Friköpt och renoverat radhus i populärt område

Bandhagen, Stockholm

Skebokvarnsvägen 198

Besiktigad
Utgångspris
3 895 000 kr
Antal rum
3
Tomtarea
94 kvm
Typ
Radhus
Boarea
83 kvm

Visning

 • söndag 27/5, KL 13:00 - 14:00

 • måndag 28/5, KL 17:30 - 18:00

Friköpt och renoverat radhus i populärt område

 • Ansvarig mäklare

  Martin Ahlenius

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 71

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Här möts byggårets charm med tilltänkta och moderna lösningar och materialval. Huset erbjuder väldigt bra sociala ytor och altan i västerläge. Det är lätt att göra flera sovrum om så önskar. Det finns garage och förråd i länga direkt utanför. På framsidan finns en charmig uteplats med morgonsol. Sammantaget ett mycket trevligt och tilltalande radhus. Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer inom kort.

Högdalen Centrum har småstadens charm med sina många små butiker och sin trevliga atmosfär. Här hittar ni bl.a. ICA, MatDax, Coop, Lindex och Kicks. Dessutom finns post i butik, bank, apotek, systembolag, restauranger, kaféer, frisörer och begravningsbyrå. Centrumet är en naturlig handelsplats för de människor som bor och arbetar i närområdet.

Samhällsservicen är också väl tillgodosedd. I centrumet finns bland annat teater, kulturskola, bibliotek, vårdcentral, två kyrkor och dessutom Högdalshallen, en av Stockholms bästa kommunala sim- och idrottshallar.

Kommunikationerna med stadsdelen är mycket goda med tunnelbanestationen Högdalen bara någon minut från bostaden. Den tar dig till citylivets begivenheter på ca 10 minuter. Det finns också flera bussar som trafikerar området, bl.a. buss 143 som trafikerar sträckan Liljeholmen, Årstaberg, Älvsjö Station, Hagsätra och Högdalen samt buss 172 som trafikerar Norsborg, Hallunda, Fittja, Huddinge, Högdalen, Gubbängen, Hökarängen, Norra Sköndal och Skarpnäck.

Det finns också flera bra skolor i närområdet. Närmast hittar ni Bandhagens skola (åk 0-6), men även Bäckahagens skola (åk 0-9) och Gullvivaskolan (åk 0-6) ligger nära. Ca 1,3 km bort hittar ni Rågsvedsskolan (åk 0-9), 1,5 km bort Sturebyskolan (åk 0-9) och 1,6 km bort Örbyskolan (åk 0-6).

Ett boende med småstadens alla fördelar och citylivets puls inom bekvämt räckhåll - välkomna på visning!

Interiör

Farstukvist

Den tilltalande framsidan är både snygg och praktisk. Bredvid entrén finns en finns en trädäckad uteplats med morgonsol.

Nedre plan

Hall

Mysig och välkomnande hall med bra avhängningsmöjlighter. På golvet ligger praktisk klinker med värme under (el) Väggarna är ljusa. Klinkergolvet övergår på ett snyggt sätt till ekparkett.

Kök

Ljust och luftigt kök med full maskinell utrustning. Köket renoverades 2009. I köket finns det väldigt bra med förvaring och arbetsytor. I köket finns induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, kyl/frys och fläkt (frånluft) Väggarna är ljusa och på golvet ligger ekparkett. Ovan arbetsytorna i sten sitter ett mycket snyggt kakel. Snickerierna är vita och det finns gott om plats för en rejäl matgrupp.

Vardagsrum

Underbart vardagsrum med plats för både soffgrupp, matgrupp och läshörna.
Väggarna är ljusa och på golvet återfinns ekparkett. Rummet får en härlig karaktär tack vare de stora fönsterpartiet och utgång till baksidan samt trappen. Trappen leder till det övre planet.

Altan

Svårslagen altan som är trädäckad och har kvällssol. Här finns plats för både sittgrupp och solstolar. Altanen skyddas av ett tak som förlänger säsongen. Det finns även en gräsmatta för odling. Bakom altanen ligger en allmänning.

Övre plan

Hall

När man kommer upp från trappen kommer man till en trevlig hall från vilken man når alla rum på övervåningen.

Sovrum 1

Stort och ljust sovrum med ljusa väggar och plankgolv. Det finns 3 garderober med dubbeldörrar i rummet. Det är lätt att dela av rummet om man behöver flera sovrum. Det finns en dörr mellan klädkammaren och sovrummet. På så sätt behöver det ena rummet inte bli ett genomgångsrum om man önskar göra flera sovrum.

Sovrum 2

Rofyllt sovrum med ljusa väggar och plankgolv. Det är gott om plats för en dubbelsäng.

Badrum

Fräscht duschrum med kaklade väggar och klinkerbelagt golv som är renoverat år 2009. Här finns golvvärme (el), wc, badkar, tvättställ, tvättpelare och bra förvaring i kommod och väggskåp. Det finns även ett vädringsfönster i badrummet.

Klädkammare

Rymlig klädkammare med plats för väldigt mycket kläder. Det finns även ett kryputrymme ovanför hallen som nås från klädkammaren.

För vidare information se besiktningsprotokollet och energideklarationen.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Formbrädan 35

Tomt

Tomtarea 94 m² (friköpt).

Planbestämmelser

Stadsplan (1957-10-19) , Tomtindelning (1957-10-26)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Information

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
3 895 000 kr
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Boarea
83 kvm*
Tomtarea
94 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggår
1958
Fasad
Tegel
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Ombyggnad, Renoveringar

2015 Altan på framsidan och borttagning av vägg i stora sovrummet.
2008/9 Nytt kök, badrum, VVS stammar, fönster och yttertak.
2000 Ny ytterdörr.

TV/bredband

Com Hem. Men fiber diskuteras.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Stockholm Steghöjden GA:1

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 183 000 kr
Byggnadsvärde
718 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
11 106 kr
Försäkring
4 860 kr
Samfällighetsavgift
26 652 kr
Renhållning
2 428 kr
Summa
45 046 kr

I sammfällighetsavgiften ingår garage med förråd i länga, varmvatten/uppvärmning och en årlig avsättning till samfällighetens reparationsfond (2400 kr per år)

Karta

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du Bjurfors användarvillkor.

 • Ansvarig mäklare

  Martin Ahlenius

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 71