Lugnt läge på Lövgatan med rofylld utsikt!

Råsunda, Solna

Lövgatan 55

På förhand
Avgift
2 401 kr
Antal rum
2
Boarea
43 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2
Hiss
Ja

Lugnt läge på Lövgatan med rofylld utsikt!

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välplanerad 2:a med fönster i två väderstreck. Stort vardagsrum som är lättmöblerad och som rymmer både soffgrupp, TV och matbord. I anslutning till vardagsrummet finns det stilrena köket som har allt för den perfekta matlagningen. Sovrummet har ett lugnt läge och vetter mot Lövgatan. Härifrån når man även den mysiga balkongen med grönskande och rofylld utsikt.

Medlemmarna i Brf West Side i Solna har tillgång till en gemensam takterrass, grönskade innergård med pool, övernattningslägenhet och garage under huset som också har poolbil. Föreningen har ett attraktivt läge i Råsunda med närhet till vatten, fina grönområden och kommunikationer.

Med ett par minuters promenad åt olika håll når du både Solna centrum och Sundbyberg centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. I närheten finns även Solna Business Park med ICA Maxi. Längst Råsundavägen finns också mataffär, bageri, flera restauranger och caféer, mysiga butiker och Filmstaden med egen biograf. Som extra grädde på moset finns även Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design.

Närhet till simhall och flertal gym bland annat SATS vid Tuletorget. För dig som hellre motionerar utomhus finns vackra Råstasjön och Lötsjön som erbjuder härliga promenadstråk.

Goda kommunikationsmöjligheter både i Sundbyberg centrum och Solna centrum med T-bana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Näckrosen är närmsta T-bana som tar dig till city på ca 10 min.

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Fastighetsbeteckning

Slingan 1

Månadsavgift

Avgift
2 401 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,36%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1-1207
Våningsplan
2
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
43 kvm*

* Enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
200 kr
Försäkring
200 kr
Vatten/Avlopp
100 kr
Summa
500 kr

Driftkostnaden är schablonmässig och kan variera utifrån antal personer i hushållet, val av leverantör samt livsstil.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flersbostadshus
Byggår
2019-20
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf West Side Solna
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Föreningen äger marken och omfattar 252 bostadsrätter och 7 lokaler varav ett styrelserum. Husen färdigbyggdes 2020 och består av 6-8 våningar med adresserna Lövgatan 55, Råsundavägen 168, 172, 178 och Gränsgatan 22-30.

Mittpunkten är den stora gemensamma gården med pool för svalkande dopp under sommarhalvåret. Den fina och grönskande gården erbjuder en varierad utformning där alla ska kunna hitta sin plats för umgänge och vila. Medlemmarna även tillgång till en gemensam stor takterrass som är belägen högst upp på Gränsgatan 26.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
* Cykelrum och rullstolsrum finns i källaren i samtliga trapphus
* På föreningens innergård finns en sopsug för hushållsavfall
* Källsorteringsrum på Lövgatan 55 med ingång från innergården
* Två övernattningslägenheter på Råsundavägen 178
* Postboxar i entréplan
* Tidningshållare för morgontidningen på samma våningsplan i trapphuset
* Medlemmarna har även tillgång till poolbil i föreningens garage. Poolbilen kommer från Elbilio och bilen bokas via deras app

PARKERING
Under fastigheten finns garage i två plan och rymmer 106 garageplatser. Garageplats kostar från 1500 kr/mån. Garageplats med laddstolpe kostar ca 2 125kr/mån och fri laddning ingår. Föreningens garage förvaltas av www.parkando.se. För övrigt finns boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad och Sundbyberg kommun.

BREDBAND & DIGITAL TV
Föreningen har ett gemensamt avtal för bredband och digital TV från ComHem. Obligatorisk avgift om 210kr/mån tillkommer och faktureras tillsammans med månadsavgiften.

VARMVATTEN
Föreningen debiterar medlemmarna för faktiskt förbrukning.

EL
Föreningen debiterar medlemmarna för faktiskt förbrukning.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd.

ÖVRIGT
Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.

Länkar

Området

Att bo i Råsunda

Råsunda har ett mycket centralt och efterfrågat läge i Solna. Närheten till Solna centrum och Mall of Scandinavia erbjuder ett stort shoppingutbud och annan service. Råsunda består av charmiga kvarter med småbutiker och ett flertal restauranger och kaféer. De centrala delarna av Råsunda utgör en samlad, enhetlig och välbevarad miljö från början av 1900-talet av stort kulturhistoriskt värde. Kommunikationerna i Råsunda är bra med flera busslinjer och tunnelbanestationerna Näckrosen, Solna centrum eller Sundbybergs C. Tvärbanan trafikerar mellan Solna station, Sundbyberg och Alvik.

Gamla Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar. Stadskärnan är uppförd i jugendstil men här finns också starka influenser från nationalromantiken. Bebyggelsen utmärks av stora släta putsfasader, ofta med mjukt välvda burspråk och stora hörntorn. Torgbildningen vid stråket och de lummiga oregelbundna parkerna skapar luft och trevnad i stadsbilden.

Filmstaden byggdes ursprungligen 1919–1920 som en komplett anläggning med ateljéer, omklädningsloger, laboratorium, restaurang med mera. I dag är Filmstaden en egen stadsdel och 2003 påbörjades byggnationen av nya bostäder i området. Byggnaderna har uppförts i äldre stil i hela kvarter med en öppen sida mot de grönskande gårdarna vilket ger en trivsam boendemiljö.

Vasalund är ett lugnt och omtyckt område. Huvuddelen av bebyggelsen tillkom under 1930-talet och består av en blandning av mindre flerfamiljehus med villakaraktär och tre till fyra våningar höga flerbostadshus, ofta med många små lägenheter.
I närheten finns Råstasjön och Lötsjön som erbjuder trevliga promenadstråk och motionsslingor. Önskar man variation finns det inbjudande jogging- och promenadstråk även vid Ursviks motionsgård där man har tillgång till motionsspår som vintertid förvandlas till norra Stockholms bästa skidspår.

Den nya nationalarenan Friends Arena ligger en kort promenad från Råsunda. Här har området Arenastaden växt fram med Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. Kommunikationerna är bra med flera busslinjer och närmaste tunnelbanestation är Näckrosen eller Solna centrum. Tvärbanan trafikerar mellan Solna station, Sundbyberg och Alvik.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Råsunda? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lövgatan 55

Lövgatan 55,
169 32 SOLNA

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Råsunda, Solna

  På förhand
  Adress
  Råsundavägen 172, vån 6/7
  Månadsavgift
  2 289 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  41 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Råsunda, Solna

  Budgivning pågår
  Adress
  Näckrosvägen 30
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 172 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Råsunda, Solna

  På förhand
  Adress
  Näckrosvägen 32
  Månadsavgift
  2 985 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  51,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Råsunda, Solna

  På förhand
  Adress
  Östervägen 16A, 5 tr
  Månadsavgift
  2 399 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!