Unik bostad i högt och fritt läge som har renoverats med stor känsla för byggåret

Kärrtorp, Stockholm

Kärrtorpsvägen 34

På förhand
Avgift
8 835 kr
Antal rum
5
Boarea
153 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
11 av 11
Hiss
Ja

Unik bostad i högt och fritt läge som har renoverats med stor känsla för byggåret

UNIKT TILLFÄLLE! - Etage - Balkong - Öppen spis - Stora sällskapsutrymmen - Högt och fritt läge - Stora fönsterpartier - Hiss - Nära till allt!

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651
  Telefon: 08-520 26 151

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Entré plan
Planlösning
Övre Plan

Beskrivning

Beskrivning

Fantastiskt boende högst upp i etage med härlig rymd och milsvid utsikt!

Lägenheten ligger med ett perfekt läge i området med direkt närhet till allt! Bostaden har en fantastisk rymd och härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartierna, öppen spis och balkong.

Bostaden har allt som du kan tänkas ha på din önskelista!
Måste ses!

Interiör

ENTRÉPLAN:

Du välkomnas av en ljus och rymlig HALL med gott om avhängningsutrymmen med en tidstypisk hatthylla och skoställ. Längre in finner du tre inbyggda garderober. I anslutning till entrén finner du en wc med handfat.

KÖKET är väldisponerat med smakfull inredning och gott om arbets- och förvaringsutrymmen. Köket har utrustats med en exklusiv spis/ugn från SMEG, diskmaskin samt kyl och frys. Här slås du av den fantastiska utsikten från två stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och har milsvid utsikt. Här ryms utan problem en större matplats för 8-10 personer.

I anslutning till köket/vardagsrummet finner du SOVRUM 1 som skärmas av med en stilig skjutdörr i teak. Sovrummet är stort nog för en dubbelsäng samt övrigt möblemang med en underbar utsikt från det stora fönsterpartiet.

VARDAGSRUMMET är öppet mot köket och är helt fantastiskt! Här finner du en härlig rymd som kan möbleras med två soffgrupper samt övrigt möblemang. Den öppna spisen som är väl fungerande är centrerad i rummet och ger en underbar karaktär till sällskapsutrymmena. Du har även ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora panoramafönstret med en underbar utsikt.

ÖVRE PLAN:

Den underbara trappan tar dig upp till bostadens övre plan. Den är öppen mellan planen, vilket ger en härlig rymd och ljus till båda våningarna. Väl uppe slås du av det fantastiska fönsterpartiet med milsvid utsikt. Här kan du med enkelhet skapa områdets bästa arbetsplats med oslagbar utsikt. Här finner du även en av utgångarna till bostadens balkong som är möblerbar.

SOVRUM 2 ligger i anslutning till trappan och är bostadens större sovrum. Här ryms utan problem en större dubbelsäng samt övrigt möblemang. Från detta sovrum når du även den fantastiska balkongen. Här finner du även en hel garderobsvägg med hela 7 garderober som rymmer det mesta.

SOVRUM 3 och 4 ligger bredvid varandra i andra änden av det övre planet. Båda sovrummen rymmer en dubbelsäng samt övrigt möblemang och har en fantsikt utsikt från fönsterna.

BADRUMMET på det övre planet är rymligt och smakfullt renoverat med grått klinker på golvet och ljust kakel på väggarna. Här finner du wc, handfat, badkar och handdukstork.

TVÄTTSTUGAN finner du strax utanför badrummet, innanför en mindre hall med tre platsbyggda garderober i original. Tvättstugan har utrustats med tvättmaskin, torktumlare, städskåp, frys och två garderober. Från tvättstugan leder även lägenhetens andra entré till trapphuset.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong:
Du finner en rymlig balkong på det övre plan med utgång ifrån Sovrum 2 och gemensamhetsutrymmet. Balkongen ligger i ett härligt läge med milsvid utsikt över grönska.

TV/bredband

Föreningen har ett mycket fördelaktigt fiber-avtal med AllTele. Upp till 1000Mbit. Om lägenheten har anslutits till denna leverantör finns en dosa i hallen märkt AllTele

Parkering

Garage: 12 platser, kösystem.
P-platser: 10 platser, kösystem.

Boende parkering råder i området.
För mer information se: www.stockholm.se/boendep

Månadsavgift

Avgift
8 835 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
1,8356%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
11 av 11*
Hiss
Ja
Rum
5
Sovrum
4
Boarea
153 kvm

* Våningsplan 11 + 12 av 12.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
623 kr
Försäkring
294 kr
Summa
917 kr

Byggnadssätt

Byggår
1950

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
134

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Landsort 2 Kärrtorp
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
168
Antal hyresrätter
20
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Landsort 2 Kärrtorp är en äkta förening och består av ett punkthus om 12 våningar och ett trevåningshus med 13 st portar på adresserna Vikstensvägen 1-25 och Kärrtorpsvägen 34. Föreningen ombildades 2007 och består av totalt 168 st lägenheter, varav ca 20 hyresrätter. I föreningen finns även 14 st lokaler. Fastigheten är upplåten med tomträtt, vilken omförhandlas år 2029.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL:
2019/2020: Renoverades fasad och balkonger (inglasning)
2017: Ny tvättstuga (Vikstensvägen 1-3)
2017: Installation av bergvärme
2016: Renoverades fönster på Kärrtorpsvägen 34
2015: Renoverades taket
2009: Föreningen stängde det gamla sopnedkastsystemet och ersatte detta med sopskåp som finns utplacerade på Vikstensvägen 1-25 samt på gaveln på Kärrtorpsvägen 34
2008: Renovering av trapphus, byte till säkerhetsdörrar, nya låssystem
2008-2010: Byte av avloppsstammar
2008: 2010: Byte av el-stigare och omdragning av el

KOMMANDE RENOVERING:
Omläggning av tak på Kärrtorpsvägen 34.

AVGIFT:
Inga planerade avgiftsförändringar de kommande åren. Info från styrelsen 2020-09-14.

MEDLEMSKAP:
Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen godkänner ej juridisk person.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningen har en gemensamhetslokal belägen på adress Vikstensvägen 13.

TVÄTTSTUGA:
Föreningen har en tvättstuga på Vikstensvägen 1-3. Tvättstugan har två bokningsbara tvättstationer. Varje station innehåller två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

PARKERING:
Det finns tillgång till 12 st garageplatser samt 10 p-platser för 500 kr/mån. I dagsläget är det kö.

TV OCH INTERNET:
Föreningen har ett mycket fördelaktigt fiber-avtal med AllTele. Ett obligatorisk tillägg på månadsavgiften tillkommer om 110 kr/mån för 1000/1000 Mbit/s. Om lägenheten har anslutits till denna leverantör finns en dosa i hallen märkt AllTele (riktigt alla lägenhetsinnehavare anmälde sig inte intresserade vid indragning, detta är orsaken till att det inte är indraget i vissa lägenheter).

FÖRVALTNING:
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum UBC Ekonomisk förvaltning. Föreningen har avtal med Driftia gällande den tekniska förvaltningen.

HEMSIDA:
Besök gärna föreningens informativa hemsida: www.brflandsort2.se

ÖVRIGT:
Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Området

Om området

Kärrtorp är ett mycket omtyckt område som erbjuder både närheten till City och Nackareservatet med både elljusspår, badsjöar och Björkhagens golfbana. Globen shopping finns på cykelavstånd med all tänkbar service. För den skidintresserade finns Hammarbybacken i din närhet.

Närservice

Kärrtorps centrum erbjuder ett 30-tal butiker med bl.a. apotek, bank, kläder, livsmedel samt restauranger. Här finner ni välrenommerad grundskola med årskurs 1-9 samt gymnasieskola med flertalet linjer. Även flertalet förskolor har de senaste åren byggts då efterfrågan har blivit större i samband med ökat inflyttning.

Kommunikationer

Från T-banestationen Kärrtorp tar det ca 8 minuter till pulsen på Södermalm. Det finns även bussar som trafikerar området.

Parkering

I området råder boendeparkering till en kostnad om 500 kr/mån. Mer info på www.stockholmstad.se

Karta

Kärrtorpsvägen 34

Kärrtorpsvägen 34,
121 55 Johanneshov

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Nilsson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732- 575 651
  Telefon: 08-520 26 151

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Kärrtorp, Stockholm

  På förhand
  Adress
  Fyrskeppsvägen 71, 2tr
  Månadsavgift
  5 873 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  96 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!