Hässelby Villastad, Stockholm

Rädisvägen 114

Såld, 2019-04-17
Besiktigad
Slutpris
4 400 000 kr
Antal rum
5
Boarea / Biarea
117 kvm / 65 kvm
Typ
Radhus
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
224 kvm

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Eriksson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070- 755 70 11

 • Extra kontaktperson

  Oskar Ahlgren

  Fastighetsmäklare/koordinator
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-727 66 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Soligt trädäck - en naturlig förlängning av huset. Rädisvägen 114 - Bjurfors
. Rädisvägen 114 - Bjurfors
Ljus och välkomnande entré. Rädisvägen 114 - Bjurfors
Ljus, öppen och social planlösning. Rädisvägen 114 - Bjurfors
Smakfullt renoverat kök med takfönster som ger ett uppskattat naturligt ljusinsläpp. Rädisvägen 114 - Bjurfors
. Rädisvägen 114 - Bjurfors

Praktisk tvättstuga

Området

Att bo i Hässelby Villastad

Välkommen att bo och trivas i Hässelby. Här har du ett bra serviceutbud samtidigt som du har nära till härliga bad, skog och mark.

Hässelby omnämns i skrift första gången 1244 som Esliby och under 1300-talet sägs en by med namnet Haesliby ligga där Hässelby slott uppfördes.

Det moderna Hässelby Gård byggdes till stor del i början av 1950-talet. På 1990-talet inleddes en förtätning av området. Hässelby Strand uppfördes i slutet av 1950-talet och har sedan kompletterats försiktigt fram till de senaste årtiondena då en mer omfattande förtätning skett. Bebyggelsen består av trevånings lamellhus och ett större radhusområde som utgör en övergång till Hässelby Villastads småhusbebyggelse.

Hässelby Gård C har matbutik, bank, apotek och vårdcentral. Den som söker ett större utbud av butiker och service kan besöka Åkermyntan C, Vinsta industriområde eller Vällingby C.

Det finns flera bra badplatser i närheten som Hässelby Strandbad, Maltesholmsbadet och Kanaanbadet. Här finns också flera båtklubbar och en utomhusbassäng i Nälsta. I Grimstaskogens naturreservat finns motionsslingor och på Grimsta sportfält fotbollsplaner, ishockeyhall och ridhus. Hässelby golf erbjuder en 9-hålbana samt bra range och övningsområde.

I Vällingby-Hässelby stadsdelsområde finns cirka 14 grundskolor och 75 förskolor med olika inriktning i både kommunal och privat regi.

Från Vällingby tar du dig till Stockholm city med tunnelbana på cirka 30 minuter. Du kan också enkelt ta dig med buss till Spånga C, Jakobsbergs C och Solna C.

Köpa eller sälja bostad i Hässelby Villastad? Kontakta våra mäklare i Vällingby och Hässelby! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.