Hoppa till innehåll
. Backvägen 7, 5tr - Bjurfors

Backvägen 7, 5tr

Råsunda, Solna

Backvägen 7, 5tr

Accepterat pris:
4 800 000 kr
Avgift:
4 386 kr
Antal rum:
3
Boarea:
75 kvm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
5 av 7
Hiss:
Ja

Backvägen 7, 5tr

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS!
En smakfullt renoverad familjeidyll att längta hem till med två badrum samt balkong belägen högt upp i huset! Välkomna till denna modernt renoverade och rymliga 3:a med genomtänkta och påkostade materialval i Råsunda. Här på barnvänliga och populära Backvägen bor ni på en lugn återvändsgata med närhet till allt som bidrar till en bekvämare och lättare vardag för hela familjen. Bostaden håller en hög och modern standard och bjuder på ljusa, sociala ytor. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum med direkt kontakt till bostadens snygga kök. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp framför mediabänken och middagsbord som skärmar av snyggt till köket, invid stort fönsterparti som skänker rummet rikligt med ljus. Från vardagsrummet når ni även bostadens trevliga balkong med grönskande utsikt. Bostadens ljusa och stilrena kök med vita köksluckor bjuder på bra arbetsytor på en snygg bänkskiva samt en komplett maskinell utrustning bestående av integrerad kyl och frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och spishäll med köksfläkt ovan. Stilrent och modernt badrum med fönsterparti, tvättmaskin och materialval som ger en lyxig känsla. Extra badrummet som tidigare var en gäst-Wc förstorades upp vid renoveringen för att ge plats för en dusch. Båda sovrummen är ljusa och rymliga med goda förvaringsmöjligheter, mellan sovrummen finner ni en liten passage med garderober som leder till bostadens ena badrum. Denna bostad erbjuder många snygga och påkostade materialval och präglas av en smart och praktiskt planerad planlösning med fönsterpartier i två väderstreck som låter ljuset flöda in. En bostad som bara måste upplevas på plats!

Här på Backvägen bor ni på en lugn och trevlig återvändsgata med närhet till Westfield Mall of Scandinavia, grönområden och Råstasjön, ett stenkast från Råsundavägens puls. Strax utanför porten finner ni den väl berömda lekparken samt Solna bangolfklubb med två 18-håls banor som med fördel kombineras med en glass och Vasalundshallen med en nyrenoverad simhall (inklusive simskola) och träningsanläggning.

Råsunda är Solnas mest populära och eftertraktade område med småstadskänsla. Här finns allt vad man kan önska sig, såsom träningsanläggningar, flertalet restauranger, caféer, frisörer, matbutiker och mycket mer. Gamla Filmstaden erbjuder flertalet trevliga restauranger samt Råsundas egen SF-biograf som ett komplement till Sveriges mest moderna anläggning i Westfield Mall Of Scandinavia.
Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, här finns de populära sjöarna Råstasjön och Lötsjön med underbara förutsättningar för promenader, picknick, joggingtur eller beskådan av det rika fågellivet. Under vintertid plogas sjön för skridskoåkning och längdskidåkning. Här finner Ni även populära lunch/caféet Gröna Villan som är populärt sommartid. Ytterligare natursköna områden finner ni i Hagaparken med Brunnsviken som erbjuder flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer på bekvämt gångavstånd. I närområdet ligger även Ulriksdal slottsträdgård med mysiga omgivningar

Råsunda är ett familjevänligt område med flera skolor och förskolor i området. På kort promenadavstånd når Ni Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner Ni även Nordens största köpcenter, Mall Of Scandinavia, nordens största köpcenter som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter. Utöver sin arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger, ICA, Hemköp och SF-biograf bjuds här på evenemang utöver det vanliga.

Goda kommunikationsmöjligheter, Ca 5 minuter promenad till Solna station med Pendeltåg trafik såväl till Stockholm city som till Arlanda samt nyutbyggnaden av tvärbanans station i Solna. Utmärkta busslinjer som trafikerar Råsundavägen, bl.a. 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter. Ca 10 minuters promenad till Tunnelbanestationerna Näckrosen eller Solna centrum. Dessutom väntas om några år den nya tunnelbanegrenen till Arenastaden vara färdigutbyggd

Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Budgivningshistorik
Bud Budgivare Datum Tid
4 100 000 kr Budgivare 1 2021-06-08 11:59

Anmäl dig till visning

Bokad visning.

Jag vill anmäla mig

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Håll koll på detta objekt

 • Kontakta mig!
 • Föreningens Nyrenoverade tvättstuga
 • Lekplats strax utanför bostaden
 • Lekplats strax utanför bostaden
 • Lekplats strax utanför bostaden
 • IP mellan Backvägen och Råstasjön
 • Mall of Scandinavia
 • Stråket
 • Stråket
 • Populära bageriet Caféet DU BON PAIN
 • Portal Filmstaden
 • Råsunda

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Fastighetsbeteckning

Lövdalen 2

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 386 kr

I avgiften ingår värme och vatten. Utöver avgiften tillkommer en kostnad för tv, bredband och telefoni via ComHem, (kostnad beror på valda abonnemang) samt hushållsström.

Ekonomi

Andel i föreningen
3,803%
Andel av årsavgiften är
3,525%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Accepterat pris
4 800 000 kr
Lägenhetsnummer
17:27
Våningsplan
5 av 7
Hiss
Ja
Rum
3
Antal sovrum
2
Boarea
75 kvm*

*Uppgifter enligt ekonomisk förvaltare.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
300 kr
Försäkring
180 kr
Summa
480 kr

Byggnadssätt

Byggår
1954
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
2-glas

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Lövdalen 2
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
38
Antal hyresrätter
6
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1428*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Lövdalen 2 registrerades 2001 och förvärvade fastigheten 2017. Föreningen består av 38 lägenheter, 32 upplåtna med bostadsrätt och 6 med hyresrätt.

DELAT ÄGANDE
Avgörs från fall till fall av styrelsen.

HEMSIDA
https://www.brflovdalen2.se/

Föreningens ekonomi

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar inom den närmsta tiden. (2021-05-21)

Renoveringar - Utförda och planerade

2020 Nytt yttertak.
2020 Huset dränerat.
2020 Ny tvättstuga byggd.
2020 Vindsyta förädlad till 2 lägenheter.
2020 Källaryta förädlad om omdisponerad, 4 nya lägenheter.

PLANERAT UNDERHÅLL:
2021 OVK.
2021 Färdigställa entrén.
2021 Renovering av hiss.
2021 Renovering av fönster.

Parkering

Föreningen har 3 parkeringsplatser till en kostnad om 750 kr/mån och 6 garageplatser för 1500 kr/mån.

TV/bredband

Tv och bredbandsanslutning via ComHem, separat avtal tecknas för varje lägenhet.

Gemensamma utrymmen

Medlemmarna har tillgång till en nybyggd tvättstuga, cykelrum och avfallshantering i miljörummet på markplan.

Om Råsunda

Att bo i Råsunda

Råsunda har ett mycket centralt och efterfrågat läge i Solna. Närheten till Solna centrum och Mall of Scandinavia erbjuder ett stort shoppingutbud och annan service. Råsunda består av charmiga kvarter med småbutiker och ett flertal restauranger och kaféer. De centrala delarna av Råsunda utgör en samlad, enhetlig och välbevarad miljö från början av 1900-talet av stort kulturhistoriskt värde. Kommunikationerna i Råsunda är bra med flera busslinjer och tunnelbanestationerna Näckrosen, Solna centrum eller Sundbybergs C. Tvärbanan trafikerar mellan Solna station, Sundbyberg och Alvik.

Gamla Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar. Stadskärnan är uppförd i jugendstil men här finns också starka influenser från nationalromantiken. Bebyggelsen utmärks av stora släta putsfasader, ofta med mjukt välvda burspråk och stora hörntorn. Torgbildningen vid stråket och de lummiga oregelbundna parkerna skapar luft och trevnad i stadsbilden.

Filmstaden byggdes ursprungligen 1919–1920 som en komplett anläggning med ateljéer, omklädningsloger, laboratorium, restaurang med mera. I dag är Filmstaden en egen stadsdel och 2003 påbörjades byggnationen av nya bostäder i området. Byggnaderna har uppförts i äldre stil i hela kvarter med en öppen sida mot de grönskande gårdarna vilket ger en trivsam boendemiljö.

Vasalund är ett lugnt och omtyckt område. Huvuddelen av bebyggelsen tillkom under 1930-talet och består av en blandning av mindre flerfamiljehus med villakaraktär och tre till fyra våningar höga flerbostadshus, ofta med många små lägenheter.
I närheten finns Råstasjön och Lötsjön som erbjuder trevliga promenadstråk och motionsslingor. Önskar man variation finns det inbjudande jogging- och promenadstråk även vid Ursviks motionsgård där man har tillgång till motionsspår som vintertid förvandlas till norra Stockholms bästa skidspår.

Den nya nationalarenan Friends Arena ligger en kort promenad från Råsunda. Här har området Arenastaden växt fram med Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. Kommunikationerna är bra med flera busslinjer och närmaste tunnelbanestation är Näckrosen eller Solna centrum. Tvärbanan trafikerar mellan Solna station, Sundbyberg och Alvik.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Råsunda? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Backvägen 7, 5tr

Backvägen 7, 5tr

16955 Solna

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Backvägen 7, 5tr

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Liknande bostäder