Trivsam tvårummare med villakänsla som passar den kräsne!

Spånga - Sundby, Stockholm

Ladbacksvägen 5B

Utgångspris
2 850 000 kr
Avgift
2 328 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrätt
Terrass/uteplats
Ja
Boarea
64 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Trivsam tvårummare med villakänsla som passar den kräsne!

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Eriksson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070- 755 70 11

 • Extra kontaktperson

  Oskar Ahlgren

  Fastighetsmäklare/koordinator
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-727 66 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Härlig uteplats i soligt och skyddat läge. Ladbacksvägen 5B - Bjurfors
Härlig uteplats i soligt och skyddat läge
Ljus och luftig atmosfär med generös takhöjd och ett enastående ljusinsläpp. Ladbacksvägen 5B - Bjurfors
Ljus och luftig atmosfär med generös takhöjd och ett enastående ljusinsläpp
Rymligt och socialt kök med gott om förvarings- och arbetsytor. Ladbacksvägen 5B - Bjurfors
Rymligt och socialt kök med gott om förvarings- och arbetsytor
Interiörbild. Ladbacksvägen 5B - Bjurfors

Stilrent kök som inbjuder till matlagning

Ljusa och sociala ytor. Ladbacksvägen 5B - Bjurfors
Ljusa och sociala ytor
Sovrum i lugnt och rogivande läge. Ladbacksvägen 5B - Bjurfors
Sovrum i lugnt och rogivande läge

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

I ett attraktivt villaområde hittar vi denna pärla till boende. Här har man en egen entré från gatan, privat parkeringsplats samt en härlig uteplats i ett ostört och soligt läge. Invändigt möts vi av smakfulla materialval i kombination med en genomtänkt planlösning där inget har lämnats åt slumpen. Den generösa takhöjden om 2,70 meter samt de väl tilltagna fönsterpartierna ger ett underbart ljus och en härlig atmosfär. Kök och vardagsrum är i en härlig symbios med generösa utrymmen för både matsalsdel och sällskapsdel, härfrån når vi även det stora trädäcket. Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och erbjuder bra förvaring i garderobsvägg. Helkaklat badrum med både hörnbadkar, dusch och tvättpelare. Hallen är luftig och välkomnande, samt erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Denna lägenhet är beläget i Sundby, ett lugnt, attraktivt och omtyckt område vid Bromma och Spångas villakvarter med djur och natur runt knuten.. Härifrån har man ca 10 min med cykel till moderna Bromma Blocks, samt bussar inom gångavstånd.

Interiör

HALL – Ljus och välkomnande hall med god plats för avhängning samt möjligheter till förvaring. Vitmålade väggar och snyggt klinkergolv som övergår till ekparkett.

KÖK/VARDAGSRUM – Rymligt kök som med den generösa kopplingen till vardagsrummet inbjuder till matlagning kombinerat med socialt umgänge. Köket erbjuder gott om förvaring bakom vitlackerade skåpsluckor med ljust kakel runt arbetsytorna. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade med en smakfull grå fondvägg. Rummet har en direkt koppling till den härliga uteplatsen vilken lyfter vardagrummet ytterligare.
Utrustning:
*Spis med keramikhäll (Siemens)
*Integrerad kyl & frys (Siemens)
*Spisfläkt (Franke)
*Inbyggd mikrovågsugn (Whirpool)
*Diskmaskin (Siemens)

SOVRUM – Stort och lättmöblerat sovrum med vitmålade väggar med en blågrå fondvägg samt ekparkettgolv likt övriga lägenheten. En garderobsvägg längs ena kortsidan erbjuder gott om förvaring.

BADRUM – Ljust och rymligt badrum med vitkaklade väggar med en svart fondvägg vilken matchar det svarta klinkergolvet. Ett stort fönster ger ett uppskattat naturligt ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter och rummets stora badkar inbjuder till hemmaspa och avkoppling.
Utrustning:
*Hörnbadkar
*Dusch
*Handfat med kommod
*Spegelskåp med belysning
*Tvättmaskin (Cylinda)
*Torktumlare (Siemens)

KLÄDKAMMARE – Rymlig klädkammare som idag och används som kontor med ett praktiskt platsbyggt skrivbord.

** Hela lägenheten värms upp via vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Stor trädäckad uteplats som vetter mot den lilla trivsamma villagatan. Här finns gott om plats för stor sittgrupp, grillen och allehanda plantering. Suveränt solläge samt insynsskyddat och ombonat läge tack vare en omgivande häck.

TV/bredband

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia, sk Tripple-play-paket som innehåller IP-telefoni, bredband (fiber 100Mbit/s) och digital-TV (mellanpaket med ca 15 kanaler).

Övrigt

Utbyggnad av tvärbanan från Bromma Blocks till Kista kommer att etableras med byggstart 2020. Ett stopp vid Solvalla ger då närhet till tvärbanan.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 328 kr

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 850 000 kr
Lägenhetsnummer
172
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
64 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Energideklaration

Utförd
Utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Sundby Park 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
1185*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningens byggnader byggdes 2007 och består av 33 st kedjehus samt 7 st fyrfamiljsvillor med 2:or på markplan och 4:or på övre plan. Adresserna är Ekstocksvägen 2 A-E, Ladbacksvägen 5-17, Plogbillsgränd 1-15, Sidvallsgränd 1-16 och Åkertegsgränd 1-14. Marken innehas med äganderätt. Styrelsen har mailadress styrelsen@sundbypark1.se.

Föreningens ekonomi

Föreningen har god ekonomi och avgiften sänktes i januari 2017 med 15 %.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,8195%

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
550 kr
Försäkring
200 kr
Renhållning
150 kr
Summa
900 kr

Byggnadssätt

Byggår
2007
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
3-glasfönster

Området

Att bo i Spånga - Sundby

Spångas historia går tillbaka till bronsåldern då de höglänta partierna utgjorde små öar i Mälaren. Gravplatser, runstenar och andra lämningar i Spånga, Bromma och på Järvafältet är bevarade från denna tid. Under medeltiden grundlades gårdarna i Spånga, Akalla, Tensta, Rinkeby m fl och unde stormaktstiden lade familjerna Bonde, Torstensson, de la Gardie och Axelsson stora delar av dessa gårdar under sina slott i Hässelby, Åkeshov och Ulvsunda.

Spånga utgjorde tidigare ett fristående municipalsamhälle i Sollentuna härad i Stockholms län. Den 1 januari 1949 delades häradet in i Sundbyberg, Solna, Sollentuna och Stockholms kommuner där Spånga inkorporerades i den sistnämnda.

Spånga kyrka är en av Stockholms äldsta kyrkor, ursprungligen en katolsk kyrka från 1100‐talet.

Församlingen, med kyrkan i Spånga by och församlingshuset i Spånga centrum, har ett stort utbud av verksamheter för barn, ungdomar och äldre samt ett flertal körer för alla åldrar som berikar musiklivet för församlingsborna. Den 1 januari 2010 slogs Spånga och Kista församling ihop och heternu Spånga‐Kista församling.

Vi värnar om vårt centrum! Här finns all service som behövs i det dagliga livet: Coop, Ica, Lidl, Mariannes Fisk, Dennis Kött, torghandel (endast sommartid), skomakare, kemtvätt och skrädderi, trafikskola, hälsokostbutik, optiker, bosättningsaffär, pressbyrå, pappershandel, järnhandel, sko‐ och klädesaffär, blomsteraffär, fotograf, bibliotek, banker (Handelsbanken och Nordea), bankomater, frisörer och skönhetssalong samt ett flertal caféer, bagerier och restauranger.

Bromsten har ett lokalt centrum med närbutiker, frisör och restauranger. Vill man storhandla finns köpcentrum i Vällingby, Kista, Bromma Flygplats, Veddesta och Jakobsberg där även IKEA m fl varuhus ligger i anslutning till Barkarby Outlet.

Spånga har dessutom apotek, vårdcentral och tandläkare. I Vällingby och Rinkeby finns närsjukhus för barn och vuxna.

Spångas utbud av förskolor och skolor är stort. Kommunal grundskola finns i Solhem (F‐9), Bromsten(F‐6), och Sundby (F‐9) samt gymnasium i Spånga och Tensta. Spånga Gymnasium erbjuder flertalet gymnasielinjer, bland andra den kända djurvårdarutbildningen. I Spånga finns även Kunskapsskolan (åk 6‐9) samt Waldorffskolan Ellen Key i Bromsten (åk 1-­‐12.) På Campus Kista har KTH förlagt vissa av sina utbildningar, främst inom IT. För utförlig information se www.stockholms.se och välj område Spånga‐Tensta.

Från Spånga till Stockholms C tar det ca 12-­‐15 minuter med pendeltåg (Kungsängen/Bålsta-Västerhaninge). I normaltrafik går tågen går 4 ggr/timme i arbetsveckan, oftare i rusningstrafik och med halvtimmestrafik vissa tider på helgerna.Intill pendeltågsstationen ligger en bussterminal. Härifrån når man Vällingby (buss 179, 118), Hässelby (buss 119), Brommaplan (buss 117), Alvik (buss 112), Solna C (buss 512), Sollentuna C (buss 179) samt Karolinska Sjukhuset och Lunda industriområde(begränsad turlista).

För anslutning till tunnelbana går det bra att ansluta till grön linje från Vällingby och Brommaplan samt blå linje 10 från Tensta eller Rissne. Närmaste anslutning till tvärbanan mot Hammarby Sjöstad finns i Alvik, dit det tar ca 20 minuter med buss. För utförligare information, se www.sl.se

Spånga, med omnejd, erbjuder många slags fritidssysselsättningar. Ett urval:

Tennis/bordtennis ‐, badminton­‐ och golfhallar ligger inom gångavstånd från centrum.

Spånga IP ‐ mellan Solhöjden och Tensta, är en fotbolls-­‐, hockey och friidrottsanläggning

Ridskolor finns i Grimsta (Vällingby), Åkeshov och Jakobsberg

4H‐gård för den som vill lära sig djurvård, finns i Spånga by, vid kyrkan

Golfbanor av varierande storlek finner man i i Hässelby/Lövsta (9 hål), Drottningholm, och Viksjö

Inomhusbad finns i Vällingby, Tensta, Hjulsta samt Åkeshov. Utomhusanläggningen i Nälstabadet håller öppet maj­‐september. Vill man hellre bada i Mälaren är det nära med bil eller cykel till Kaanan­‐, Maltesholms‐, eller Ängbybadet

I närområdet finns ett flertal gym såsom SATS, World-­‐Class, 24Seven m fl samt rehabgym i Vällingby och Åkeshov

Friluftsområden finns i såväl Vällingby/Hässelby som på Järvafältet.

Köpa eller sälja bostad i Spånga - Sundby? Kontakta våra mäklare i Bromma & Spånga! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Ladbacksvägen 5B

Ladbacksvägen 5B,
163 43 Spånga

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Eriksson

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070- 755 70 11

 • Extra kontaktperson

  Oskar Ahlgren

  Fastighetsmäklare/koordinator
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-727 66 48