Magnifikt och oslagbart läge högst upp i huset med milsvid utsikt i tre olika väderstreck!

Bromma - Mariehäll, Stockholm

Karlsbodavägen 42, 7/7 tr

Budgivning pågår
Utgångspris
3 895 000 kr
Avgift
4 798 kr
Antal rum
2
Boarea
71 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7 av 7
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Magnifikt och oslagbart läge högst upp i huset med milsvid utsikt i tre olika väderstreck!

 • Ansvarig mäklare

  Marcus Hemrin

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-065 55 75

 • Extra kontaktperson

  Felicia Ahlquist

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0703 20 40 30

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

*DRÖMBOENDE*I ett helt ostört läge med svävande känsla över Bällstaån så finner ni denna möjliga 3 rok med härlig vy i flera väderstreck. Unik förening med egen båtklubb, garanterad parkeringsplats samt gångavstånd till kommunikationer såsom tvärbana, tunnelbana och pendel. Utöver detta finns butiker, systembolaget och mataffärer. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Njut i kvällssoffan medan båtarna långsamt glider förbi. Spendera sommarkvällarna på den stora och rymliga balkongen med eftermiddag och kvällssol. Varmt välkomna för mer info!

Rumsbeskrivningar

VARDAGSRUM

Mycket rymligt och luftigt vardagsrum. Här finns plats för soffgrupp, TV-möbel, samt matgrupp. Tack vare de stora fönsterpartierna skapas ett vackert ljusflöde till hela bostaden. På golvet ligger vacker ekparkett och väggarna är vita. Från vardagsrummet når man ut till bostadens balkong. Detta rum går enkelt att dela av till ett separat sovrum om man önskar. Se alternativ planlösning!

KÖK

Stilrent och välutrustat kök från Ballingslöv med mycket förvaring bakom de stilrena grå luckor. Väl tilltagen arbetsbänk med ett vackert ljust kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av: kyl/frys, ugn, spis samt integrerad diskmaskin samtliga från -2019. I köket finns en praktisk köksö som ger en mycket bra arbetsyta samt bjuder in till socialt umgänge.

BALKONG

Den inglasade balkongen är stor och ger plats för möblemang. Här kan man sitta och njuta av kvällssolen och titta ner på föreningens egen båtbrygga. I och med lägenhetens höjd så bjuder denna balkong in till magnifik utsikt mot Sundbyberg över ån. Njut av båtarna som puttrar förbi sommartid samt det vackra vinterlandskapet under den kallare dagen av året!

SOVRUM

Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns en inredd klädkammare som även går att göra till barnkammare. Stor vägg där flertalet byggt skjutgarderober framför sängen för ännu mer förvaring.

BADRUM

Stilrent badrum med duschhörna, vägghängd-WC, handfat med kommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsbänk och plats för förvaring i överskåp. Grått klinker på golvet och väggar i vitt kakel. I taket sitter infällda spotlights.

HALL

Mycket stor hall med plats för avhängning av kläder i garderobslänga. Genomgående för hela bostaden är en fin 3 stavs-ekparkett. I hallen finns många tänkbara alternativa lösningar, så som att använda en del som en skrivbordshörna eller varför inte en ytterligare garderobslänga.

ALLMÄNT

Bostaden ligger precis vid gränsen till Sundbyberg C där man finner ett stort serviceutbud, restauranger, caféer samt mycket goda kommunikationer i form av pendeltåg, bussar samt tunnelbana. Precis i närheten av bostaden ligger även tvärbanan som tar en till Solna station eller Sickla. Ett stenkast bort finner man även köpcentrumet Bromma blocks med ett stort utbud av: butiker, restauranger etc. Utanför bostaden kan man följa den långa och mysiga strandpromenaden efter Bällstaån, som leder in till Kungsholmen.

Fakta

Om föreningen

Namn
Brf Bällstavik
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
69
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1100*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen köpte 2006 fastigheten Mariehäll 1:45 i Stockholms stad. Inflyttning skedde under senare delen av 2006 och 2007. Föreningens fastighet består av 69 bostadslägenheter i tre flerfamiljshus utmed Bällstaviken. Husen erbjuder ett bekvämt och påkostat boende med moderna och högkvalitativa material- och färgval invid Bällstaån på gränsen mellan Bromma och Sundbyberg i Stockholms stad. Mellan husen finns det ett skönt trädäck som är gemensamt för medlemmarna i föreningen. Här finns det utemöbler och lekplats. Nedanför trädäcket passerar strandpromenaden och bryggan med föreningens båtplatser.

Föreningen har en egen brygganläggning i Bällstaviken med ca 25 båtplatser för sommaruthyrning till medlemmarna. Dessutom finns några gästplatser för tillfälliga besökare.

Inträde i föreningen kan beviljas fysisk person som uppfyller villkoren enligt stadgarna och som förvärvat bostadsrätt genom upplåtelse eller överlåtelse. Inträde i föreningen kan beviljas juridisk person endast under förutsättning att samtliga styrelseledamöter ställt sig bakom beslutet. Beslutet kan förenas med villkor.

Föreningens ekonomi

Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning med 2 procent den 1 januari 2019. (2018-11-29)

Föreningen har planerat en renovering 2019 av föreningens trädäck mellan husen (2018-11-29)

Renoveringar - Utförda och planerade

Planerade renoveringar:
- 2019 Renovering av föreningens trädäck mellan husen. (Redan färdigställt)

Utförda renoveringar:
- 2017 Inspektion med filmning av föreningens avlopssrör och pumpgrop
- 2017 Kontroll brandskydd och justering av branddörrar.
- 2017 Besiktning rökluckor
- 2017 Beräkning av radiatorernas KV-värden
- 2015 Stamspolning
- 2015 Byte av balkonginglasningar mot Karlsbodavägen
- 2014 Installation av garageöppnare i garagen på Karlsbodavägen 42
- 2014 Slipning entrépartier
- 2014 Förstärkning av strandkanten vid södra bryggan
- 2014 OVK-kontroll
- 2013 Renovering av plåt och bläck runt fönster
- 2013 Nya parkeringsplatser
- 2011 Installation av nya hissdörrar

Parkering

Föreningen har 67 P-platser för bilar och 2 MC-platser. Föreningen erbjuder garageplats (kö), carport eller utomhus p-plats. El-uttag för motorvärmare. Vid inflyttning garanteras den nye medlemmen en parkeringsmöjlighet.

Avgifter: Garage: 1 500 kr/månad, carport 750 kr/månad, P-plats utomhus 350 kronor/månad

TV/bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV (basutbud) samt 100 Mbit bredband från ComHem. Det finns även möjlighet att ansluta sig till ComHems nät för telefoni.

Gårdsplats/innergård

För den trädgårdsintresserade har Brf Bällstavik en trädgårdsgrupp som gör fint med buskar, blommor och mycket mer. Dock ingen gräsklippning eller tyngre trädgårdsarbete då detta sköts av extern firma.

Gemensamma utrymmen

Brygga, båtplatser, terrass, cykelförråd och barnvagnsförråd. Ingen vind eller källare. I cykelförrådet finns möjlighet att förvara däck för de som hyr en p-plats utomhus

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 798 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
1,2579%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 895 000 kr
Lägenhetsnummer
00272
Våningsplan
7 av 7
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
71 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
120 kr
Försäkring
150 kr
Summa
270 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster

Området

Att bo i Bromma

Bromma är ett område inom Stockholms kommuns västra förorter. Bromma består av de två församlingarna Bromma och Västerled.

Det finns ett stort antal stadsdelar i området: Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Bromma är ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden, med sin närhet till och goda kommunikationer med Innerstan, samtidigt som Brommalandet har en lång strandlinje utmed Mälaren, flera insjöar, många vackra naturområden och tre av kommunens naturreservat. Det är också alltid nära till affärer, skolor och kommunal service.

Köpa eller sälja bostad i Bromma? Kontakta våra mäklare i Bromma! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Karlsbodavägen 42, 7/7 tr

Karlsbodavägen 42, 7/7 tr,
168 67 Bromma

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marcus Hemrin

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-065 55 75

 • Extra kontaktperson

  Felicia Ahlquist

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0703 20 40 30

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Bromma - Mariehäll, Stockholm

  Adress
  Kratsbodavägen 50A
  Accepterat pris
  3 390 000 kr
  Månadsavgift
  3 265 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrätt

  Bromma - Mariehäll, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Karlsbodavägen 44, 2tr
  Pris
  5 195 000 kr
  Månadsavgift
  5 711 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  89 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!