Föreningens kanske mest attraktiva trea är nu till salu - Bästa läget med utsikt över grannhusen!

Farsta, Stockholm

Ågesta Broväg 75, vån 5

Budgivning pågår
Utgångspris
2 750 000 kr
Avgift
5 247 kr
Antal rum
3
Boarea
85,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 2 750 000 kr

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

 • onsdag 8/7, KL 17:30 - 18:00

  Öppen visning, boka gärna in visningstiden som passar bäst för dig på bjurfors.se

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Föreningens kanske mest attraktiva trea är nu till salu - Bästa läget med utsikt över grannhusen!

Bekvämt boende på Ågesta Broväg 75, med ståtlig utsikt från femte våningen. Här går du på ca 2-4 min till Stockholms bästa knutpunkt Farsta Strand!

 • Ansvarig mäklare

  William Wallsén

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 073-421 37 27

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Inglasad balkong med utsikt från femte våningen. Ågesta Broväg 75, vån 5 - Bjurfors
Inglasad balkong med utsikt från femte våningen
Utsikt över takåsarna från inglasad balkong högst upp i huset. Ågesta Broväg 75, vån 5 - Bjurfors
Utsikt över takåsarna från inglasad balkong högst upp i huset
Insynsfri balkong. Ågesta Broväg 75, vån 5 - Bjurfors
Insynsfri balkong
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Ågesta Broväg 75, vån 5 - Bjurfors
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Ågesta Broväg 75, vån 5 - Bjurfors
Vardagsrum med utgång till inglasad balkong
Funderar du på värdet av din bostad, kontakta William på 073 421 37 27. Ågesta Broväg 75, vån 5 - Bjurfors
Funderar du på värdet av din bostad, kontakta William på 073 421 37 27

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu kommer ett tillfälle för dig att bli den nya ägaren av en toppbostad med hög standard och nymålade vita väggar!

Här finns allt du behöver inom ett par hundra meters gångavstånd såsom pendeltåg, tunnelbana och bussar! Inom samma avstånd finns dessutom flera populära restauranger, en välsorterad mataffär samt ett garagehus där det går fint att hyra plats för 400-450kr/månad.

Lägenheten är i sin tur en attraktiv bostad med inglasad balkong i avskilt läge mot innergården, som överblickas från femte våningen. Insynsskyddat läge då bostaden ligger en våning ovanför grannfastigheternas högst belägna lägenheter, i kombination med att ingen lägenhet är belägen ovanför den här specifika bostaden.

Dessutom har föreningen både tvättstugor, övernattningslägenheter samt gemensamhetslokal. Föreningen är en av dom största och lägst belånade föreningarna i Farsta Dal, dvs i området runt Ågesta Broväg.

Låter detta intressant för dig? Kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 073-421 37 27 för mer information!

Interiör

HALL
I anslutning till badrum och väl tilltagen klädkammare finns den rymliga hallen, som öppnar upp sig mot stora sällskapsytor i vardagsrummet. Goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder invid hatthyllan. Ljust klinkergolv som övergår till parkettgolv, som sedan fortsätter löpa vidare in i lägenheten tillsammans med nymålade (juni 2020) ljusa väggar.

BADRUM
Ljust och helkaklat badrum med bra förvaring och rejäla arbetsytor ovan tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är utrustat med dusch och smakfull duschvägg, wc, handdukstork samt spegelskåp med belysning ovan kommod.

KÖK
Mycket rymligt och bra kök med avskild placering i lägenheten och med ett härligt ljusinsläpp från ett tredelat fönsterparti, där den sena eftermiddags- och kvällssolen får chans att lysa in. Matplatsen rymmer med lätthet ca 6 middagsgäster, samtidigt som det vid behov skulle kunna gå att få plats med ytterligare en matplats i vardagsrummet. Köket har goda förvaringsmöjligheter och är utrustat med vita köksluckor och ljust kakel ovan bänkskiva. Lägg därtill maskinell utrustning såsom kyl, frys, spis/ugn samt diskmaskin.

SOVRUM
Intill hallen finns ett stort sovrum om ca 13,8 kvm, som med lätthet rymmer både större säng och nattduksbord samtidigt som det finns flertalet platsbyggda garderober (med förvaring upp till taket) längs med väggen. Nymålade vita väggar och parkettgolv. Sovrumsfönster med behagligt ljusinsläpp från sen eftermiddag till sen kväll.

SOVRUM
Väl tilltaget sovrum om ca 15,6 kvm, beläget intill vardagsrummet. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord samt garderober längs med väggen. Nymålade vita väggar och parkettgolv. Sovrumsfönster i högt och insynsskyddat läge, mot föreningens lugna innergård.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet präglas av ett rikligt ljusinsläpp från stora fönster samt generösa sällskapsytor, som binder samman vardagsrummet med tilltalande hall av öppen karaktär. Utgång till inglasad balkong högst upp i huset med imponerande utsikt från femte våningen.

INGLASAD BALKONG
Insynsskyddad och inglasad balkong med svårslagen utsikt från femte våningen, högst upp i huset. Njut av balkongens avskilda läge, som blir än mer privat av att du inte har någon granne som bor ovanför. Här på balkongen får solen chans att lysa in redan från tidigt på morgonen och även några timmar in på eftermiddagen.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB:s Brf Farsta Dal
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
153
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Farsta Dal är en stor HSB-förening med totalt 153 st lägenheter. Denna välskötta förening bildades 2006 och registrerades 2008. Besök gärna även föreningens informativa hemsida: http://brffarstadal.se

Renoveringar - Utförda och planerade

VERKSAMHET UNDER 2019

Belysning
All belysning utomhus har försetts med LED-lampor. Belysningen utanför entréportarna har dessutom rörelsedetektorer, som skiftar mellan en grundbelysning och en maxbelysning. Fördelar med LED-lampor är att dessa:

- har lång livslängd
- är mycket energieffektiva
- ger större ljusflöde jämfört med konventionell belysning, vilket ökar säkerheten mot inbrott och våld.

Laddmoduler
För att tillgodose det ökande behovet av elförsörjning till eldrivna bilar har 20 stycken elbilsplatser etablerats på parkeringarna vid Brattforsgatan 7 och Ågesta Broväg 67.

Magnetfilter och avgasare
För att förlänga livslängden hos värmesystemet och sänka värmekostnaderna har ett magnetitfilter och en s.k. avgasare installerats centralt i värmesystemet.

Passersystem
En installation av ett passersystem med passerbrickor för entréportar, grinden i valvet, soprum, gemensamhetslokaler och tvättstuga har slutförts under år 2019. Det kommer även vara möjligt att digitalt (fjärrmässigt) boka lokaler och tvättstuga.

Parkering

Föreningen har 74 st parkeringsplatser varav 20 st är parkeringsplatser försedda med laddstolpar för elbilar och 2 st är handikapplatser. Parkeringsplats utan el kostar 300 kr/månad och parkeringsplatserna med el kostar 400 kr/månad.

TV/bredband

BREDBAND
Telenor är bredbandsleverantör och föreningen har fiberanslutning till Telenors nät. Bredband 250/100 ingår i månadsavgiften.

TV
För mer information kring vad som ingår i grundutbudet vänligen besök bifogad länk https://www.brffarstadal.se/?rID=1084&page=tv

Gemensamma utrymmen

VINDSFÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4-5 kvm som nås via hissen.

CYKELRUM/BARNVAGNSRUM
I varje port finns både cykelrum och barnvagnsrum.

TVÄTTSTUGOR
Det finns två gemensamma tvättstugor i föreningen.

GÄSTLÄGENHETER
Det finns två gästlägenheter i föreningen, varav den ena finns på Ågesta Broväg 63 och den andra på Ågesta Broväg 77. Kostnaden för att hyra någon av gästlägenheterna är 200kr/dygn.

FÖRENINGSLOKAL
Det finns även en föreningslokal i föreningen på Ågesta Broväg 71, som går att hyra för lite större evenemang med upp till ca 25-30 personer.

Övrigt

HSB MEDLEMSKAP
Denna lägenhet kräver medlemskap i HSB till en kostnad av 500 kr som engångsavgift och sedan 150 kr/år. För information se:

http://www.hsb.se/medlemskap/medlemsansokan

ENHETSMÄTNING AV EL
Eget elabonnemang behöver inte tecknas då föreningen har ett avtal om enhetsmätning. Den faktiska elförbrukningen för varje lägenhet debiteras i efterhand på månadsavierna.

Vid försäljning reglerar normalt säljare och köpare själva slutnotan för elen. Om man av någon anledning önskar uppgift om exakt mätarställning vid försäljningstillfället kan sådan erhållas genom att kontakta felanmälan i HSB Stockholm. OBS! Styrelsen har inte tillgång till mätarställning.

INFORMATION TILL KÖPARE
Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 247 kr

Inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,82364%
Andel av årsavgiften är
0,73996%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 750 000 kr
Lägenhetsnummer
114
Våningsplan
5 av 5*
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
85,5 kvm**

* Finns även ett sjätte våningsplan ovanför, med vindsförråd tillhörande lägenheterna i port 75. Det finns därmed ingen lägenhet ovanför. Hissen går hela vägen upp till vindsförrådet som är ca 4-5 kvm stort.

** Föreningens information.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2009

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2012-10-02

Karta

Ågesta Broväg 75, vån 5

Ågesta Broväg 75, vån 5,
123 50 Farsta

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Delta i budgivningen

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  William Wallsén

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 073-421 37 27

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Farsta, Stockholm

  Budgivning pågår
  Adress
  Filipstadsbacken 38, 5 tr
  Utgångspris
  2 000 000 kr
  Månadsavgift
  3 318 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1-2
  Boarea
  59,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Farsta, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Nykroppagatan 29, 2 tr
  Utgångspris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  4 318 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2-3
  Boarea
  78,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!