Välkommen till detta inbjudande gavelradhus om 134 kvm i lugna Linaberg

Bromma, Stockholm

Tomtebobarnens Gata 12

Antal rum
5
Boarea
134 kvm
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
119 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen till detta inbjudande gavelradhus om 134 kvm i lugna Linaberg

 • Ansvarig mäklare

  Marcus Hjelte

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0707 82 00 15

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till detta inbjudande gavelradhus om 134 kvm i lugna Linaberg ritat av arkitektkontoret Brunnberg & Forshed. Hemtrevligt boende med inbjudande uteplatser både i syd- och västläge. Välplanerad och ljus bostad innehållandes tre sovrum (möjligt till ett fjärde) fördelat på två plan. Rofyllt läge med omgivande gård. Genomgående stilrena och påkostade materialval. Bo i familjärt område med Sundbybergs C och Marabouparken runt hörnet. Enastående boende som måste upplevas på plats. Sällan till salu - Varmt välkomna! Mvh Marcus, Bjurfors 0707-82 00 15

Rumsbeskrivningar

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som knyter ihop kök och vardagsrum. Smakfullt inrett med tvåstavigt parkettgolv och vitmålade ytskikt. Gott om plats för soffgrupp samt matplats. I direkt anslutning via helglasad alatandörr ligger en stor uteplats i perfekt sydvästläge.

Kök

Väldisponerat kök med stilrena materialval. Fullt utrustat med integrerad kyl och frys, varmluftsugn, stor induktionshäll, diskmaskin samt inbyggnadsmikro. Goda arbetsytor av smakfull samt funktionell silestone (kompositsten), rymlig anslutande sällskapsdel med stor plats för matplats. Utöver detta så har du ett ypperligt ljusinsläpp med fönster ut mot den trevliga baksidan.

Badrum 1

I detta välplanerade stadsradhus finns två rymliga badrum samt en separat tvättstuga. På det nedre planet finner ni det första som är stort och ljust med exceptionella materialval. Golvvärme som värmer skönt under fötterna. Duschhörna, kommod och wc.

Tvättstuga

Funktionell och stilrent utrustad tvättstuga som är smidigt belägen i anslutning till hallen. Separat tvättmaskin och torktumlare. Praktisk avlastningsyta. Här finns även husets uppvärmningskälla (frånluftvärmepump från NIBE).

Sovrum 1

Master-bedroom är belägen på övervåningen. Fint fönsterparti mot gård som ger rummet ljus och rymd. Gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Smakfulla materialval med parkettgolv och ljust målade ytskikt. 11kvm.

Sovrum 2

Ljust sovrum som idag disponeras som barnrum. Lugnt läge och insynsskyddat. Plats för säng med tillhörande sidobord och smakfullt inrett med parkettgolv och ljust målade ytskikt. 11kvm.

Sovrum 3

Likt radhusets andra sovrum är även detta 11 kvm vilket rymmer stor säng, arbets eller lekhörna samt plats för förvaring. Från detta rum har du en charmig mindre balkong. Inrett med parkettgolv och ljust målade ytskikt.

Allrum övre plan

På ovanvåningen finns ett större allrum samt ett kontor i öppen planlösning. Här ges likt resterande delar av radhuset fint ljusinsläpp, möjligt att vädra via en fransk balkong. Allrummet är perfekt att disponera som tv-rum eller att omdisponera till ett fjärde sovrum för den större familjen eller för gäster. 11kvm.

Badrum 2

Rymligt och ljust badrum med fina materialval belägen på bostadens övervåning. Helkaklat med ljusa väggar i halvförband tillsammans och grått klinkergolv med golvvärme. Kommod. Badkar. Wc.

Entréhall

Rymlig och mottagande hall med goda avhängningsmöjligheter. Välkomnar trevligt in i den ljusa köks- och vardagsrumsdelen. Klinkergolv samt ljust målade ytskikt.

Uteplats

Radhuset innehåller inte bara en utan två uteplatser. En av dem är belägen i anslutning till ingången på framsidan med morgonsol. Den andra är belägen mot husets baksida, perfekt under varma sommardagar att kunna växla mellan dem. Väl ute på den underbara uteplatsen blickar du ut över den fina parken som färdigställdes sommaren 2019 som redan blivit en populär knutpunkt för grannarna och dess familjer.

Förråd

Till bostaden hör ett stort förråd på baksidan av huset.

Övrigt

Kort info om huset:

- Radhuset har tillgång till en garageplats under fastigheten.
-Platta på mark med isolering
- Treglas isolerruta (U-värde 1,0)
- Frånluftsvärmepump NIBE 750 P
- Vattenburen golvvärme i bottenplan
- Vattenburna radiatorer övervåning
- Utomhusförråd i anslutning till radhuset
- Radhuset ingår i en samfällighetsförening för bl a fiber, vatten- och avlopp, sopsug, vägar. Det innebär att man gemensamt delar på ansvar för vissa delar av området. En samfällighets-avgift kommer att debiteras fastighetsägarna.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Linaberg 29

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 569 000 kr
Byggnadsvärde
2 988 000 kr
Fastställt
2018
Kod
230, Småhusenhet, grupphusområde enligt 12 kap. 3 § FTL

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
134 kvm*
Tomtarea
119 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggår
2015
Fasad
Träpanel
Grund
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Takbeklädnad
Papp
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Fönster
3-glasfönster isoler

Planbestämmelser

Detaljplan

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Agnes Cecilia GA:1, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Linaberg GA:12, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Linaberg GA:2, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Linaberg GA:3, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Linaberg GA:4, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Linaberg GA:5, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Linaberg GA:8, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Linaberg GA:9

Last: Officialservitut Utrymme, 0180K-2014-14118.1

Besiktning

Besiktigad
Nej

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Området

Att bo i Bromma

Bromma är ett område inom Stockholms kommuns västra förorter. Bromma består av de två församlingarna Bromma och Västerled.

Det finns ett stort antal stadsdelar i området: Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Bromma är ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden, med sin närhet till och goda kommunikationer med Innerstan, samtidigt som Brommalandet har en lång strandlinje utmed Mälaren, flera insjöar, många vackra naturområden och tre av kommunens naturreservat. Det är också alltid nära till affärer, skolor och kommunal service.

Köpa eller sälja bostad i Bromma? Kontakta våra mäklare i Bromma! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Tomtebobarnens Gata 12

Tomtebobarnens Gata 12,
16871 Bromma

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marcus Hjelte

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0707 82 00 15