Underbar 4:a i ljust gavelläge med allt som står på din önskelista!

Kärrtorp, Stockholm

Fyrskeppsvägen 71, 2tr

På förhand
Avgift
5 873 kr
Antal rum
4
Boarea
96 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 3
Balkong
Ja

Underbar 4:a i ljust gavelläge med allt som står på din önskelista!

Underbar 4:a! - Smakfullt renoverad - Originalcharm - Gavel - Öppen Spis - Stor balkonger - Burspråk - Fina ytskikt - Bra förvaring - Nära till allt

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651
  Telefon: 08-520 26 151

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Underbar 4:a som har renoverats med stor känsla för byggåret på lugn återvändsgata med närhet till allt!

Denna bostad har smakfullt renoverats och har allt man söker efter! Med en optimal planlösning i högt och fritt läge, stort ljusinsläpp, underbar balkong, öppen spis, burspråk, fina ytskikt, underbara trägolv och kök i modern tappning. Som ni förstår så har denna bostad allt!

Ett hem som måste ses!
Välkommen

Interiör

Du välkomnas av en ljus och möblerbar HALL med gott om avhängnings- och förvaringsutrymmen. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger en mörk klinker.

VARDAGSRUMMET är rymligt och ligger i ett ljust gavelläge med stora fönsterpartier och ett fint burspråk. Här finner du gott om plats för både en större soffgrupp, matsalsmöbel samt övrigt möblemang. Här når du även ut till bostadens balkong som ligger i ett högt och fritt läge med härlig för/eftermiddagssol. I vardagsrummet finner du även en fungerande öppen spis! Väggarna är ljust målade och på golvet finner du ett underbart parkettgolv i original.

SOVRUMMET som ligger i anslutning till vardagsrummet är insynsskyddat och är stort nog för en dubbelsäng samt ytterligare förvaring om så önskas. Rummet har ljust målade väggar och underbart brädgolv.

I anslutning till hallen finner du bostadens andra SOVRUM som har gott om plats för en större dubbelsäng samt övrigt möblemang och ligger insynsskyddat mot grönska. Rummet har ljust målade väggar och underbart brädgolv.

Från hallen når du även bostadens tredje SOVRUM som är väl tilltaget och rymmer utan problem en större dubbelsäng samt övrigt möblemang och ligger insynsskyddat mot grönska. Här finner du en inbyggd klädkammare med praktisk inredning som rymmer allt och lite till. Rummet har ljust målade väggar och underbart brädgolv.

KÖKET har smakfullt renoverats och har gott om arbets- och förvaringsutrymmen bakom den ljusa inredningen. Köket har utrustats med alla bekvämligheter som önskas: spishäll, inbyggd ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Här ryms en matplats för 4-6 personer. Rummet har ljust klinker på väggarna och underbart brädgolv.

BADRUMMET är rymligt, välplanerat och renoverats med fina materialval. Här finner du ett badkar, handfat med underskåp, wc, tvättmaskin, torktumlare och ett vädringsfönster som släpper in naturligt ljus. Golvvärme.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Rymlig balkong som ligger insynsskyddad med utsikt mot grönska med många soltimmar

Övriga byggnader/utrymmen

Föreningens tvättstuga ligger på gaveln på Fyrskeppsvägen 89. Till lägenheten hör ett större källarförråd samt en matkällare.

Övrigt

I Kärrtorp får du det bästa av två världar - absolut närhet till city men ändå i en lugn och pittoresk miljö med närhet till natur.

Bostaden är belägen i ett lugnt läge vid slutet av återvändsgata. Ca 5 minuters gångavstånd till T-bana i Kärrtorps centrum där det finns ett 30-tal butiker med bl.a. apotek, bank, livsmedel samt restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med bland annat tunnelbanan (grön linje) som tar dig in till centralen på en dryg kvart och flertalet busslinjer som sträcker sig inom söderort. Nära till flera förskolor och skolor.

Naturskönt läge med Nytorps Gärde alldeles intill gatan med bl a fotbollsplaner, promenadstråk och utomhusbad. Det är även bekvämt gångavstånd till populära Nackareservatet med sina långa motionsslingor, elljusspår, golfbana och flera sjöar

Månadsavgift

Avgift
5 873 kr

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
96 kvm*
Kakelugn/Öppen spis
Ja

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
1949

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Fyrhöjden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
199
Antal hyresrätter
15
Antal lokaler
23
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Fyrhöjden bildades 2010 och äger fastigheterna Heligsholm 1, Hoburg 2 och Rönnskär 1, (med adresserna Fyrskeppsvägen 94-138 och 71-89), vilket omfattar 8 st trevåningshus om totalt 199 lägenheter varav 15 st fortfarande upplåts med hyresrätt. Det finns även 23 lokaler som ligger i fastigheterna och de flesta av dessa hyrs ut av föreningen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Marken innehas med tomträtt, omförhandlas år 2029 .

MEDLEMSKAP:
Föreningen godkänner delat ägande. Vid ägande mellan förälder/barn så kräver föreningen minsta andel om 90% för den person som BOR i lägenheten. Föreningen godkänner ej juridisk person som ägare.

FÖRVALTNING:
Föreningen ekonomiska förvaltare är AB Rådstornet.

HEMSIDA:
För ytterligare information om föreningen besök gärna föreningens hemsida: http://brffyrhojden.se/

Renoveringar - Utförda och planerade

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
1989 Installation av fjärrvärme
1990 Byte av tak och balkonger
1992 Stambyte och renovering av kök och badrum
2015 Renovering och målning av samtliga trapphus
2015 Renovering av utomshustrappor och murar
2016 Byte av kodlås
2019 Spolning av stammar
2019 Radonmätning

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Föreningen planerar för några stora byggprojekt framöver och först kommer dränering av fastigheterna att genomföras. Dräneringen innebär att man kommer att dra ut dagvattnet och laga de gamla rören i källarna som inte stambytts tidigare. Därefter kommer fönsterrenovering/fönsterbyte och fasadrenovering att ske. Föreningen har god ekonomi och beräknar inte att höja avgifterna i dagsläget. För mer information, se föreningens hemsida.

Parkering

Det finns 32 st parkeringsplatser och 8 st garage inom föreningen. P-plats utan el kostar 500 kr/mån och med el 600 kr/mån. Ett litet garage kostar 950 kr/mån och ett stort 1050 kr/mån. Inom området råder annars boendeparkering till en kostnad om 500 kr/mån.

TV/bredband

Föreningen är uppkopplad till Bredbandsbolaget som leverantör av TV. Det som ingår i avgiften är det analoga basutbudet. Föreningen använder Ownit som bredbandsleverantör. Hastigheten är 700-1000 Mbit/s upp och ner. Kostnaden ligger på 95 kr/lägenhet och läggs till avgiften. Info från föreningens hemsida.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har gemensamma gårdar som medlemmarna kan nyttja, här finns ställ för cyklar.

Gemensamma utrymmen

TVÄTTSTUGA:
Det finns en stor tvättstuga inom föreningen, på gaveln vid port 89. Bokningssystem online respektive drop-in.

SOPSORTERING:
Föreningen har en gemensam miljöstuga där medlemmarna kan sortera papper, glas, tidningar, m.m. För hushållssopor finner ni behållare på flertalet ställen inom föreningens område.

CYKELRUM finns

Övrigt

Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Området

Om området

Kärrtorp är ett mycket omtyckt område som erbjuder både närheten till City och Nackareservatet med både elljusspår, badsjöar och Björkhagens golfbana. Globen shopping finns på cykelavstånd med all tänkbar service. För den skidintresserade finns Hammarbybacken i din närhet.

Närservice

Kärrtorps centrum erbjuder ett 30-tal butiker med bl.a. apotek, bank, kläder, livsmedel samt restauranger. Här finner ni välrenommerad grundskola med årskurs 1-9 samt gymnasieskola med flertalet linjer. Även flertalet förskolor har de senaste åren byggts då efterfrågan har blivit större i samband med ökat inflyttning.

Kommunikationer

Från T-banestationen Kärrtorp tar det ca 8 minuter till pulsen på Södermalm. Det finns även bussar som trafikerar området.

Parkering

I området råder boendeparkering till en kostnad om 500 kr/mån. Mer info på www.stockholmstad.se

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651
  Telefon: 08-520 26 151

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kärrtorp, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Arkövägen 19, 3tr
  Månadsavgift
  4 374 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  82 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kärrtorp, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Arkövägen 7
  Månadsavgift
  3 487 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kärrtorp, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Fyrskeppsvägen 15, 3tr
  Månadsavgift
  5 480 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  88 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!