Tvåa med stor uteplats i soligt läge
På förhand
Avgift
2 913 kr
Antal rum
2
Boarea
56 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja

Tvåa med stor uteplats i soligt läge

Påkostad tvåa om 56 kvm med stor, härlig uteplats i soligt läge.

 • Ansvarig mäklare

  Arshia Motamedi

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 072-995 00 12

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Fasad. 4uv2jf2kiiid8leb - Bjurfors
Fasad
Fasad Baksida. 4uv2jf2kiiid8leb - Bjurfors
Fasad Baksida
Gårdsbild. 4uv2jf2kiiid8leb - Bjurfors
Gårdsbild
Gårdsbild. 4uv2jf2kiiid8leb - Bjurfors
Gårdsbild
. 4uv2jf2kiiid8leb - Bjurfors
. 4uv2jf2kiiid8leb - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Söker ni efter ett boende med rena, stilfulla linjer i kombination med optimal planlösning och stor uteplats med kvällssol? - Då har ni hittat helt rätt.

Här bor ni i en rymlig tvårummare med karaktär. Bostaden är extra ljust tack vare en helvägg av stora fönsterpartier samt det extra ljus som matplatsens fönster ger. Stor, härlig uteplats i västläge som ger trevlig kvällssol. Detta välplanerade hem erbjuder alla tänkbara bekvämligheter och ger ett påkostat intryck genom de stilrena materialvalen.

I bostaden är det vitlaserad askparkett istället för annars den traditionella ekparketten och vitmålade väggar som ger ett fräscht intryck. Bostaden har även genomgående vattenburen golvvärme förutom i badrummet där det finns eldriven golvvärme.

I Brf Electrum slipper du vänta på tvättid eller bära tvätt till gemensam tvättstuga. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare av märket Electrolux. Modernt kök med full maskinell utrustning i delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Sovrum med fönster i fritt läge. Bra förvaringsmöjligheter.

Förråd och garage finns i huset som nås enkelt med hiss. På ca 20 minuter når man även centrala delar av Stockholm liksom Arlanda.

I vackra Edsäng bor du nära naturen. Vid Edsvikens vatten finns fina badstränder samt en båtklubb. På vintern kan du åka längdskidor eller skridskor på plogad bana. I närheten ligger Rösjöns friluftsområde med vidsträckta strövmarker, motionsslingor, camping, friluftsbad och även ridstall och en fin golfbana. I närområdet finns flera förskolor och skolor i både privat och kommunal regi.

Välkomna på visning.

Rumsbeskrivningar

Hela BOSTADEN är genomgående ljus tack vare stora fönsterpartier som släpper in trevlig eftermiddagssol. Uppvärmning är vattenburen golvvärme i samtliga rum (värme ingår i avgiften) förutom badrummet där det är elburen golvvärme (går på hushållselen och bekostas av bostadsinnehavaren.)

Lägenheten disponeras enligt följande:

Välkomnande HALL med avhängning direkt innanför säkerhetsdörren. Förvaring i form av flerta rymliga garderober. Golvet är belagt med kvalitetsgolv från Kährs (ljus ask) som genomlöper lägenhetens alla rum. Vitmålade väggar som även dem är genomgående i hela lägenheten.

BADRUMMET är av hög standard och är generöst till sin storlek. Väggarna är klädda med vitt kakel och golvet belagt med svart klinker. Bubbeladkar för den som älskar att bada. Elektrisk golvvärme så du inte fryser om fötterna.

Maskinell utrustning från Electrolux (tvättmaskin och torktumlare). Badrumsinredningen består av ett vitt handfat och ett vitt spegelskåp.

Rymligt SOVRUM med plats för dubbelsäng om så önskas. Stort fönster skänker rummet rikligt med ljus. Rummet nås från hall.

Snyggt och modernt KÖK från Myresjökök. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet över- och underskåp med vita, stilrena köksluckor. Alla skåp har dämpningsfunktion. Grå laminatbänkskiva med grön stänkskiva. Den maskinella utrustningen från i huvudsak Electrolux består av spis med keramikhäll, kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt fläkt.

MATPLATS i ett ljust och fint läge intill flertalet stora fönsterpartier i fritt läge.

VARDAGSRUM i öppen planlösning mot kök och matplats. Flertalet fönster i fullhöjd, samt uteplatsdörrar skänker rummet mycket ljus. Lättmöblerat med plats för större soffa, mediamöbler, bord m.m.

Via uteplatsdörrarna nås lägenhetens rymliga uteplats som vetter i västerläge och skänker härlig eftermiddagssol.

Fakta

Uteplats/balkong

Stor, mysig balkong med plats för utomhusmöbler.

TV/bredband

Sollentuna stadsnät, öppen digital så du får möjlighet att välja efter tycke.

Sollentuna stadsnät, öppen fiber så du får möjlighet att välja efter tycke.

Parkering

Det finns 147 garageplatser varav 91 tillhör Brf Electrum och dessa belägna under huset.

Månadsavgift

Avgift
2 913 kr

Individuell mätning varmvatten

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
61-3044-1-7101-3
Våningsplan
0*
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
56 kvm

* Bottenvåning med stor uteplats.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
B
Energiförbrukning per kvm och år
89

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Electrum 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
90
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Electrum 1. Nyproduktionshus 2012 uppfört av Byggföretaget Veidekke. Föreningen består av 90 lägenheter i varierande storlekar, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,81765%
Andel av årsavgiften är
0,81765%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
100 kr
Summa
350 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2012

Området

Att bo i Sollentuna kommun

Välkommen till Sollentuna, en trivsam och barnvänlig kommun där du kan njuta av härliga naturområden, sjöar och badplatser, bra shopping, all tänkbar service samt ett rikt kulturliv. I Sollentuna centrum hittar du ett mycket fint bibliotek med två mindre filialer. Sollentuna kommun delar varje år ut kulturstipendier för att stimulera konstnärlig och kulturvårdande verksamhet. Från kommunen är det mycket enkelt att ta sig både norr- och söderut genom närheten till E4:an samt pendeltågstrafiken. Det finns goda tvärförbindelser för både bil och buss, det diskuteras även om en förlängd spårväg mellan Sollentuna och Stockholms västra förorter. Utbudet av bostäder i kommunen har stor mångfald och nya bostadsområden etableras.

Huvuddelen av tätbebyggelsen i kommunen räknas till Stockholm. Sollentunas kommundelar är Edsberg, Edsviken, Helenelund, Häggvik, Norrviken, Rotebro, Silverdal, Sjöberg, Tureberg, Törnskogen och Viby. Sollentuna har i relativa tal den största delen småbarn av alla kommuner i Sverige, därför finns här ett stort antal förskolor och grundskolor samt två gymnasieskolor.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Sollentuna? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Arshia Motamedi

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 072-995 00 12

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Edsängen, Sollentuna

  På förhand
  Adress
  Frestavägen 28
  Månadsavgift
  2 950 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Edsängen, Sollentuna

  På förhand
  Adress
  Frestavägen 28
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!