Möjlig 4 - 6 rok - Sällan på marknaden - Ateljé - Två badrum

Hässelby, Stockholm

Glädjevägen 10A

Utgångspris
2 995 000 kr
Avgift
7 644 kr
Antal rum
5
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Boarea
135 kvm

Möjlig 4 - 6 rok - Sällan på marknaden - Ateljé - Två badrum

 • Ansvarig mäklare

  Marcus Hjelte

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0707 82 00 15

 • Extra kontaktperson

  Felicia Ahlquist

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0703 20 40 30

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

** Ring för visning ** Möjlig 4 - 6 rok ! Välkommen hem till en bostad som sällan ses på marknaden! Här bor du i ett lugnt villaområde med Riddersviks gård som granne. Stabil förening med välskött ekonomi. För mer information ring fastighetsmäklare Marcus Hjelte 0707-82 00 15.

Interiör

Ateljé - Master Bedroom: Högst upp i husets torndel ligger bostadens underbara ateljé helt fritt med ca 3,5 m i takhöjd! Används idag som Master Bedroom. Kombinationen av rummets ljusinsläpp samt dess nyrenoverade ytskikt, målade i ljus kulör skapar en härlig oas. I direktanslutning finns en generös klädkammare som även kan nyttjas som arbetsrum eller ett extra mindre sovrum.

Denna ateljé ger lägenheten både en unik karaktär samt ger tillsammans med den anslutande klädkammaren stora möjligheter till olika användningsområden - det är lätt att förstå att nuvarande ägare har svårt att släppa taget om detta unika boende.

Vardagsrum: På entréplanet möts du ett par kliv in från hallen av ett luftigt vardagsrum med fri utsikt mot grönskande träd. Möbleras enkelt med stor soffgrupp och tv-hörna. Genomgående ljusinsläpp mot anslutande köket. Målade ytskikt samt parkettgolv.

Balkong: Via vardagsrummets balkongdörr möts du av en rofylld oas. Under varma sommardagar blir detta den naturliga mötesplatsen. Plats för bord och stolar eller loungemöbler.

Kök: Väldisponerat kök i ljusa toner med utsikt över den lugna gården. Kaklat stänkskydd över rostfri bänkskiva. Detta kök erbjuder även en god plats för köksbord som kan möbleras med allt mellan 4-6 platser.

Sovrum 1: Stort sovrum med helt insynsskyddat läge och fint ljusinsläpp. Gott om yta för både dubbelsäng och förvaring. Laminatgolv och ljusa ytskikt.

Sovrum 2: Detta sovrum har goda ytor för säng, garderob och arbetsplats. Laminatgolv. Toalett med dusch alt tvätt/tork i anslutning.

Sovrum 3: Detta sovrum ligger helt insynsskyddat. Inrymmer såväl större säng samt förvaring och skrivbord. Laminatgolv och ljusa ytskikt. Toalett med dusch alt tvätt/tork i anslutning.

Badrum 1: Vid entréhallen finns lägenhetens största badrum. Renoverat med kaklade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Lyxiga tillval såsom bubbelbadkar och stor kommod. Möjligt att installera tvättpelare. Fönster som skapar naturligt ljusinsläpp.

Badrum 2: I anslutning till sovrum 2/3 finns lägenhetens andra badrum. Även här finns duschmöjlighet. Badrummet används idag av nuvarande ägare som kombinerad tvättstuga och wc. Ljust kaklade väggar i kombination med grått klinkergolv. Wc. Handfat.

Hall: Välkomnande hall som öppnar upp sig mot trappan som tar dig upp till lägenhetens ateljé eller vidare mot lägenhets entréplan. Ljusa ytskikt.

Övrigt: Till lägenheten hör ett förråd i separat byggnad på gården, används av nuvarande ägare även som eget cykelrum.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Skuggviolen 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
96
Antal hyresrätter
26
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Skuggviolen 1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2001. Föreningen består av sex huskroppar med 96 lägenheter. I en av fastigheterna finns en lokal för de boende att nyttja för kalas och sammankomster, på gården finns hus för sophantering och tvättstugor. Föreningen äger marken.

Föreningens ekonomi

Av de 96 bostäderna är 26 lägenheter upplåtna med hyresrätt. När en hyresgäst avflyttar upplåtes bostäderna med bostadsrätt av föreningen och intäkterna går direkt till bostadsrättsföreningen vilket är en stor tillgång för framtiden.

Det finns i dagsläget inga kommande avgiftsförändringar planerade (2019-05-24)

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar:
2014 byttes termostaterna i samtliga element i föreningen.
2017-2018 Passage och låssystem har byts ut. Bokningen av tvättstuga är nu digitalt.
2017-2018 Nya parkeringsplatser har anlagts
2017-2018 Fönster har fått plåtbeklädnad

Planerade renoveringar:
Förrådsrenovering pågår just nu (2019-05-24)

Parkering

Föreningen har tillgång till parkeringsplatser utomhus som går att hyra för 250kr/mån. Föreningen har även tillgång till carportplatser med eluttag, dessa går att hyra för 400kr/mån. Det är separata köer till dessa platser.

TV/bredband

Leverantör Comhem. Möjlighet till fiber finns.

Från och med 1 september kommer samtliga boenden att få comhem med basutbud silver, fiber och telefoni installerat. Detta kommer att ingå i månadsavgiften. Vill man utöka utbudet tecknar man eget avtal med comhem. Fiber ligger på 50/250 Mbit.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har två tvättstugor på gården.
Gemensamhetslokal (nyligen renoverad) finns tillgänglig för föreningens medlemmar, Ca 100 kvm med samlingsrum, lekrum, pentry och WC.
Samtliga lägenheter har förråd på gården. Cykelställ med tak finns på gården.

Övrigt

Samtliga lägenheter har förråd på gården.

TV/bredband

Leverantör Comhem. Möjlighet till fiber finns.

Leverantör Comhem. Möjlighet till fiber finns.

Månadsavgift

Avgift
7 644 kr

Inkl värme och vatten

Ekonomi

Andel i föreningen
1,59%
Andel av årsavgiften är
1,97291%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 995 000 kr
Lägenhetsnummer
11421
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej
Rum
5
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
135 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
350 kr
Försäkring
200 kr
Summa
550 kr

Byggnadssätt

Byggår
1987
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
151
Energideklarationsdatum
2009-09-27

Området

Att bo i Hässelby

Välkommen att bo och trivas i Hässelby. Här har du ett bra serviceutbud samtidigt som du har nära till härliga bad, skog och mark.

Hässelby omnämns i skrift första gången 1244 som Esliby och under 1300-talet sägs en by med namnet Haesliby ligga där Hässelby slott uppfördes.

Det moderna Hässelby Gård byggdes till stor del i början av 1950-talet. På 1990-talet inleddes en förtätning av området. Hässelby Strand uppfördes i slutet av 1950-talet och har sedan kompletterats försiktigt fram till de senaste årtiondena då en mer omfattande förtätning skett. Bebyggelsen består av trevånings lamellhus och ett större radhusområde som utgör en övergång till Hässelby Villastads småhusbebyggelse.

Hässelby Gård C har matbutik, bank, apotek och vårdcentral. Den som söker ett större utbud av butiker och service kan besöka Åkermyntan C, Vinsta industriområde eller Vällingby C.

Det finns flera bra badplatser i närheten som Hässelby Strandbad, Maltesholmsbadet och Kanaanbadet. Här finns också flera båtklubbar och en utomhusbassäng i Nälsta. I Grimstaskogens naturreservat finns motionsslingor och på Grimsta sportfält fotbollsplaner, ishockeyhall och ridhus. Hässelby golf erbjuder en 9-hålbana samt bra range och övningsområde.

I Vällingby-Hässelby stadsdelsområde finns cirka 14 grundskolor och 75 förskolor med olika inriktning i både kommunal och privat regi.

Från Vällingby tar du dig till Stockholm city med tunnelbana på cirka 30 minuter. Du kan också enkelt ta dig med buss till Spånga C, Jakobsbergs C och Solna C.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Hässelby? Kontakta våra mäklare i Vällingby & Hässelby! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Glädjevägen 10A

Glädjevägen 10A,
165 75 Hässelby

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Marcus Hjelte

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0707 82 00 15

 • Extra kontaktperson

  Felicia Ahlquist

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0703 20 40 30