Perfekt 1:a med en underbar balkong!
På förhand
Avgift
1 376 kr
Antal rum
1
Boarea
26,5 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
4 av 8
Hiss
Ja

Perfekt 1:a med en underbar balkong!

Underbart charmig liten 1:a med en fantastisk balkong! Perfekt läge intill Rålambshovsparken och Norr Mälarstrands glittrande vatten.

 • Ansvarig mäklare

  Dilini Panabokke

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 073-877 57 72

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Magiskt läge invid grönskande Rålambshovsparken och Norr Mälarstrands glittrande vatten. En fantastisk 1:a med unika detaljer från byggåret. Modernt kök, vackra golv, härligt ljusinsläpp och en fantastisk balkong är bara några fördelar lägenheten erbjuder. Balkongen som är belägen i höjd med trädtopparna blir lätt ett extrarum på sommaren där soliga dagar gärna spenderas. Den perfekta 1:an med mycket yteffektiva kvadratmeter.

Här finns goda kommunikationer och vackra promenadstråk längs Norr Mälarstrand. Här kan man promenera längs det ljuvliga vattnet och stanna till på en badplats för ett dopp i värmen. Ta en shoppingrunda på Fridhemsplan och Västermalmsgallerian och sedan avsluta med en kvällspromenad till Orangeriet för en mysig middag framför solnedgången.

Kontakta mäklaren för mer info!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Systern 8

TV/bredband

Telia Bredband FiberLan 100/10. Möjlighet finns att beställa tilläggstjänster som TeliasBbredbandstv och ip-telefoni.

Månadsavgift

Avgift/hyra
1 376 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,43643%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
4 av 8
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
26,5 kvm

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
204
Energideklarationsdatum
2009-06-24

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Äppelträdet NM 94-96
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
79
Antal hyresrätter
2
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen är en äkta förening och köpte fastigheten 2010. I föreningen finns 78 st lägenheter, varav 5 upplåts med hyresrätt (dolda tillgångar) samt 2 lokaler.

Renoveringar - Utförda och planerade

Renoveringar:
1990-talet - Renovering av hissen
2003 - Renovering av fasad
2004- Utbyte V/A- stammar i kök och badrum
2004- Utbyte av el-stigare
2004- Målning av fönster
2004- Renovering av fjärrvärmen
2004- Installation av nya maskiner i tvättstugan
2004- Renovering av balkonger
2007- Målning av trapphuset
2007- Installation av ny undercentral
2007- Installation av nya ventilationsaggregat
2007- Genomförd OVK besiktning
2011- Renoverades takterrasserna
2012- Dränering och nytt tätskikt efter fuktinträngning genom husgrunden mot norr
2013- Installation av bredband (TP-kabel cat 6) till lägenheterna.
2013-Installation av frånluftsvärmepump med 2 återvinningsbatterier
2013- Tilläggsisolering med lösull under yttertaket
2013- Installation av termostater på samtliga radiatorer
2013- OVK med godkänt resultat
2014- Brandskyddskontroll genomförd
2016- Renovering av samtliga fönster (utom entréer och hisschakt) inklusive byte till lågemissionsglas för sänkt U-värde och förbättrad värmekomfort.
2016-Miljöinspektion från miljöförvaltningen i Stockholms Stad (inga påpekanden av intresse).

Parkering

Garage och parkeringsplatser på gården. Föreningen har totalt 14 platser + 3 MC-platser. Parkeringsplatserna är inte knutna till lägenheterna utan ett kösystem tillämpas.

Gårdsplats/innergård

Härlig takterrass som kan nyttjas för medlemmar i föreningen.

Gemensamma utrymmen

-Tvättstuga
-Barnvagnsrum
-Cykelrum
-Källare med förråd till respektive lägenhet
-Sopsorteringsrum

Området

Att bo på Kungsholmen

Kungsholmens områden har alla sin egna karaktär. Här finns trevliga uteställen med utsikt över Riddarfjärden, lummiga promenadstråk och badklippor med kvällssol. Lilla Essingen påminner om en småstadsidyll medan området kring Fridhemsplan har ett pulserande stadsliv. Kungsholmen är ett attraktivt och modernt område med några av Stockholms vackraste platser.

Denna del av Stockholm består av blandad bebyggelse. Här finns sekelskifteslägenheter likväl som nyproduktion. Kungsholmen är en levande stadsdel som erbjuder något för alla. På Kungsholmen finns det gott om mysiga caféer och restauranger. Centralt vid Fridhemsplan finns ett av Stockholms äldsta, Café Fix, vilket grundades 1910. Ett stenkast bort börjar den restaurangtäta Hantverkargatan som fortsätter ner till de omtyckta sekelskifteskvarteren vid Kungsholmstorg. I området hittar man restauranger som Kitchen & Table, Mamas & Tapas, Clarion Hotel Amaranten, Lokal och såklart klassikern Mäster Anders. Här finns även Stockholms Rådhus, en iögonfallande byggnad som uppfördes i nationalromantisk stil 1915, samt polishuset, Kungsholmens gymnasium och Kronobergsbadet.

En avslappnande miljö är det vackra promenadstråket Norr Mälarstrand som erbjuder både utsikt över Riddarfjärden och kanske ett besök på någon av de populära restaurangerna Orangeriet, Mälarpaviljongen och Sthlm Tapas. Tar man en promenad bort till Rålambshovsparken så finns badplats, park, skatepark, boulebana samt en samling härliga food trucks.

På motsatt sida av Kungsholmen erbjuds ett naturskönt promenadstråk längs Kungsholms Strand som kantas av Karlbergssjön. Stråket är en av de populäraste platserna för löpare och motionärer. Längs vattnet ligger Västermalms båtklubb som grundades 1919 och har en egen båthamn och varv. På andra sidan vattnet ligger det vackra Karlbergs Slott som dateras tillbaka till 1600-talet.

Det populära Hornsberg som ligger på öns nordvästra hörn var tidigare ett industriområde, men är numera ett modernt bostadsområde. Här finns det gott om butiker, caféer och restauranger. Längs vattnet mot Ulvsundasjön finns en mycket populär strandpromenad med badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Ett annat populärt besöksmål är klipporna vid Fredhäll som sluttar ner från charmiga funkishus. Klipporna fungerar som badplats med kvällssol för den som gillar sena dopp. Ca 5 minuters promenad från Hornsberg, och det dubbla från Fredhäll, ligger shoppingcentret Lindhagenhuset. Där finns flertalet butiker så som apotek, systembolag, frisör, skomakare, matvarubutik och gym.

Fridhemsplan är Kungsholmens puls. Här ligger Västermalmsgallerian med ett brett utbud av klädbutiker, inredning, hudvård, apotek m.m. Dessutom finns välsorterade mataffärer. I området kring Västermalmsgallerian finns flera gym och på några minuters gångväg ligger S:t Eriks Vårdcentral. Området har ett aktivt stadsliv och erbjuder all tänkbar service. I närheten ligger även Kronobergsparken, en lugn oas som gärna används för picknick eller för att sola. Där finns även lekpark och rastgård för hundar.

Lugnare områden finns på Stora och Lilla Essingen som påminner om en lummig småstadsidyll. Lilla Essingen kombinerar charmiga funkislägenheter med mer nyproducerade bostäder, medan Stora Essingen består av villor, radhus och lägenheter.

På Kungsholmen finns ett 70-tal förskolor, 14 grundskolor och 16 gymnasieskolor. Bland skolorna finns det mer specialiserade så som Stockholms musikgymnasium och Stockholms internationella restaurangskola. Kommunikationerna är goda. Både gröna och blåa tunnelbanelinjen stannar på flera stationer på Kungsholmen och flera busslinjer trafikerar Kungsholmen.

Köpa eller sälja bostad på Kungsholmen - Norr Mälarstrand? Kontakta våra mäklare på Kungsholmen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Kungsholmens 3 bästa

3
 • Mälarpaviljongen
 • Mälarstrands vackra promenadstråk
 • Rålambshovsparken

Karta

Norr Mälarstrand 94

Norr Mälarstrand 94,
112 35 Stockholm

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Dilini Panabokke

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 073-877 57 72

Förslag på andra bostäder