Bergshamra, Solna

Carl Malmstens Väg 12

Såld, 2020-04-08
Slutpris
3 250 000 kr
Avgift
2 775 kr
Antal rum
2
Boarea
64 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 7
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

  • Ansvarig mäklare

    Cecilia Persson

    Fastighetsmäklare

    :
    Mobil: 070-782 00 49

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Bergshamra

Bergshamra är en lugn och trivsam stadsdel som ligger avskild från Solna centrum mellan Bergshamravägen och Norrtäljevägen. Här erbjuds ett trevligt och barnvänligt boende med närhet till både vatten och grönska. Längs Edsviken och Brunnsviken finns härliga promenadstråk och stadsdelen har även tillgång till Ulriksdals och Brunnsvikens vackra grönområden och parker. Ulriksdals slott och värdshus är ett populärt utflyktsmål liksom Tivoliudden och Café Sjöstugan. Här finns också många fina badplatser. Båtklubb med möjlighet till båtplats finns i Solna båtsällskap vid Bockholmen.

I Bergshamra finns goda shoppingmöjligheter med dagligvaruhandel samt apotek, vårdcentral, tandläkare, frisör, restauranger och annan service. Här finns också bibliotek, en utomhuspool samt skola och förskola. Dessutom är det nära till universitet, Mörby och Solna centrum.

Bergshamra har bra kommunikationer med flera busslinjer både norrut och mot centrala Stockholm samt en direktlinje till Arlanda från Järva krog. Med några minuters promenad når du även tunnelbanan.

Köpa eller sälja bostad i Bergshamra? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.