Hoppa till innehåll
. Klockhammarsgränd 2 - Bjurfors

Mysig bra planerad 1,5:a med balkong

  • Såld, 2021-06-03
  • 37,5 kvm
  • 1,5 rum
  • 1 860 000 kr

Hagsätra, Stockholm

Klockhammarsgränd 2

Slutpris:
1 860 000 kr
Avgift:
3 050 kr
Antal rum:
1,5
Boarea:
37,5 kvm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
1 av 3
Hiss:
Ja
Balkong:
Ja

Mäklare

Bilder

Om Hagsätra

Att bo i Hagsätra

Hagsätra är ett lugnt och trevligt område med bara ett par minuter till centrum och två t-banestationer (grön linje). Buss 143 går direkt till Älvsjö för byte till pendeltåg. I Hagsätra centrum finns bland annat en stor Ica-affär, bibliotek, vårdcentral, apotek och flera matställen. Här ligger också omtalade skrivarverkstaden Berättarministeriet. Det finns många fina naturområden på bekvämt promenadavstånd. Natursköna Kräppladalen har en 4 km lång natur- och kulturstig, perfekt för en söndagspromenad.

En fin å leder ned mot Magelungen där man kan bada och grilla. Populära Älvsjöskogen erbjuder vildmark för storstadsbor, och den som vill bada har både simhallen Högdalsbadet, utomhuspoolbadet Älvsjöbadet och flera fina sjöar som Magelungen och Långsjön på nära avstånd. Närförortens alla fördelar och med storstadens begivenheter inom bekvämt räckhåll!

Köpa, sälja eller värdera bostad i Hagsätra? Kontakta våra mäklare i Älvsjö och Fruängen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?