Hagbyhöjden, Österåker

Husbystigen 13

Såld, 2020-04-30
Besiktigad
Slutpris
4 200 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
321 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
118 kvm / 8 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Therese Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 072-995 00 13

 • Extra kontaktperson

  Ola Rosendahl

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 072-995 00 11

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Området

Att bo i Österåkers kommun

Välkommen att bo och trivas i Österåker som är en av landets snabbast växande kommuner där centralorten Åkersberga utvecklats till en modern stad. Här bor du nära hav och natur med goda förutsättningar för ett härligt friluftsliv med aktiviteter som golf, ridning, bad och paddla kajak.

Österåker ligger i södra Roslagen tre mil nordost om Stockholm. Österåker är en skärgårdskommun vilket innebär en fantastisk natur, omedelbar närhet till havet och härliga boendemiljöer. Kommunen omfattar 1100 öar.

Befolkningen är ung och ökar stadigt. Det ökande behovet av bostäder gör att nya spännande bostadsområden av olika karaktär växer fram. Antalet permanentboende ute i skärgården ökar också hela tiden stadigt. Sommartid ökar dock befolkningen med uppåt 100 000 genom fritidsboende och turism.

I Österåker startas dessutom många nya företag och arbetslösheten är en av de lägsta i landet. Här finns också ett aktivt föreningsliv med många olika verksamheter inom både kultur, idrott och annat. Kommunen stödjer det ideella föreningslivet med olika former av service och bidrag eftersom det skapar förutsättningar för en meningsfull fritid och god hälsa bland kommuninvånarna.

Österåker som tidigare varit en relativt okänd kommun i landet och kanske mest känd för Österåkeranstalten satsar nu stort för att lyfta fram skärgårdens kvaliteter och det rika utbud av fritidsaktiviteter som finns i kommunen. Detta för att ytterligare öka sin attraktionskraft och locka fler både boende, företagare och besökare.

Köpa eller sälja bostad i Österåkers kommun? Kontakta våra mäklare i Stockholm! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.