Underbar lägenhet med milsvid utsikt och har renoverats med stor känsla för byggåret

Björkhagen, Stockholm

Skanörvägen 7, 4tr

På förhand
Avgift
3 958 kr
Antal rum
3
Boarea
66,5 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja

Underbar lägenhet med milsvid utsikt och har renoverats med stor känsla för byggåret

Bara att flytta in! - Milsvid utsikt - Ljust gavelläge - Smakfullt renoverad - Hiss - Rymligt kök - Fina ytskikt - Populär Brf - Nära till allt

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651
  Telefon: 08-520 26 151

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en fantastisk bostad i ljust gavelläge med optimal planlösning och perfekt läge i området!

Lägenheten har en optimal planlösning med ljust vardagsrum i gavel med utgång till härlig balkong i bästa läget med milsvid utsikt, smakfullt renoverat kök från 2017 med underbar original känsla, bra planerade sovrum med plats för dubbelsäng i insynsskyddat läge mot grönska samt ett nytt och fräscht badrum med tvättmaskin från 2017. Vad mer kan man begära?

Skanörvägen ligger perfekt i området med endast 1min till T-bana och Björkhagens centrum samt direkt närhet till Nackareservatet med strövområden och badsjöar samt Nytorps gärde.

Ett hem som måste ses!
Välkommen

Interiör

Bostaden har genomgående vackra nya stavparkettsgolv och fina ytskikt från 2017. Vackra tidstypiska detaljer som fönsterbänkar av sten och bevarade fönster. Gavelläget tillsammans med den väl tilltagna takhöjden och genomgående planlösning bidrar till en härlig känsla av rymd och ljus.

Du välkomnas av en ljus och rymlig HALL med fint ljusinsläpp från samtliga rum vilken ger en bra överblick över bostaden. I hallen finns det gott om avhängningsutrymmen samt en rymlig klädkammare i anslutning till entrén. Säkerhetsdörr.

KÖKET är smakfullt renoverat med härlig originalkänsla 2017 med gott om arbets- och förvaringsutrymmen bakom den ljusa inredningen. Köket har utrustats med alla bekvämligheter som önskas: spis från SMEG (2017), fläkt, diskmaskin (2016) samt kyl/frys (ca 2008). Här finns det gott om plats för en matplats för minst 4-6 personer. Från fönstret har du fin utsikt med härlig morgonsol.

VARDAGSRUMMET ligger i ett härligt och ljust gavelläge med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Här finns det gott om utrymme för en stor soffgrupp, övrigt möblemang samt en matplats om så önskas. På golvet ligger den fina stavparketten och väggarna är ljust målade. Från vardagsrummet når du bostadens balkong som ligger i ett högt och fritt läge med milsvid utsikt i perfekt söderläge med sol från tidig morgon till kväll.

Det större SOVRUMMET som ligger i anslutning till entrén rymmer utan problem en större dubbelsäng samt övrigt möblemang. Fint fönster i insynsskyddat läge med härlig utsikt mot grönska. Här finner du även 5 garderober som rymmer det mesta. På golvet finner du den fina stavparketten och väggarna är ljust målade.

Bostadens andra SOVRUM når du även det ifrån hallen och rymmer även en dubbelsäng samt övrigt möblemang om så önskas. Även här har du fin utsikt mot grönska i insynsskyddat läge. På golvet finner du den fina stavparketten och väggarna är ljust målade.

BADRUMMET är smakfullt renoverat 2017 och ligger i anslutning till hallen. Badrummet är helkaklat med ljust klinker på golvet samt ljust kakel på väggarna. Här finner du en duschhörna med vikbara glasdörrar, handfat med över/underskåp, handdukstork, wc samt en tvättmaskin (2016).

Fakta

Uteplats/balkong

Underbar balkong med milsvid utsikt i perfekt söderläge med många soltimmar

Övriga byggnader/utrymmen

Tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd, vindsförråd på ca 6,5 kvm + ett ca 4,5 kvm stort källarförråd i samma uppgång. Dessutom finns en stor gemensam tvättstuga, (egen ingång mellan Skanörvägen 24 och 26) med 5 tvättmaskiner varav 1 grovtvättmaskin, 5 torkskåp, 3 torkrum, 2 torktumlare samt flera manglar. Dessutom finns flera gemensamhetsutrymmen såsom festlokal med plats för upp till ca 40 personer, (Skanörvägen 18-20), bastu, tre övernattningsrum och snickarlokal.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bastutbudet ingår i månadsavgiften.

Föreningen är ansluten till Stadsnätet (fiber) via OpenNet. Via fiber kan exempelvis höghastighetsbredband, TV och telefonitjänster beställas av flera olika operatörer.

Parkering

I föreningen finns tillgång till 36 kallgarage samt 25 varmgarage. Avgiften varierar mellan 375 - 550 kr/mån. Dessutom finns 20 utvändiga p-platser, avgift 100 kr/mån. F.n. viss kö till samtliga platser. I övrigt råder boende parkering i området och kostar 500kr/mån. För mer information se www.stockholm.se/boendep

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 958 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

I avgiften ingår värme, vatten och kabel tv (Basutbud)

Ekonomi

Andel i föreningen
0,0517%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
66,5 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
1949

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
163

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Stockholmshus nr 12
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
195
Antal hyresrätter
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Äkta bostadsrättsförening som bildades 1948. I föreningen finns sammanlagt 195 lägenheter varav 1 hyresrätt och 4 lokaler belägna på Skanörvägen 3-9 samt 4-30. Marken upplåts med tomträtt med avtal som löper till 2028. Föreningen har en god ekonomi med låg belåning. Det finns inga avgiftsändringar inplanerade. Avstämt med styrelsen 9/9-2019.

Besök gärna även föreningens hemsida på: http://www.skanorvagen.se/

Renoveringar - Utförda och planerade

2019 Renovering av hissarna
2017 Installation och driftsättning av Aptus elektroniskt passersystem och porttelefoni och fortsatt stenläggning av entréer till låghusen
2016 Trapphusen renoverades genom golvslipning och målning av socklar, väggar och tak, ny trapphusbelysning i höghusen. Byte av utvändiga dagvattenbrunnar med anslutningar vid höghusen. OVK samt rengöring av ventilationskanaler i låghusen. Renovering av samtliga ytterdörrar genom slipning och ytbehandling
2015 Tilläggsisolering av vindar i låghusen, spolning och inspektion av stammar
2014 Installation av frånluftsvärmepumpar i höghusen, renovering av kallgaragelängor
2013 Renovering av socklar till fasad samt ny stenläggning av entréer till låghusen
2012 Installation av nytt sopsystem. Renovering av tvättstuga och övernattningsrum
2006 Renovering av fönster (nya ytterbågar i aluminium)
2004 Renovering av balkonger (låghusen)
1998 Renovering av fasader
1995 Utbyte av el
1992/93 Utbyte av V/A-stammar i kök och badrum
1991 Renovering av hissar
1990 Renovering av yttertak
1984 Renovering av balkonger (höghusen)

KOMMANDE:
2019 Samlingsledningar stammar (horisontella stammar i markplan, ej ingrepp i lägenheter eller vertikala stammar)
2019 Byte av hissmaskiner mm.
2020 Byte av balkongplattor höghus
2021 Fasadrenovering

Parkering

Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser med elstolpe samt kall- och varmgarage. För mer information kontakta föreningens förvaltare Fastum. I övrigt råder boendeparkering, kontakta Stockholms stad för information.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet samt 8 valfria extrakanaler ingår i månadsavgiften.

Föreningen är ansluten till Stadsnätet (fiber) via OpenNet. Via fiber kan exempelvis höghastighetsbredband, TV och telefonitjänster beställas av flera olika operatörer.

Gemensamma utrymmen

Det finns barnvagnsförråd, bastu, cykelförråd, samlingslokal, tre övernattningsrum, snickarlokal och en stor tvättstuga mellan Skanörvägen 24-26 som renoverades 2012.

Övrigt

Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Karta

Skanörvägen 7, 4tr

Skanörvägen 7, 4tr,
121 52 Johanneshov

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651
  Telefon: 08-520 26 151

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Ystadsvägen 127, 2 tr
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 530 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  73 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Båstadsvägen 5
  Månadsavgift
  2 923 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  58 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Hässleholmsvägen 7
  Månadsavgift
  3 794 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  72 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  Adress
  Halmstadsvägen 44
  Utgångspris
  2 950 000 kr
  Månadsavgift
  2 936 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  66 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Ronnebyvägen 18, 2tr
  Månadsavgift
  3 204 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Karlskronavägen 4b, 3tr
  Månadsavgift
  5 791 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  98,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Karlskronavägen 17, 3tr
  Månadsavgift
  3 599 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Simrishamnsvägen 3, 2tr
  Månadsavgift
  3 020 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Björkhagen, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Skanörvägen 14, 3tr
  Månadsavgift
  3 342 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!