Modern hörnlägenhet med inglasad balkong, samt terrass och trädgård - utan insyn!

Gärdet, Stockholm

Studentbacken 34, 2 tr

Accepterat pris
4 690 000 kr
Avgift
3 939 kr
Antal rum
2
Boarea
62,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 8
Hiss
Ja

Modern hörnlägenhet med inglasad balkong, samt terrass och trädgård - utan insyn!

Tillfälle att förvärva en modern 2:a i hus från 2007. Hörnläge i huset med såväl en stor inglasad balkong, uteplats med skyddad terrass och trädgård.

 • Ansvarig mäklare

  Robert Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-367 08 30

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Stor inglasad balkong mot grönskande träd och kvällssol. Studentbacken 34, 2 tr - Bjurfors
Stor inglasad balkong mot grönskande träd och kvällssol
Den stora inglasade balkongen som nås från vardagsrummet löper längs med hela sidan av lägenheten. Studentbacken 34, 2 tr - Bjurfors
Den stora inglasade balkongen som nås från vardagsrummet löper längs med hela sidan av lägenheten
Solig trädgårdstäppa intill uteplatsen. Studentbacken 34, 2 tr - Bjurfors
Solig trädgårdstäppa intill uteplatsen
Solig trädgård. Studentbacken 34, 2 tr - Bjurfors
Solig trädgård
Inglasad balkong med kvällssol. Studentbacken 34, 2 tr - Bjurfors
Inglasad balkong med kvällssol
Stor inglasad balkong med kvällssol. Studentbacken 34, 2 tr - Bjurfors
Stor inglasad balkong med kvällssol

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Acceptpris. Modern hörnlägenhet i toppskick, med såväl stor inglasad balkong som terrass och trädgård, utan insyn, i stan. Kontakta mäklaren för att boka personlig visning!
Naturligt insynsskyddad uteplats med liten trädgårdstäppa utanför sovrummet. Morgonsol fram till lunch i trädgården, där det redan finns flerårig rabarber och smultron.

Stor inglasad balkong mot en grön ridå av björkar uppe på kullen mittemot Kungliga Tennishallen. Både morgon- och kvällssol på balkongen (till efter klockan 21 på sommaren). Bra förvaringsutrymmen med sju garderober i lägenheten och ett av husets största källarförråd där det finns plats för ytterligare sex fullhöjdsgarderober. Parkettgolv, fräscht kök med sjöstenskakel, maskinell utrustning mestadels från erkända Siemens och ny kyl/frys från Husqvarna. Funktionellt badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme samt praktisk hall med inbyggda garderober. Möjlighet till garageplats i huset. Stor gemensam takterrass i föreningen för härliga middagar i solnedgången med utsikt över Lill-Jansskogen.

Här bor man på Gärdet nära till härliga grönområden såväl på Norra Djurgården samt Ladugårdsgärdet inom promenadavstånd. Nära till Kungliga Tennishallen samt Stockholm Stadion. Utmärkta kommunikationer med T-bana Gärdet inom några minuters promenad. Vid T-banan finns även en ICA-butik. Cykelbana utmed Lidingövägen tar dig in till Stureplan och Stockholms centrala delar på ett kick.

Välkomna att boka in er på någon av visningarna alternativt kontakta mäklaren för att boka en annan tid.

Interiör

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter i form av garderob. Ljusa väggar och parkettgolv. Vidare in i hallen öppnar lägenheten upp sig till vänster.

VARDAGSRUM/KÖK
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket och med en rad fönster mot den inglasade balkongen som sträcker sig utmed hela rummet. Rummet ger plats för såväl soffgrupp, soffbord, mediamöbel samt matbord i anslutning till köket. Parkettgolv samt ljust målade väggar. Köket är väl tilltaget med bra arbets- och förvaringsmöjligheter med vita skåp och luckor. Bänkskivor i ek med sjöstenskakel ovan samt ett vitrinskåp med belysning. Maskinell utrustning finns i form av rostfri kyl/frys (Husqvarna), häll, varmluftsugn, inbyggnadsmikro samt diskmaskin (allt från Siemens) och rostfri köksfläkt. I köket finns fönster mot husets gavel.

BALKONG
Inglasad balkong som sträcker sig utmed hela vardagsrummet och som är infälld och därmed ännu större i husets hörn. Här placeras lämpligen den härliga loungegruppen och här i hörnet är den bästa platsen för kvällssolen som man har ända till efter klockan 21 om somrarna. Inglasningen kan skjutas åt sidan och här är lätta att växla mellan öppet och stängt beroende på tid och årstid. Hela balkongen får verkligen ses som ett rejält ”extrarum” stora delar av året och med tanke på att det är inglasat kan säsongen förlängas ytterligare.

SOVRUM
Rogivande sovrum med ljusa väggar och parkettgolv, likt övriga lägenheten. Utmed den ena sidan löper en hel vägg med fem stycken garderober. Gott om plats för dubbelsäng samt eventuella sängbord. Från sovrummet nås den härliga uteplatsen.

UTEPLATS
Privat uteplats alldeles utanför sovrummet och här har man som en egen liten trädgård. Fint läge med trall och tak i form av balkongen ovan. Vindskyddad med glasparti på båda sidor och som också skärmar av mot grannen som har en liknande uteplatslösning. Här fås sol från morgon till lunch och gör därmed det hela till en perfekt frukosthörna med plats för loungemöbel eller bord och stolar. Gräsplätt utanför uteplatsen med möjlighet att odla dina egna kökskryddor i den platsbyggda odlingslådan samt ha krukor med mera. Här växer redan fleråriga hortensia, lavendel, smultron och rabarber.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinkergolv med golvvärme samt vita kakelplattor på väggarna. Utmed ena sidan finns tvättmaskin och torktumlare (båda från Siemens) samt bra arbetsyta ovan med ljus bänkskiva. Väggskåp ovan, praktiskt för förvaring av handdukar med mera. Kommod med handfat, spegelskåp, WC dusch med vikväggar samt handdukstork (el).

ÖVRIGT
Lägenhetsinnehavaren nyttjar ett stort förråd i källaren. Larm (Sector Alarm) finns installerat i lägenheten. Stor gemensam takterrass i respektive hus med härlig utsikt och fin kvällssol.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Gärdesbacken
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
78
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet består av två flerbostadshus med totalt 78 bostadsrätter. Den totala boarean (BOA) är 5 532 kvm. Föreningen disponerar 38 garageplatser som är belägna i källarvåningen.
Föreningen har en egen hemsida: www.gardesbacken.se

Föreningens ekonomi

Inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga större renoveringar planeras i närtid.

Parkering

Föreningen har ett garage med 38 platser. Kostnaden för en garageplats är 1500 kr/mån. I dagsläget är det kö.

TV/bredband

Ownit är leverantör för bredband och ComHem för tv-tjänster. Basutbud ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Gemensam tvättstuga finns på Studentbacken 34. Gemensamma takterrasser finns på båda husen. Dessa är möblerade under sommarhalvåret och kan utnyttjas av de boende i respektive hus. Härligt utsikt och utmärkt kvällssol. Från terrasserna kan man skymta en rad landmärken som bland annat Stockholms Stadshus, Hötorgsskraporna och Norra Tornen. Gästrum finns på Studentbacken 34, våning 1, i anslutning till tvättstugan. Det finns toalett i nära anslutning till rummet, men inte dusch. Här finns fem sängplatser. Att hyra rummet kostar 300 kronor per dygn. Cykelförråd finns i respektive hus och nås i hus nr 34 enkelt från husets gavel. Stort sopsorteringsrum med sortering för glas, papper, kartong, plats, batterier med mera. Detta rum finns i nära anslutning till entrén på Studentbacken 32.

Parkering

Garage finns i föreningen, kösystem tillämpas

Tillträde

Enligt ÖK

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 939 kr

inklusive värme, vatten, bredband & TV (grundutbud)

Ekonomi

Andel i föreningen
1,174%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Accepterat pris
4 690 000 kr
Lägenhetsnummer
1042
Våningsplan
2 av 8
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
62,5 kvm*

* areauppgift enligt föreningens lägenhetsregister

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
500 kr
Försäkring
311 kr
Övrigt
425 kr
Summa
1 236 kr

Övrigt avser larm (Sector Alarm)

Byggnadssätt

Byggår
2007

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2017-02-07

Området

Att bo på Gärdet/Östermalm

Östermalm är en flott och exklusiv stadsdel i Stockholms innerstad. Här finns Stureplan och Sturegallerian med butiker och nöjesliv. Fler shoppingstråk är Birger Jarlsgatan, Nybrogatan och Biblioteksgatan med flera exklusiva butiker. Vid Nybroplan ligger Kungliga Dramatiska Teatern, Sveriges nationalscen som grundads 1788 av Gustav III. På Strandvägen ligger några av landets mest ståtliga byggnader. Östermalmshallen är en fantastisk byggnad från 1888 med mat av högsta klass, delikatesser, restauranger och kaféer.

På Östermalm finns även all annan tänkbar service som vårdcentraler, läkarmottagningar och tandläkare. Förskolor, skolor och gymnasium med olika profiler och inriktning i både privat och kommunal regi.

Gärdet ligger på norra Djurgården, en lugn stadsdel med stora grönområden. Området började byggas på 1930-talet på fälten norr om Valhallavägen. Byggnaderna följde den svenska funktionalismens stilideal med fristående hus, stora balkonger och generöst ljusinsläpp. Under 1990-talet och framåt har området även byggts ut i nordväst med Starrängsringen.

Gärdet har flera sevärdheter som Kaknästornet, Ekoparken, Tessinparken samt Etnografiska, Sjöhistoriska och Tekniska museet.

På Gärdet finns livsmedelsaffärer och vårdcentral samt förskolor, skolor och gymnasium i både privat och kommunal regi. Här finns också Dramatiska Institutet, Försvarshögskolan och Musikhögskolan.

På Östermalm och Gärdet finns flera stationer längs tunnelbanans röda linje och flera busslinjer. Från Frihamnen går Tallink/Siljas färjor till bland annat Helsingfors, Tallin och Riga.

Köpa eller sälja bostad i Gärdet? Kontakta våra mäklare på Östermalm! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Studentbacken 34, 2 tr

Studentbacken 34, 2 tr,
115 57 Stockholm

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Robert Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 073-367 08 30