Saltsjö-Duvnäs, Nacka

Strandpromenaden 37

Såld, 2019-03-22
Besiktigad
Slutpris
9 700 000 kr
Antal rum
6
Boarea
185 kvm
Typ
Radhus
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
367 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Maria Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 36

 • Extra kontaktperson

  Jessica Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 58

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Saltsjö-Duvnäs

Saltsjö-Duvnäs är en skärgårdsnära barnvänlig villaidyll med bl.a lekparker, tennisbanor och fotbollsplaner. I närheten av villan finns en härlig promenadslinga runt Långsjön. Fina strövområden finns vid Skuruparken och Erstaviken.

Strandpromenaden är ett populärt promenadstråk längs Duvnäsviken där bl.a. restaurang och café, båthamn och segelskola i Måsungen finns. Ett svalkande bad kan även avnjutas i Långsjön. I närheten finns Ektorps centrum med butiker, service och många busslinjer. Till Slussen går täta bussar och det tar ca 15-20 min samt Saltsjöbanan som tar ca 14 min till Slussen. Nacka Forum och Sickla köpmarknad finns på bekvämt avstånd.

Skolenheten i området Saltsjö-Duvnäs består av två skolor, tre förskolor och en öppen förskola. Alla skolor är vackert belägna med närhet till både skog och hav.

Köpa eller sälja bostad i Saltsjö? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Nacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.