Frösunda, Solna

Signe Tillischgatan 9

Såld, 2019-04-10
Slutpris
3 000 000 kr
Avgift
2 712 kr
Antal rum
2
Boarea
46 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2
Hiss
Ja

  • Ansvarig mäklare

    Cecilia Persson

    Fastighetsmäklare

    :
    Mobil: 070-782 00 49

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Vardagsrum. Signe Tillischgatan 9 - Bjurfors
Vardagsrum. Signe Tillischgatan 9 - Bjurfors
Kök. Signe Tillischgatan 9 - Bjurfors
Kök. Signe Tillischgatan 9 - Bjurfors
. Signe Tillischgatan 9 - Bjurfors

Utgång till balkongen från köket

. Signe Tillischgatan 9 - Bjurfors

Området

Att bo i Frösunda

Perfekt läge för dig som vill bo nära naturen, storstadspuls och goda kommunikationsmöjligheter. I området finns matbutik, café, frisör, blomsterbutik, kemtvätt och restauranger.

Du har även nära till Friends Arena som invigdes under 2012 som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Här finns även nordens största shoppinggalleria kallad ”Mall of Scandinavia” som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design.

Du som bosätter dig i Frösunda får även glädje av de korta avstånden till Stockholm city och till centrala Sundbyberg och Kista. Från Solna station tar det inte mer än 8 minuter med pendeltåg till city. Pendeltåget kompletteras med tvärbanan och flera busslinjer. Du som bilpendlare kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta sig till motorvägen. När du ska resa längre ligger Bromma flygplats dessutom nära till hands och till Arlanda kan du ta dig med flygbussar eller pendeltåget.

Gillar du att motionera och vara ute i naturen finns fina strövområden som Hagaparken, Brunnsviken, Bockholmen och Ulriksdals slottspark inom gångavstånd. Önskar man inomhusrekreation finns Balance Training, Puls & Träning, Solna tenniscenter och Sturebadet Haga med spa- och träningsanläggning. I närheten finna även Ulriksdals golfbana.

Köpa eller sälja bostad i Frösunda? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.