Konceptboende utöver det vanliga!

Häggvik Strand, Sollentuna

Minervavägen 28

På förhand
Pris
2 595 000 kr
Avgift
2 775 kr
Antal rum
2
Boarea
47 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Konceptboende utöver det vanliga!

Bo som på semestern! Arkitektritade drömbostad med alla bekvämligheter med exklusiva tillval. Tillgång till Tesla, cykelpool och egen garageplats.

 • Ansvarig mäklare

  Therese Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 072-995 00 13

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Minervavägen 28
Välkommen till V28!. Minervavägen 28 - Bjurfors
Välkommen till V28!
Balkong mot innergården. Minervavägen 28 - Bjurfors
Balkong mot innergården
. Minervavägen 28 - Bjurfors
Stora fönsterpartier ger perfekt ljusinsläpp. Minervavägen 28 - Bjurfors
Stora fönsterpartier ger perfekt ljusinsläpp
Stilrena materialval i toppskick. Minervavägen 28 - Bjurfors
Stilrena materialval i toppskick
Bo granne med lugnt villaområde. Minervavägen 28 - Bjurfors
Bo granne med lugnt villaområde

Planskiss

Planlösning
Aktuell planlösning samt alternativ planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Arkitektritade drömlägenhet av Glommen & Lindberg från 2017 med känsla för detaljer och kvalitet! Bostäderna i V28 kännetecknas av generös takhöjd, vackra materialval och generös ljusinsläpp. Två gigantiska franska balkonger och en trevlig balkongplats utanför entrédörren. Det naturliga dagsljuset sprider sig vackert över bostaden.

Kliv in och låt er hänföras!

Här får ni exklusiva och stilrena materialval blandade med funktionella lösningar och nyproduktionens samtliga bekvämligheter. Ni möts direkt i HALLEN av ett ljust och stilrent hem med genomgående målade trendiga kulörer som tillsammans med ljus ekparkett skapar en inbjudande atmosfär där ni själva kan sätta prägeln på inredningen. Ni stiger in på en härlig kokosmatta, och har avhängning direkt till vänster om dörren.

BADRUM utöver det vanliga! Marmorgolv med eldriven golvvärme i snyggt utförande. Modern kakelvägg i kombination med generös takhöjd och exklusiva materialval ger badrummet en nyskapande och luftig känsla. Vidare finns DRÖMKÖKET med stora fönsterpartier från golv till tak och en genomgående öppen planlösning som släpper in mycket ljus ger ett härligt och luftigt intryck. Hel integrerad maskinpark i industriell stil med både stål, öppna hyllor och spännande belysningslösningar. Rofylld SOVRUM med utsikt över villaområdet. Här får du plats med stora möbler utan att den luftiga känslan går förlorad. En egen KLÄDKAMMARE så du slipper ha dina saker framme.

FÖRENING:
Det finns källarförråd, barnvagnsrum, cykelförråd och tvättstuga.
Föreningen BRF V28 i Sollentuna har en fastighetsareal på 1 947 kvm och en bostadsarea på 3 334 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad och bostadsrättsinnehavarna tecknar egna hemförsäkringar med bostadsrättstillägg. Föreningen köpte fastigheten 2017 och äger marken.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf V28
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
73
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

73 lägenheter och 2 lokaler. Juridisk person accepteras.

I föreningen finns en bilpool (Sunfleet) och cyklar till förfogande för medlemmarna. 10 cyklar finns till förfogande och bokas enkelt med en app.

Glommen & Lindberg bjuder på medlemsavgiften för en elbil under de tre första åren. Medlemmarna själva betalar för det när de faktiskt använder bilen

Föreningens ekonomi

Inga avgiftsförändringar i dagsläget.

Övrigt

OMRÅDET
Allt ni behöver finns inom behändigt räckhåll. Häggvik pendeltågstation och bussar når du via en kort promenad, och gillar du liv och rörelse med en härlig blandning av människor, kaféer och butiker ligger Häggviks handelsplats och Sollentuna centrum inte långt bort. Från centrum finns goda kommunikationer och närhet till både citylivet i Stockholm och Arlanda flygplats. Till innerstaden tar det bara 20 minuter med bil eller pendel.
Ett stenkast bort finns Norrviken där ni kan bada, paddla kanot, fiska eller åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 595 000 kr
Lägenhetsnummer
A1412
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
47 kvm

Ombyggnad, Renoveringar

Inga renoveringar planerade, fastigheten uppförd 2017. Byggnaden är nyproducerad varför något underhållsbehov (utöver löpande underhåll) inte beräknas föreligga under år 1-11 enligt den ekonomiska planen.

Parkering

I föreningen finns 45 stycken parkeringsplatser i garage som kan hyras till en kostnad om 750-900 kr/månad beroende på storlek, MC-platser kan hyras till en kostnad om 400 kr/månad. I dagsläget finns det 1 ledig garageplats i garaget. I övrigt gäller parkering på gata enligt rådande skyltning.

I föreningen finns en bilpool och cyklar till förfogande för medlemmarna i V28. Det kommer att vara 10 cyklar till förfogande och cyklarna kommer att kunna lånas med en app. De kommer bara att kunna användas utav föreningens medlemmar. Fri avgift upp till 24h och därefter tas en symbolisk summa på 15kr/h.

Gällande bilpoolen kommer Glommen & Lindberg att bjuda på medlemsavgiften för en elbil under de tre första åren. Medlemmarna själva betalar för det när de faktiskt använder bilen. Det är Sunfleets bilpool. Till en början kommer bilpoolen att vara stängd för allmänheten men är användandet lågt kan styrelsen komma att besluta att öppna bilpoolen för övriga i området.

Månadsavgift

Avgift
2 775 kr

Värme, Vatten ingår. Tillägg för fiber för tv/telefoni och bredband 238kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,4222%
Pantsatt
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster isoler

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Området

Att bo i Sollentuna kommun

Välkommen till Sollentuna, en trivsam och barnvänlig kommun där du kan njuta av härliga naturområden, sjöar och badplatser, bra shopping, all tänkbar service samt ett rikt kulturliv. I Sollentuna centrum hittar du ett mycket fint bibliotek med två mindre filialer. Sollentuna kommun delar varje år ut kulturstipendier för att stimulera konstnärlig och kulturvårdande verksamhet. Från kommunen är det mycket enkelt att ta sig både norr- och söderut genom närheten till E4:an samt pendeltågstrafiken. Det finns goda tvärförbindelser för både bil och buss, det diskuteras även om en förlängd spårväg mellan Sollentuna och Stockholms västra förorter. Utbudet av bostäder i kommunen har stor mångfald och nya bostadsområden etableras.

Huvuddelen av tätbebyggelsen i kommunen räknas till Stockholm. Sollentunas kommundelar är Edsberg, Edsviken, Helenelund, Häggvik, Norrviken, Rotebro, Silverdal, Sjöberg, Tureberg, Törnskogen och Viby. Sollentuna har i relativa tal den största delen småbarn av alla kommuner i Sverige, därför finns här ett stort antal förskolor och grundskolor samt två gymnasieskolor.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Sollentuna? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Minervavägen 28

Minervavägen 28,
191 50 Sollentuna

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Therese Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 072-995 00 13

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Häggvik Strand, Sollentuna

  På förhand
  Adress
  Sollentunavägen 297
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 085 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!