Perfekt läge med närhet till allt!

Huvudsta, Solna

Wiboms väg 10

På förhand
Avgift
5 120 kr
Antal rum
4
Boarea
103 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 11
Hiss
Ja

Perfekt läge med närhet till allt!

Här erbjuds ett sällsynt tillfälle att förvärva en underbara 4:a, ljust och högt belägen på femte våningen med utsikt mot Ulvsundasjön. Välkommen!

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Vardagsrum med öppen planlösning mot matsal. Wiboms väg 10 - Bjurfors
Vardagsrum med öppen planlösning mot matsal
Vardagsrum. Wiboms väg 10 - Bjurfors
Vardagsrum
Sällskapsyta. Wiboms väg 10 - Bjurfors
Sällskapsyta
Matplats. Wiboms väg 10 - Bjurfors
Matplats
Inglasad balkong mot sydost. Wiboms väg 10 - Bjurfors
Inglasad balkong mot sydost
Utsikt från balkong. Wiboms väg 10 - Bjurfors
Utsikt från balkong

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds ett sällsynt tillfälle att förvärva en underbar 4:a, ljust och högt belägen på femte våningen med utsikt mot Ulvsundasjön. Lägenheten erbjuder en generös och social vardagsrumsdel i öppen planlösning mot matsal samt utgång till generös och inglasad balkong, tre rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter i flera garderober och stor klädkammare. Topprenoverat badrum och gästtoalett. Suveränt läge-nära shopping och kommunikationer (t-bana, bussar). Fina promenadstråk längs Ulvsundasjön in mot Kungsholmen och Vasastan. Välskött HSB förening som nyligen genomfört sitt stambyte. Hiss finns i huset. Kabel-TV ingår i avgiften. Föreningen har 2 gästrum som dess medlemmar kan hyra åt övernattande gäster.Välkommen på visning!

Den lugna och naturnära stadsdelen Huvudsta utgör hela södra Solna. Alldeles intill finns Huvudsta centrum med butiker och övrig service samt t-bana (Huvudsta). På promenadavstånd finns Solna inomhusgalleria och Sundbybergs centrum med stort utbud. I närheten finns också förskolor och skolor.

Här finns flera härliga grönområden som Huvudstafältet med fotbollsplaner och skridskobana. Huvudsta strandpromenad sträcker sig från Vasastan via Karlbergs slott ända till Sundbyberg utmed Karlbergssjön, Karlbergskanalen, Ulvsundasjön och Bällstaviken. Utmed stranden finns förutom naturskön miljö även flera sevärdheter av både nutida och kulturhistorisk karaktär som Pampas Marina med sjökrog och båthamn, Huvudsta ridskola, Huvudstabadet med utomhuspool, Huvudsta Slott, en 4H gård och ett mysigt strandkafé.

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong, läge sydost.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns källarförråd, rum för elavfall och fina tvättstugor.
Föreningen har en samlingslokal, två möblerade gästrum och en hobbylokal för medlemmarna.Samlingslokalen och gästrummen hyrs ut mot en avgift.

TV/bredband

Kabel-TV via Com Hem basutbudet ingår i månadsavgiften.

Bredband (fiber) tecknas och debiteras separat via Bredbandsbolaget.

Parkering

Boendeparkering på anvisade gator. Tillstånd för boendeparkering kan sökas hos Solna kommun, en förusättning för detta är att den sökande är folbokförd i kommunen och är registrerad ägare till det aktuella fordonet. Månadskort kostar ca 300 kr, det går också att köpa ett säsongskort som gäller 3 månader till en kostnad av ca 750 kr. För mer info se: www.solna.se

Månadsavgift

Avgift
5 120 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
99-2642-2-180-3
Våningsplan
5 av 11*
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
103 kvm

* Våningsplan 5 av 11.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
200 kr
Försäkring
150 kr
Summa
350 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1966-67
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
122

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Bofinken
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningens hus ligger på en höjd med utsikt över Ulvsundasjön. Husen färdigställdes 1967 och består av två långa flerfamiljshus i 7 plan samt sex höghus i 11 plan. I föreningen finns 426 bostadsrätter (varav en hyreslägenhet) samt ett fåtal kommersiella lokaler. Tomten friköptes år 2005.

GEMENSAMMA UTRYMMEN: Föreningen har en samlingslokal i port 10, två möblerade gästrum med toalett med dusch i port 8 och en hobbylokal i port 17. Samlingslokalen och gästrummen hyrs ut mot en avgift. Det finns två tvättstugor i varje höghus samt fyra tvättstugor i långa flerfamiljshusen. Dessutom finns en grovtvättstuga i Wiboms väg 15.

EL: Föreningen har upphandlat el för alla lägenheter och lokaler från Vattenfall. Medlemmarna debiteras för faktiskt förbrukning.

HSB: För medlemskap i Brf Bofinken krävs medlemskap i HSB Stockholm samt godkännande av styrelsen.

TV OCH BREDBAND: Ett analogt och digitalt grundutbud av TV-kanaler från ComHem finns tillgängligt för alla i ett antennuttag som ingår i avgiften. TV-kanaler utöver basutbudet kan medlemmarna teckna eget avtal med ComHem. Önskar man via antennuttaget (koaxkabel) också ha tillgång till internet, IP-telefoni och/eller IP-TV kan medlemmarna teckna ett eget avtal med ComHem.

Fiber - Husen har ett digitalt fastighetsnät med anslutning till Bredbandsbolaget. Varje bostadsrättsinnehavare måste teckna eget avtal med Bredbandsbolaget för anslutning till Internet, IP-telefoni och/eller IP-TV.

PARKERING: Samtliga parkeringsplatser på Wiboms väg administreras av Solna kommun.
På anslutande gator finns möjlighet till boendeparkering genom Solna kommun.

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
2013-2016 Stambyte badrum och kök
2015 Byte av termostater + ventiler till radiatorer
2003-04 Hissbyte
2008-2009 Samtliga tvättstugor renoverades
2000-01 Fasadrenovering, tilläggsisolering, putsning och lagning betongelement
2000-01 Balkongrenovering

FRAMTIDA RENOVERINGAR: Se sidan 6 i Årsredovisningen för mer info.

ÖVRIGT: Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.

FÖRENINGENS HEMSIDA: https://www.hsb.se/stockholm/brf/bofinken/

OMRÅDE: Fastigheten är belägen i ett lugnt område med ett utmärkt läge i Solna. Med ett par minuters promenad når du den moderna gallerian Huvudsta centrum med butiker, restauranger och ett brett serviceutbud. I området finns även förskolor och skolor för barnfamiljer.
Du har även närhet till vackra grönområden såsom Huvudsta gård, Huvudsta ridskola, Huvudstabadet, Karlbergs slott och Pampas Marina som är ett favoritställe där man kan ta en fika eller äta en trevlig middag på restaurangen direkt på bryggan. Är man sugen på en längre promenad är det bara att fortsätta över till Kungsholmen eller hela vägen till city.

KOMMUNIKATIONER: Goda kommunikationer med bussar och T-bana. Gångavstånd till närmaste T-bana är Huvudsta centrum och T-bana Västra Skogen som tar dig till Stockholm city på ca 7 minuter. Promenadavstånd till Kungsholmen som leder vidare till Vasastan och city.

Länkar

Området

Att bo i Huvudsta

Den lugna och naturnära stadsdelen Huvudsta utgör hela södra Solna. Huvudsta centrum har god service och har förnyats och moderniserats med bland annat en shoppinggalleria med flertal butiker, caféer, restauranger, vårdcentral, frisör och gym som har öppet dygnet runt.

På promenadavstånd finns Solna Centrum och Mall of Skandinavia. I närheten finns också förskolor och skolor. Här finns flera härliga grönområden som Huvudstafältet med fotbollsplaner och skridskobana. Huvudsta strandpromenad sträcker sig från Vasastan via Karlbergs slott ända till Sundbyberg utmed Karlbergssjön, Karlbergskanalen, Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Utmed stranden finns förutom naturskön miljö även flera sevärdheter av både nutida och kulturhistorisk karaktär som Pampas Marina med sjökrog och båthamn, Huvudsta ridskola, Huvudstabadet med utomhuspool, Huvudsta Slott, en 4H gård och ett mysigt strandkafé. Västra Skogen är ett bostadsområde med ett fantastiskt läge vid Ulvsundasjön och dess fantastiska promenadstråk. Härifrån är det nära till Huvudsta centrum. Kommunikationerna är goda med flera busslinjer samt tunnelbana i Solna och tunnelbana och pendeltåg i Sundbyberg. Du kan även enkelt cykla in till Stockholm city och med bil når du snabbt E18, E4 och E20.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Huvudsta? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Wiboms väg 10

Wiboms väg 10,
171 60 Solna

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Huvudsta, Solna

  På förhand
  Adress
  Bygatan 33
  Månadsavgift
  4 225 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Huvudsta, Solna

  På förhand
  Adress
  Bygatan 27, 2tr
  Månadsavgift
  4 277 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  88 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!