Norrviken, Sollentuna

Fjärdingsmansvägen 170

Såld, 2019-09-02
Slutpris
4 820 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
210 kvm
Typ
Radhus
Boarea / Biarea
103 kvm / 11 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

  • Ansvarig mäklare

    Ewa Söderberg

    Fastighetsmäklare

    :
    Mobil: 073-2517464

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Kök. Fjärdingsmansvägen 170 - Bjurfors
Hall. Fjärdingsmansvägen 170 - Bjurfors
Hall. Fjärdingsmansvägen 170 - Bjurfors
Inre hall med utgång till terrass och trädgård. Fjärdingsmansvägen 170 - Bjurfors
Inre hall. Fjärdingsmansvägen 170 - Bjurfors
Gäst WC/Dusch. Fjärdingsmansvägen 170 - Bjurfors

Smakfull klinker i duschrummet

Området

Att bo i Norrviken

I natursköna Norrviken har du nära till allt. Grönområden, sjöar, skolor, butiker och kommunikationer.

Norrvikensjön bjuder in till bad sommartid och plogad skridskobana vintertid. Här finns även möjlighet att hyra kanot. I närheten finns Järvafältet med dess milslånga vandringsleder, gamla gårdsmiljöer, grillplatser, betande djur och sjöar. Hit lockas både motionären och barnfamiljen. På Bögs gård, på Järvafältet, får man hälsa på grisar, getter, hästar och kaniner och intill på Lenas Café finns lunch, fika och glass för den som är sugen. För golffantasten finns Sollentuna golfklubb på nära håll där du kan gå en 18-hålsrunda under sommarhalvåret och åka längdskidor när snön har lagt sig.

Norrviken har många förskolor att välja mellan. Av grundskolor finns det tre, Norrviken skolan F-9, Rälsen F-3 och Stallet F-3. Det finns fler förskolor, skolor och gymnasium i Sollentuna. Läs mer om dessa på www.sollentuna.se.

Matbutik, vårdcentral och restauranger finns i Norrviken centrum. 5-10 minuter från Norrviken ligger Häggviks Handelsplats där större livsmedelskedjor, apotek, blomsteraffärer och snabbmatsrestauranger finns. Ytterligare 10 minuter bort ligger Sollentuna centrum som har det mesta man önskar av en galleria.

Från Norrviken station tar man sig smidigt till Stockholm City på 22 minuter med tåg. Det går lika smidigt att ta sig till Arlanda från Norrviken. Buss 520 tar dig från Norrviken till Sollentuna centrum och buss 537 tar dig till Kista centrum åt ett håll och till Upplands Väsby åt det andra hållet.

Köpa eller sälja bostad i Norrviken? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.