Perfekt planerad 1,5.a med inglasad balkong!

Hallonbergen, Sundbyberg

Bergshöjden 66

Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
2 369 kr
Antal rum
1,5
Typ
Bostadsrätt
Hiss
Ja
Boarea
50,5 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Perfekt planerad 1,5.a med inglasad balkong!

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en toppenfin 1,5:a med inglasad balkong. Lägenheten är i fint skick och det är bara att flytta in när du önskar. Härligt ljusinsläpp från flera stora fönster. Lägenheten har ett lugnt läge och vetter mot husets baksida med grönskande utsikt. Planlösningen är välplanerad och erbjuder ett rymligt vardagsrum, sovalkov med plats för stor säng och ett fullutrustat kök med matplats. Gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare. Badrum med badkar och tvättmaskin. Bostaden nås både från innergården och direkt från garaget för den som är bilburen. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats utanför föreningens hus och T-bana Rissne och T-bana Hallonbergen.

El ingår i avgiften!

Interiör

Bostadens originalplanlösning är en 1:a men disponeras som en 1,5:a. Nymålade väggar 2019 och vackert genomgående parkettgolv med fina listor från 2018. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i anslutande klädkammare.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flera stora fönster. Utgång till den inglasade balkongen med grönskande utsikt.

KÖK
Modernt kök med gott om förvaring och plats för matbord vid fönstret. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys.

SOVALKOV
Stor sovalkov med plats för stor säng och byrå/garderober. Sovalkoven kan smidigt avskärmas med gardiner, bokhylla eller glasvägg för den som önskar.

BADRUM
Fräscht badrum med badkar, wc, handfat, spegelskåp och tvättmaskin.

Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Fastighetsbeteckning

Stigfinnaren 8

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 369 kr

I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel och TV-basutbud.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,2124%
Andel av årsavgiften är
0,28175%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 795 000 kr
Lägenhetsnummer
337
Våningsplan
-1*
Hiss
Ja
Rum
1,5
Boarea
50,5 kvm**

* Lägenheten har ett lugnt läge och vetter mot husets baksida en våning upp. Lägenheten nås direkt från garageplan eller från innergården -1 trappa.

** Enligt ekonomiska förvaltaren

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Försäkring
150 kr
Summa
150 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
1972
Uppvärmning
Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Fyrtornet 10
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Fyrtornet 10 ombildades och förvärvade fastigheten 2018 och omfattar 344 lägenheter. Fastighetens adress är Bergshöjden 2-68 och består av 10 lamellhus med entréplan från innergården samt ingång från garaget under huset. Huset har 4-6 våningsplan och 1-2 källarplan.

Föreningens ekonomi

Förändringar av avgifter samt andelstal kan komma att ske i samband med att fler hyresrätter blir upplåtna till bostadsrätter.

Renoveringar - Utförda och planerade

I dagsläget finns inga planerade renoveringar utöver det som står i den tekniska statusbesiktningen som du finner som en bilaga i den Ekonomiska planen.

Parkering

I fastigheten finns det ett garage med plats för ca 250 st parkeringsplatser.

TV/bredband

Comhem och Sundbybergs Stadsnät finns indraget i lägenheterna.

Gemensamma utrymmen

Två tvättstugor finns på källarplan och nås från garaget.

Övrigt

Föreningen debiterar enligt stadgarna överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
156
Energideklarationsdatum
2010-08-12

Området

Att bo i Sundbyberg

Välkommen att bo och trivas i Sundbyberg. Här finns en charmig småstadskänsla samtidigt som du bor nära naturen och storstadens puls. Du har också promenadavstånd till Sturegatans stora utbud av butiker, restauranger och kaféer.

I centrala Sundbyberg finns ett mysigt affärscentrum samt smågator med butiker, restauranger, bank och annan service. Närheten, småskaligheten och fördelen att ha promenadavstånd till det mesta, såväl kommunal som kommersiell service bidrar till trivsel och ökar möjligheten till möten mellan människor.

Pendlingen underlättas av att Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner. Här finns två tunnelbanelinjer med fem stationer samt pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer vilket gör att det går snabbt och enkelt att ta sig in till Stockholm city.

Sundbybergs kultur- och friluftsliv präglas av mångfald och närhet till invånarna. Här finns flera parker och gröna oaser. Sundbybergs kulturverksamhet erbjuder en mängd upplevelser och möjligheter till aktiviteter. Här finns också ett rikt föreningsliv och studieförbunden har ett stort utbud. Sundbyberg har ett flertal frilufts- och idrottsanläggningar som Sundbyberg IP, Ursviks motionsspår och simhall. Här finns också ett museum som drivs av Sundbybergs hembygdsförening.

För cirka 150 år sedan betraktades Sundbyberg som jordbruksbygd och bestod av ett fåtal gods. Godsen ägdes till största delen av en och samma person som själv bodde på Sundbybergs Gård. Egendomen köptes 1863 av Anders Petter Löfström, som kom att kallas Sundbybergs grundare. På 1870-talet rådde stor bostadsbrist i Stockholm. Industrierna expanderade och landsortsbefolkningen lade ner sina lantbruk och flyttade in till huvudstaden. En stor del av marken såldes till järnvägen och som tomtmark till nyinflyttade. Under 1880-talet började även fabrikerna hitta till Solna och Sundbyberg. Befolkningen ökade snabbt och det byggdes verkstäder och bostäder. Sundbyberg började anta formen av ett arbetarsamhälle som även blev ett litet handelscentrum för bygden. Hit kom gärna bönder från omkringliggande trakter för att sälja grönsaker och andra varor. Så småningom vill Sundbyberg bli självständigt och 1888 skildes orten från Bromma och köpingen Sundbyberg bildades.

Köpa eller sälja bostad i Sundbyberg? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bergshöjden 66

Bergshöjden 66,
174 45 Sundbyberg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01