Optimal planlösning med perfekt läge i området i modern fastighet från 2000

Björkhagen, Stockholm

Karlskronavägen 4b, 3tr

På förhand
Avgift
5 791 kr
Antal rum
4
Boarea
98,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Optimal planlösning med perfekt läge i området i modern fastighet från 2000

Optimal planlösning - Nyrenoverat kök - 2 x Balkonger - Fina ytskikt - Byggår 2000 - Hiss - Granne med Nackareservatet

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska 4:a i natursköna och barnvänliga Björkhagen i en modern fastighet från 2000.

Lägenheten har en optimal planlösning med stora sällskapsutrymmen, smakfullt renoverat kök, tre bra sovrum, två balkonger ut mot grönska samt ett modernt badrum med alla bekvämligheter som önskas. Välskött och populär förening med stora gemensamhetsutrymmen och fin gård.

Här bor du granne med populära Björkhagens skola och Nackareservatet med sin vackra miljö, fina elljusspår, badsjöar, golfbana och utomhusgym. Några minuter bort ligger både Hammarbyhöjden och Björkhagens T-bana som tar dig in till Södermalm på några minuter. Mycket nära finns även Björkhagens Centrum med livsmedelsaffär, vårdcentral, servicebutiker, bibliotek och öppen förskola.

Ett hem att trivas i!
Välkommen

Interiör

Rumsbeskrivning: Bostaden har genomgående fina ytskikt och du finner parkettgolv och fönsterbänkar i sten i samtliga rum.

Du välkomnas av en rymlig HALL med en stor avhängnings yta i anslutning till entrén som är perfekt för ytterkläder och skor. Säkerhetsdörr.

Stor möblerbar MELLANHALL med fina glaspartier ut mot vardagsrummet. Fungerar som en förlängning av vardagsrummet med plats för bokhyllor och annan möblering.

I anslutning till hallen finner du ett helkaklat BADRUM med ljust kakel på väggarna samt ljust klinker på golvet. Badrummet är rymligt med ett badkar, vägghängd wc, handfat med en marmornisch som är perfekt som avställningsyta, infälld spegel, tvättmaskin, torktumlare, gott om förvaringsutrymme samt ett stort fönster som släpper in naturligt ljus till rummet. Golvvärme.

VARDAGSRUMMET är stort och rymligt och ligger i ett ljus gavelläge med stora fönster. Här finns det gott om utrymme för en större soffgrupp samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du ut till en av bostadens BALKONGER som har utsikt mot grönska.

KÖKET är smakfullt renoverat och är öppet ut mot vardagsrummet och har stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus med utsikt mot innergården. Rummet utmärks av ett stort burspråksfönster med djup nisch som ger en härlig karaktär till köket. Här finner du gott om arbets- och förvaringsutrymmen bakom den ljusa inredningen. Köket har utrustats med en spishäll, inbyggd ugn, fläkt, diskmaskin samt en separat kyl och frys. Här finns det gott om plats för ett större matbord för 8-10 personer. Här finner du även bostadens andra BALKONG som är rymlig med plats för matbord för 4-6 personer och har utsikt mot den trevliga innergården.

SOVRUMMET 1 som ligger i anslutning till hallen är insynsskyddat med ett stort fönsterparti med utsikt mot innergården. I sovrummet får du plats med en större dubbelsäng samt övrigt möblemang som byråer eller skrivbord. Du finner även en rymlig garderobsvägg.

SOVRUMMET 2 som du finner i förlängningen av hallen är mysigt med fönster ut mot grönska. Här ryms en dubbelsäng och du finner en garderob och plats för ytterligare förvaring.

SOVRUMMET 3 ligger i anslutning till köket med stort fönster ut mot den grönskande innergården. Ljust och trivsamt rum som idag huserar barnen i familjen. Här ryms en dubbelsäng samt övrigt möblemang. Gott om lekyta och plats för skrivbord och förvaring.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Bostaden har två fina balkonger i varsitt väderstreck. Den större balkongen som har utgång ifrån köket ligger mot föreningens innergård/lekplats och är stor nog för en matplats för 4-6 personer. Bostadens andra balkong finner du i anslutning till vardagsrummet och ligger mot grönska med plats för ett cafebord och stolar.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör ComHem

Bredband. Leverantör ComHem

Parkering

Föreningen har egna P-platser utomhus med motorvärmare och det finns även platser avsedda för personer med nedsatt rörelseförmåga. Separat kö. Parkering kostar 600kr/mån. Föreningen har även elbilstolpar.

Månadsavgift

Avgift
5 791 kr

Obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften för hushållsström

Ekonomi

Andel i föreningen
1,984%
Andel av årsavgiften är
1,98898%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
632
Våningsplan
3 av 4*
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
98,5 kvm**

* Våningsplan 3 av 4.

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2000
Fönster
3-glasfönster

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
111

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Snötäcket
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Snötäcket bildades 2000 och består av 57 lägenheter i två hus i naturnära Björkhagen i Stockholm. Föreningen är mycket populär i området och är välskött med god ekonomi. I föreningen finns en trevlig gemensamhetslokal med övernattningsrum och bastu.

Husen ligger i hörnet Karlskronavägen/Axvallsvägen, granne med Björkhagens berömda Markuskyrka och Nacka friluftsreservat. Med tunnelbanestation inpå knutarna tar det drygt 10 minuter in till centrum.

Huset Karlskronavägen 6A-D är reserverat för 55+ boende medan huset Karlskronavägen 4A-B är öppet för alla. Föreningens innegård rymmer en stor lekplats, större gräsyta och boulebana samt flera sittgrupper.

Omförhandlingen av tomträtten har gjort att man i styrelsen diskuterar en eventuell höjning av månadsavgiften för medlemmarna fr. 2022. Inga beslut är tagna (2021-02-08).

Se även föreningens hemsida http://snotacket.se

Renoveringar - Utförda och planerade

2019 - Byte av samtliga enskilda elmätare
2019 - OVK
2018 - Nytt låssystem för portar
2018 - Elsäkerhet - efterdragning av fästen i samtliga gemensamma elskåp
2017 - Nytt avloppsrör från Karlskronavägen 4
2016 - Byte av koddosor vid portar
2016 - Spolning av avlopp
2014 - Målning av fönster
2014 - Målning av portarna 4A-4B

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser på baksidan av fastigheten. Kösystem tillämpas.

TV/bredband

Tv: ComHem (grundutbud ingår i avgiften).
Internet: ComHem (250Mbit ingår i avgiften).

Övrigt

Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Området

Om området

Idylliska Björkhagen gränsar till det underbara Nackareservatet med sina långa härliga promenadstråk (inklusive Sörmlandsleden), golfbanor,utegym och bad (Söderbysjön) och inom gångavstånd finns även Hammarbybacken där man kan åka skidor och pulka. Även natursköna Nytorps Gärde med fotbollsplaner och utomhusbad nås inom en promenad på 5 minuter.

Närservice

I Björkhagen C finns vårdcentral, Konsum-butik, Puls & Träning-gym, pizzeria och sushirestaurang, café med mera. I omgivningen finns dessutom tillgång till gott om bra barnomsorg (ett flertal dagis samt Björkhagens skola Åk 1-9 och Kulturskolan Raketen). Även Globen ligger i närheten med sitt stora nöjes- och shoppingutbud. Med bil går det även snabbt att ta sig till både Farsta Centrum och Sickla köpkvarter.

Kommunikationer

Med T-banan tar det endast ca 10 min till T-centralen. På samma tid tar man sig med cykel till såväl Gullmarsplan med tunnelbana och tvärbana samt ett flertal bussförbindelser som Hammarby Sjöstad och Södermalm.

Parkering

Boendeparkering råder i området och parkering längs flertalet gator.

Karta

Karlskronavägen 4b, 3tr

Karlskronavägen 4b, 3tr,
121 52 Johanneshov

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Halmstadsvägen 46, 1 tr
  Månadsavgift
  2 997 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1-2
  Boarea
  62 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Skanörvägen 5, 5 tr
  Månadsavgift
  3 973 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  67,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Falsterbovägen 8, 4 tr
  Månadsavgift
  3 341 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  63,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Ystadsvägen 117
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  73 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Simrishamnsvägen 14, 4tr
  Månadsavgift
  3 332 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  72 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Simrishamnsvägen 3, 2tr
  Månadsavgift
  3 020 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!