Törnskogen, Sollentuna

Törnskogsvägen 29A

Såld, 2020-01-16
Besiktigad
Slutpris
7 150 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
970 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
155 kvm / 5 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

  • Ansvarig mäklare

    Siv Johansson

    Fastighetsmäklare

    :
    Mobil: 072-995 00 15

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Törnskogen

I Törnskogen bor du fantastiskt vackert vid sjön Norrviken, på barnvänligt och lugnt läge med ytterst lite biltrafik. Längs vattnet kan du njuta av härliga promenadstråk och på vintern åka skridskor på plogad bana. Törnskogen ligger precis intill Sollentunas vildmark och sjön Snuggan. I närheten finns det fina Järvafältet med vandringsleder, grillplatser, kaféer och 4H-gård. Någon kilometer bort ligger Väsjöbacken, en av Stockholms allra bästa skidbackar.

I området finns simhall, badmintonhall, ridstall, golfbana och bowlinghall. Närmaste köpcentrum är Stinsen och Sollentuna centrum med ett stort shoppingutbud och även apotek, bank, Systembolag, restauranger och kaféer. I närheten finns flera förskolor och grundskolor i både privat och kommunal regi. Törnskogen har bra kommunikationer och med buss kan du snabbt ta dig till Stockholm city eller till Arlanda.

Köpa eller sälja bostad i Törnskogen? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.