Hörnläge med makalös utsikt och 9 kvm balkong med västläge

Gullmarsplan, Stockholm

Gullmarsvägen 2, 5 tr

På förhand
Avgift
3 142 kr
Antal rum
2
Boarea
61 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 7
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Hörnläge med makalös utsikt och 9 kvm balkong med västläge

Kommande försäljning - Ljust hörnläge med panoramavy - Stor balkong om ca 9 kvm med västläge - Stambytt - Ca 1 km promenad till Södermalm

 • Ansvarig mäklare

  Sebastian Broström

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-575 652
  Telefon: 08-520 26 152

 • Extra kontaktperson

  Jeanette Giörtz

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 73

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planritning
Planlösning
Alternativ planritning

Beskrivning

Beskrivning

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och intresseanmälan redan idag.

Välkommen att skåda en otroligt vacker utsikt från denna ljusa hörn-2:a om 62 kvm belägen ett stenkast från brofästet över till Södermalm. En härlig balkong med eftermiddagssol nyttjas sommartid som ett extra rum. Ytskikten är genomgående ljusa och vardagsrummet smyckas av vacker originalparkett. Köket är ljust och trivsamt med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Middagen kan avnjutas i köket, men det finns också utrymme för ett matsalsbord i vardagsrummet. För den som önskar öppen planlösning finns möjlighet att ta bort väggen mellan kök och vardagsrum och skapa en enda stor sällskapsyta. Badrummet är stilrent med kakel och klinker i snyggt format. Förvaringsmöjligheterna är många med inbyggda garderobslösningar som slukar diverse prylar och pinaler.

Vid Gullmarsplan finns allt ni kan önska som Hemköp (öppet alla dagar 8-23), 7-eleven (öppet dygnet runt), restauranger, apotek, blomsteraffär, bageri, m.m. Gullmarsplan är en av Stockholms största trafikpunkter för kollektivtrafik. Härifrån går tvärbanan som trafikerar Sickla, Liljeholmen, Stora Essingen och Alvik, en mängd olika busslinjer till stadens alla hörn samt tunnelbanans gröna linje som på ca 1 minut tar er till pulsen på Södermalm och på ca 9 minuter till T-centralen.

Det går också att på bara några minuter cykla eller promenera över bron till Södermalm. För er som vill njuta av vacker natur ligger Årstavikens glittrande vatten bara ett stenkast bort med trivsamma promenadstigar, löparslingor och härliga utsiktsplatser. Även Nackareservatet med vandringsleder, skogar och sjöar finns nära till hands.

Interiör

Välkomnande hall med bra avhägning, inbyggda garderober och plats för ett enklare möblemang. Grå klinker och målade väggar. Säkerhetsdörr mot trapphus.

Stort ljust vardagsrum med dekorativ fiskbensparkett i original och ljusa ytskikt. Fönster i två väderstreck med milsvid utsikt och utgång till en stor solig balkong med västläge. Här finns plats för stor soffgrupp och matsalsbord.

Trivsamt kök med laminatgolv (2015) och vita målade väggar. Rymlig matplats för 4–5 personer med fantastisk utsikt mot Södermalm. Vita skåpsluckor, grått stavformat kakel och svart laminatskiva. Spishäll (2011) och varmluftsugn från Electro Helios. Kyl och frys från Samsung (2017). Mikrovågsugn samt spisfläkt i rostfritt.

Mysigt sovrum med ekparkett (2014) och målade väggar. Gott om plats för både dubbelsäng samt förvaring.

Stambytt badrum med stora kakelplattor i snyggt format, svart klinkergolv, wc, handfat och badkar. Handduksvärmare och badrumsskåp med belysning. Tvättmaskin från Electrolux (2016). Badrummet renoverades i sin helhet i samband med stambytet 2009.

Lägenheten smyckas genomgående av vackra fönsterbrädor i sten.

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong med milsvid utsikt i väst.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 142 kr

Ink värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 250kr/mån för bredband/tv.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,68338%
Andel av årsavgiften är
2,63043%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
54
Våningsplan
5 av 7*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
61 kvm**

* Våningsplan 5 av 7.

** Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
220 kr
Försäkring
146 kr
Övrigt
250 kr
Summa
616 kr

Bredband och tv

Byggnadssätt

Byggår
1946

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
136

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Gullmarsvägen 2
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1165*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Gullmarsvägen 2 är en äkta bostadsrättsförening med 28 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har även 3 lokaler, samtliga är uthyrda. Föreningen bildades och köpte fastigheten 1999. Föreningen äger marken.

Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.

Renoveringar:
2018 Byte av armatur i källare, tvättstuga och vind till LED /med rörelsedetektor.
Stensåpabehandling av marmorgolven i trappuppgång och port.
2017 Dränering av södra och västra sidan av huset.
Översyn och iordningställande med nya växter på husets baksida.
P-platserna har utökats från 8 till 13. Trallen på terassen har bytts ut. OVK har genomförts.
2016 Byte av radiatorventiler och termostater på samtliga element. Restaurangernas fönster skrapades, målades på utsidan samt underhållsfria lister monterades. Porten och källarfönster målades på utsidan och inne i porten målades element och elementskydd.
2015 Spolning av alla stammar genomfördes. Renovering av taket. Installation av nya plåtdörrar i källare och vind.
2014 Fasad och balkongrenovering genomfördes. Nytt låssystem sattes in för port, källare och vind.
2013 Efter inbrott i källaren och föreningslokalen beslutade styrelsen att byta ut låsssystemet. Stensåpabehandling av marmorgolven i trapphuset. Radonmätning som visade ett resultat lägre än riktvärdet.
2012 Nya cykelställ i källaren. Installation av luftvärmepump i tandläkarmottagningen. Installation av ny dagvattenpump. Okulär besiktning av balkongerna.
2011 Byte av golv i tvättstugan till klinkers. Upprustning av källaren med panel runt väggarna samt målning av panelen och samtliga källardörrar. Sopbehållare för hushållssopor har satts upp utomhus. OVK samt översyn av ventilationen.
2010 Fönsterbyte i hela fastigheten.
2009 Byte till energisparande armaturer i trapphuset.
2008 Husetsmätare har bytts till energibox. Trapphuset har målats om.
2007 Byte av 4:ornas köksstammar. Installation av dusch i källaren.
Byte av husets samtliga toalett- och badrumsstammar.
2005 Ombyggnad och renovering av hiss. Upprustning av terrass med golv, möbler och gasolgrill.
2004 Sopkarusellen byts mot kärl. Målning av nedre fasaden mot Johanneshovsvägen.
2003 Lokal byggs om till Pizzeria. Ny entréport installeras. Installation av bredband. Liggande stammar i källaren byts samt all el i källarkontoren.
2002 Stambyte av kök i samtliga 3:or. Iordningsställande av nya föreningslokalen i källaren.
2001 Expansionskärl på vinden byts ut mot 2 nya i källaren. Renovering av tvättstugan. Målning i entrén.
2000 Nytt staket på piskbalkongen. Målning av piskbalkong. Installation av kabel-TV.
1996-97 Installation av fjärrvärme.
1994-96 Omläggning av yttertak med tvåkupiga tegelpannor.

Planerade åtgärder:
Måla terrass och takplattor.

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Parkering

Föreningen har 14 parkeringsplatser som kan hyras via föreningen. Det är kö till platserna.

TV/bredband

Föreningen har ett gruppavtal med Com Hem som innefattar:
- Digital TV med Tivotjänsten
- Bredband 100 mgb
- Fast Telefon

Gemensamma utrymmen

Övriga utrymmen:
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. I källaren finns en tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, ett torkrum och en mangel. Det finns även cykelrum, snickar- och målarverkstad, styrelserum, wc och dusch i källaren. Högst upp i huset har föreningen en takterrass med fantastisk utsikt. Den är bokningsbar och utrustad med utemöbler och gasolgrill.

Övrigt

Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Området

Om området

Vid Gullmarsplan finns allt ni kan önska som Hemköp (öppet alla dagar 8-23), 7-eleven (öppet dygnet runt), restauranger, apotek, blomsteraffär, bageri, m.m. Gullmarsplan är en av Stockholms största trafikpunkter för kollektivtrafik. Härifrån går tvärbanan som trafikerar Sickla, Liljeholmen, Stora Essingen och Alvik, en mängd olika busslinjer till stadens alla hörn samt tunnelbanans gröna linje som på ca 1 minut tar er till pulsen på Södermalm och på ca 9 minuter till T-centralen. Det går också att på bara några minuter cykla eller promenera över bron till Södermalm. För er som vill njuta av vacker natur ligger Årstavikens glittrande vatten bara ett stenkast bort med trivsamma promenadstigar, löparslingor och härliga utsiktsplatser. Även Nackareservatet med vandringsleder, skogar och sjöar finns nära till hands.

Karta

Gullmarsvägen 2, 5 tr

Gullmarsvägen 2, 5 tr,
121 40 Johanneshov

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sebastian Broström

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-575 652
  Telefon: 08-520 26 152

 • Extra kontaktperson

  Jeanette Giörtz

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 73