Högst upp i huset med dubbla balkonger!

Edsbacka, Sollentuna

Djupdalsvägen 4A

På förhand
Avgift
4 478 kr
Antal rum
4
Boarea
89 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja

Högst upp i huset med dubbla balkonger!

 • Ansvarig mäklare

  Therese Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 072-995 00 13

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Ekplantan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
60
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1100*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Ekplantan är en förening bestående av 60 lägenheter uppförda 2000. Huset är byggt i form av en hästsko och har en bilfri innergård i söderläge med fin grönska och lekplats. Omtyckt förening i lugnt område.

Djupdalsvägen ligger mitt i Sollentuna med närhet till natur, sjöarna Edsviken, Norrviken mm. Från området är det även nära till både Sollentuna centrum och Stinsen köpcentrum. Här bor du granne med Edsbergs slott och dess vackra slottspark som erbjuder fina promenadstråk längs Edsviken. Vid Edsviken finns även badplats och båtklubbar. På Edsviken och Norrviken plogas det vintertid upp en bana för långfärdsskridskor och för den aktiva ligger simhall, badmintonhall och bowlinghall runt knuten.

I föreningen finns två gemensamma tvättstugor. Dessa ligger på entréplan med stora fönster mot entrésidan. Bokning sker via en särskild cylinder som fästs på en bokningstavla i tvättstugan. Det finns även två s.k. akuttvättstugor med tvättmaskin och torktumlare som inte kan förbokas. Cykelförråd finns på innergården.

I grannföreningen, på Djupdalsvägen 2 B, finns en lokal som kan hyras av föreningens medlemmar. Denna kan användas som festlokal men även som övernattningslägenhet.

Postfack finns i entrén och morgontidningen lämnas i en speciell hållare vid lägenhetsdörren.

Bra kommunikationer till och från området. Busshållplats finns runt knuten och här kan du ta en buss mot Sergels Torg, Sollentuna centrum, Kista, Karolinska, Danderyds sjukhus, Arninge eller Viby. Även nattbuss trafikerar hållplatsen. Promenadavstånd till Häggviks pendeltågsstation, ca 10 minuter. Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både E4, E18 och nya norrortsleden.

För mer information om föreningen se deras hemsida: www.ekplantan.se.

Carport (15 st) och p-plats (36 st) hyrs ut av föreningen genom separat kö. Samtliga platser har motorvärmaruttag. En p-plats kostar f.n 300:-/mån att hyra. Car-port kostar 400:-/mån. Avgiftsbelagda gästparkeringar finns på gatan.

KABEL-TV ingår i månadsavgiften (basutbud från Comhem).
BREDBAND finns indraget genom Sollentuna Energi. Se www.sollentunaenergi.se för mer information om abonnemang och priser.

I samband med överlåtelse av lägenheten tar föreningen ut en övelåtelseavgift på 1100 kr av köparen.

Parkering

Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Carportplats. Till carportplatsen är det separat kö.

Månadsavgift

Avgift
4 478 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
1,8%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
02141
Våningsplan
4 av 4
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
89 kvm

Området

Att bo i Sollentuna kommun

Välkommen till Sollentuna, en trivsam och barnvänlig kommun där du kan njuta av härliga naturområden, sjöar och badplatser, bra shopping, all tänkbar service samt ett rikt kulturliv. I Sollentuna centrum hittar du ett mycket fint bibliotek med två mindre filialer. Sollentuna kommun delar varje år ut kulturstipendier för att stimulera konstnärlig och kulturvårdande verksamhet. Från kommunen är det mycket enkelt att ta sig både norr- och söderut genom närheten till E4:an samt pendeltågstrafiken. Det finns goda tvärförbindelser för både bil och buss, det diskuteras även om en förlängd spårväg mellan Sollentuna och Stockholms västra förorter. Utbudet av bostäder i kommunen har stor mångfald och nya bostadsområden etableras.

Huvuddelen av tätbebyggelsen i kommunen räknas till Stockholm. Sollentunas kommundelar är Edsberg, Edsviken, Helenelund, Häggvik, Norrviken, Rotebro, Silverdal, Sjöberg, Tureberg, Törnskogen och Viby. Sollentuna har i relativa tal den största delen småbarn av alla kommuner i Sverige, därför finns här ett stort antal förskolor och grundskolor samt två gymnasieskolor.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Sollentuna? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Djupdalsvägen 4A

Djupdalsvägen 4A,
192 51 Sollentuna

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Therese Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 072-995 00 13

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Edsbacka, Sollentuna

  På förhand
  Adress
  Platåvägen 24
  Utgångspris
  3 695 000 kr
  Månadsavgift
  5 689 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  4
  Boarea
  98,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!