Bergshamra, Solna

Illerstigen 14

Såld, 2019-10-14
Slutpris
6 000 000 kr
Avgift
5 014 kr
Antal rum
4
Boarea
97 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1
Hiss
Ja

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

 • Extra kontaktperson

  Cecilia Persson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 49

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Bergshamra

Bergshamra är en lugn och trivsam stadsdel som ligger avskild från Solna centrum mellan Bergshamravägen och Norrtäljevägen. Här erbjuds ett trevligt och barnvänligt boende med närhet till både vatten och grönska. Längs Edsviken och Brunnsviken finns härliga promenadstråk och stadsdelen har även tillgång till Ulriksdals och Brunnsvikens vackra grönområden och parker. Ulriksdals slott och värdshus är ett populärt utflyktsmål liksom Tivoliudden och Café Sjöstugan. Här finns också många fina badplatser. Båtklubb med möjlighet till båtplats finns i Solna båtsällskap vid Bockholmen.

I Bergshamra finns goda shoppingmöjligheter med dagligvaruhandel samt apotek, vårdcentral, tandläkare, frisör, restauranger och annan service. Här finns också bibliotek, en utomhuspool samt skola och förskola. Dessutom är det nära till universitet, Mörby och Solna centrum.

Bergshamra har bra kommunikationer med flera busslinjer både norrut och mot centrala Stockholm samt en direktlinje till Arlanda från Järva krog. Med några minuters promenad når du även tunnelbanan.

Köpa eller sälja bostad i Bergshamra? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Bergshamra, Solna

  På förhand
  Adress
  Carl Malmstens Väg 12
  Månadsavgift
  3 155 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  64 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!