, Långsjön, Nackareservatet och Tattby. Här finns också badplats och möjlighet att grilla. På vintern är Nacka ett paradis för vintersportare. Nacka kommun plogar slingor på flera av isarna vilket lockar många långfärdsskridskoentusiaster.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Nacka? Kontakta våra mäklare i Nacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Makaronigränd 3

Makaronigränd 3,
131 31 NACKA

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Henrik Silver

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 98

 • Extra kontaktperson

  Thomas Jonasson

  Säljkoordinator/Blivande mäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 56