Snyggt och fräscht hus med en uthyrningsbostad!

Sigtuna, Sigtuna

Anunds väg 18

På förhand
Antal rum
9
Boarea / Biarea
221 kvm / 124 kvm
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
1177 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Snyggt och fräscht hus med en uthyrningsbostad!

Unik chans att förvärva ett hus med en egen uthyrningsdel som består av flera sovrum, kök och badrum.

 • Ansvarig mäklare

  Marie Karademir

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 37
  Telefon: 070-782 00 37

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Unik chans att förvärva ett hus med en egen uthyrningsbostad som är inredd med badrum och kök. Det bästa med huset är att boendekostnaderna täcks med hjälp av uthyrningsintäkterna.
Här erbjuds 7 sovrum samt två stora allrum. Goda förvaringsmöjligheter genom två stora klädkammare. Gillestuga med en öppenspis som höjer mysfaktorn. Det finns en egen spaavdelning med bastu. Tre badrum finns i bostaden. Köket renoverades 2016 och köket i uthyrningsdelen renoverades 2017. Samtliga rum i hela huset renoverades 2016 med nya golv, lister målade väggar och omdragen el.

Uthyrningsdelen består av fyra sovrum, vardagsrum, kök samt med ett badrum som består av en dubbel dusch. Man märker inte av hyresgästerna då dem har en separat ingång till huset.

Härlig insynsskyddad tomt där man kan avnjuta många härliga sommardagar. Man har bytt ut all utebelysning till en modern belysning som ger fasaden ett lyft.

Till huset finns ett garage samt flera bilplatser. Huset och garaget målades om 2017. Uppvärmningen av huset sker genom bergvärme samt golvvärme.

Perfekt för Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Trevligt område för en barnfamilj med närhet till ett flertal bra skolor och förskolor samt nära till mataffärer och de bekvämligheter man kan tänka sig behöva.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Södertil 6:13

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 210 000 kr
Byggnadsvärde
3 628 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
1966
Fasad
Tegel/trä
Uppvärmning
Bergvärme
Takbeklädnad
Pannor

Ombyggnad, Renoveringar

1982

Planbestämmelser

Ändring Av Dp (1996-09-19) Tomtindelning (1970-08-25) Stadsplan (1969-05-05)

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Rum
9
Sovrum
7
Boarea
221 kvm*
Tomtarea
1177 kvm
Biarea
124 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Länkar

Området

Om området

Sigtuna ligger naturskönt och omgivningarna upplevs som lummiga och gröna. Det finns attraktiva stråk utefter stränderna och Mälarens strandkant samt bad-och båtplatser. Här bor ni i Sveriges första huvudstad. Sigtuna Fritidscenter ligger på Rektor Cullbergs väg och anses vara en av landets charmigaste anläggningar som erbjuder simskolor, vattengymnastik, bubbelpool m.m. Nedanför Sigtuna stad finns en strandpromenad och möjlighet att spela minigolf. Har du båt finns och en båt- och gästhamn där du kan koppla av med en glass på det välbesökta Våfflan. På vintern går det att åka skridskor på fjärden. Prästängshallen är en anläggning som erbjuder bra möjligheter för idrotten i Sigtuna. Sporthallen är främst för innebandy, handboll och basket. Det finns en judolokal och en tennishall. Sigtuna IF har en stor del av sin verksamhet här och man har tillgång till två konstgräsplaner och en med naturgräs. För dig som spelar golf finns Sigtuna GK.

Närservice

På stora Gatan i Sigtuna finns biografen Gröna Ladan där också Sigtuna Museum ligger. Med tanke på Sigtunas fantastiska historia finns mycket intressant för den historieintresserade. I Sigtuna stad finns det som du behöver i form av livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, butiker, banker och systembolag.

Kommunikationer

Det finns bussar som åker från Sigtuna till Märsta och Märsta stations. Vid Märsta C kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm eller Uppsala. Från Märsta busstorg kan man åka SL-buss till Arlanda.Upplands lokaltrafiks linjebuss mellan Enköping och Arlanda stannar nära området, men den kan åka direkt till Arlanda, Bålsta eller Enköping.

Övrigt

Skola-Förskola I Til ligger Munkebo förskola, Ur och Skur Videknopparna samt Graniten. Dessutom finns st:a Gertruds förskola i anslutning till St:a Gertruds skola (åk F-6). Utöver denna skola finns S:t Pers skola som ligger vackert på en kulle i Sigtuna (åk F-6) eller Väringaskolan (F-6). Högstadiet (åk 7-9) finns på S:t Olofs skola på Skolbacken eller på Sigtuna Humanistiska Läroverket (SSHL). I kommunen finns tre gymnasieskolor varav SSHL är en av dem.

Karta

Anunds väg 18

Anunds väg 18,
193 40 Sigtuna

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marie Karademir

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 37
  Telefon: 070-782 00 37