Järvastaden, Solna

Fridensborgsvägen 116

Såld, 2021-01-24
Slutpris
2 750 000 kr
Avgift
2 742 kr
Antal rum
2
Boarea
45 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2
Hiss
Ja

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Farzad Nourozian

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 05

 • Extra kontaktperson

  Camilla Nilsson

  Säljkoordinator

  :
  Mobil: 070-782 00 21

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Järvastaden

Järvastaden är en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls. Småstadskaraktären genomsyrar det lugna och trygga området, lekplatserna är många och det är gott om gång- och cykelvägar. Barnomsorg och skolor ligger inom promenadavstånd, vilket ger familjen en längre och skönare stund vid frukostbordet. Med ett gott rykte ligger Raoul Wallenbergskolan ett stenkast ifrån. I området finns bland annat Ica butik, flera trevliga restauranger, café, skönhetssalong, kemtvätt och gymmet Puls & Träning.

I Järvastaden är naturen ett självklart inslag i vardagen. Igelbäckens naturreservat är en stor tillgång för området samt Överjärva gård som är ett trevligt utflyktsmål och kulturcenter med djur, café och hantverksbutiker. För de yngre Järvastadsborna blir Mulle Meck lekparken med största sannolikhet utflyktsfavoriten. Vackra Råstasjön erbjuder vackert promenadstråk. Du har även nära till anrika Ulriksdal med slott och parkmiljö. En behaglig sommardag bär det säkerligen av till Edsvikens fina badplatser för ett dopp. Ursviks motionsgård finns också i närheten och med cykel når du fler rekreationsområden som Hagaparken.

Promenadavstånd till Skandinaviens största shoppinggalleria Westfield Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. Här finns också Friends Arena som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang.

Du som bosätter dig i området får även glädje av de korta avstånden till Stockholms city. Från Järvastaden tar det inte mer än 10 minuter med bil eller pendeltåg till city. Pendeltåget kompletteras med flera busslinjer som går i området: Buss till Solna C, Sundbyberg C eller Bergshamra där du har T-bana. Du som bilpendlar kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta till både E4 och E18. När du ska resa längre ligger Bromma flygplats dessutom nära till hands och till Arlanda kan du ta dig genom flygbussarna eller pendeltåget.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Järvastaden? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.