Botell Volta - Studio deluxe

Bromma - Ulvsunda, Stockholm

Voltavägen 4

Nyproduktion
Pris
2 000 000 kr
Avgift
3 164 kr
Boarea
22 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Botell Volta - Studio deluxe

Botell är ett nytt boendekoncept, mitt emellan bostad och hotell

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

För oss är det lösningen på en allt större efterfrågan av flexibelt och ekonomiskt boende i Stockholmsområdet. För en månadskostnad som är lägre än priset för ett fåtal hotellnätter i Stockholms innerstad får du en toppmodern lägenhet bara ett stenkast från Stockholms city och Bromma flygplats.

Svenskars boendesituation ser inte likadan ut idag som för 100 år sedan, då man ofta ärvde sitt föräldrahem och stannade kvar hela livet i ett och samma hus. Bostadspolitiken är däremot fortfarande anpassad för denna typ av boende, något vi vill utmana. Vad gör ett hotell till ett hotell och varför ska man inte kunna bo där under en längre tid?

Botell Volta med sina 82 lägenheter erbjuder bostadsmarknaden i Stockholm en ny typ av flexibelt boende och positionerar sig på marknaden som ett mellanting mellan hotell och traditionellt boende, därav namnet "botell". Här finns samma service som på ett hotell i kombination med lägenhetens bekvämlighet med pentry och plats för privata ägodelar.

Rumsbeskrivningar

Lägenheterna är optimalt planerade och mycket yteffektiva. De andas kvalité och har en hemkänsla som gör dem lätta att trivas i.
Det är genomgående vita väggar, en jordnära färgskala på möbler och accenter samt ekparkett som också "klättrar upp på väggen". Beroende på rummets storlek och planlösning förses det med antingen sängskåp, dubbelsäng, enkelsängar eller säng på loftet, de större tillsammans med bäddsoffa.
Pentry:
Pentry och vitvaror från IKEA. Utrustningen består av kyl/frys, mikro/ugn, diskho, vattenkokare, pressobryggare och nödvändiga köksgeråd. Glas och porslin kommer från Kosta Boda och varje rum utrustas med 4 kompletta kuvert. Invid pentryt finns en kombinerad mat och arbetsplats för 2-4 personer. Bor du i ett rum med sängskåp så har du kontoret och matplatsen under sängen när du sover.
Badrum:
Badrummet är helkaklat i vitt och grått med golvvärme, vägghängd WC, infälld spegel och handdukstork. Tvål och toalettpapper är inkluderat i avgiften.
Förvaring: I rummen finns ett låsbart owners cabin där man kan låsa in privata ägodelar vid uthyrning. I övrigt förses rummen med garderober eller motsvarande förvaring för kläder. På plan 1 finns möjlighet att hyra extra förråd.
Skrivare/kopiator finns att låna i foajén.
Möjliga tillval:
Duschväggar i glas
Sängskåpslösning även för studio resp. family loft.

Fakta

TV/bredband

Bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,46%

Månadsavgift

Avgift
3 164 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 000 000 kr
Lägenhetsnummer
312
Våningsplan
3 av 4*
Hiss
Ja
Boarea
22 kvm

* Våningsplan 2 av 4.

Området

Att bo i Bromma

Bromma är ett område inom Stockholms kommuns västra förorter. Bromma består av de två församlingarna Bromma och Västerled.

Det finns ett stort antal stadsdelar i området: Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Bromma är ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden, med sin närhet till och goda kommunikationer med Innerstan, samtidigt som Brommalandet har en lång strandlinje utmed Mälaren, flera insjöar, många vackra naturområden och tre av kommunens naturreservat. Det är också alltid nära till affärer, skolor och kommunal service.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Ulvsunda, Bromma? Kontakta våra mäklare i Bromma! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Voltavägen 4

Voltavägen 4,
168 69 Bromma

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy